Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Orice om are slabiciuni...

Balanta compenseaza.

Pe cat ma afecteaza doar niste prostii, pe atat am putere sa trec peste lucruri intradevar importante...

Cu asta sper ca am completat analiza firava si dubioasa facuta mie de unii... :hihat

Priconel lipsea sa spuna ca-mi expun viata privata.... :laugh2 Cand am fost detaliata cu lux de amanunte in intimitate... trebuia sa-mi convina! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Nu mai are rost sa spun cum ma simt din moment ce la 5:30 eram afara,in zăpadă :D

idem  :girly

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ma imbrac si ies afara sa ma joc cu bicicleta in zapada ...yuhuuuuuu  :laugh2   

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

ps. amandino, s-a terminat serialul?  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Orice om are slabiciuni...

Balanta compenseaza.

Pe cat ma afecteaza doar niste prostii, pe atat am putere sa trec peste lucruri intradevar importante...

Cu asta sper ca am completat analiza firava si dubioasa facuta mie de unii... :hihat

Priconel lipsea sa spuna ca-mi expun viata privata.... :laugh2 Cand am fost detaliata cu lux de amanunte in intimitate... trebuia sa-mi convina! :laugh2 :laugh2 :laugh2

pre_1453016656__and-not-a-single-fuck-wa

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ma imbrac si ies afara sa ma joc cu bicicleta in zapada ...yuhuuuuuu  :laugh2   

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2

ps. amandino, s-a terminat serialul?  :laugh2

As vrea eu, pleaca cand e sa stea, se baga cand e sa-si vada de treaba, ma compatimeste cand imi vine sa-i dau o lopata in dinti, imi da sfaturi cand e cel mai prost...

S-a terminat cu alea de casatorii si copii, pisiholoaga sunt acum. :(

:laugh2 :slap2

Postat

Ma uit la DG si observ ca prostia este ciclica. Scapam de un retardat care deschide topice la fel de cretine ca si el si imediat apare altul.  :slap2

Concluzionez ca prostia este un balaur, ii tai un cap si, imediat, ii cresc 3 in loc. Prostia este virala. :no2

• Like 4
  • Minus 13
Postat

Nu cautai raspuns acum, dar daca iar m-a trezit cu tampenii si ma plictisesc...

Esti printe cei putini carora le pasa, poti pune N poze fara fuck-uri, mie un fuck la propiu imi trebuie acum si o gramada de lick! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator transparent
Postat

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Nu m-a tinut tot timpul nefututa... I-a placut sa ma vada excitata, dar atat. Laba am tot facut, m-am cam saturat. Tam, tam! :laugh2

Ce sunt barbatii astia...nu poti sa te bazezi deloc pe ei :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Administrator
Postat

Nu cautai raspuns acum, dar daca iar m-a trezit cu tampenii si ma plictisesc...

Esti printe cei putini carora le pasa, poti pune N poze fara fuck-uri, mie un fuck la propiu imi trebuie acum si o gramada de lick! :laugh2 :laugh2 :laugh2

aia nu e posibil , din pacate

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

aia nu e posibil , din pacate

Faci si tu pe sofisticatul care nu face din aste ca e urat? :laugh2

Pai daca iti place cand ti se ia capul pulii in gura, nu mai zic toata, mai bagi si botul ca nu mori. :rax2

• Like 2
Vizitator
Postat

As testa tele-ul de 250 mm pe timp de iarna, dar la viscolul de afara parca alaturi de o fata ar merge altfel fotografiatul :138x :138x

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

E cald rău în sauna azi...:)) nici chiar așa...:))

• Like 1
  • Minus 9
Postat

Și klm-ul să se uite? :)

Am vrut, recunosc sa-i fac o din asta... :)

Imi taie si cheful de mancare, de restul nu mai zic.

Lasa-l pe tampit ca nu insel pe nimeni si cu el de fatza mie imi moare lindicul de sila, nu jena. :)

:hug1

• Like 1
Postat

Aaaaa, n-am un kkt de tastatura nici acum. Mi-a prezentat cu mare gratie de vedeta o ciorba cumparata, cu gesturi "vezi ce fac eu pentru tine?"...

Era cat pe ce s-o culeaga din par! :laugh2

De tastatura domnitza, desi magazinul e in drum spre bloc, a uitat iar. :slap2 :laugh2

Sa nu-ti vina sa cauti o lopata? :laugh2

Dupa multi nervi, in final l-am scanat... Am scos un imens vierme pe toata latura stanga a creierului, pe dreapta era plin de viermusi...

Acum poate incearca o normalitate, nu cu mine, clar, am vazut o tzarancutza, dar mi-e ca e doar cu privitul cum il pana acum de tont. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...