Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

tempo has reached critical level, prz kick in.dnd dnd  :laugh2  sunt pe cale sa imi colorez lumea in zeci de nuante frumusele,arunc direct cu galetuse cu vopsea

Te-ai apucat de pictura ? :hug1 :138x :138x :hihat

• Oras:worldwide
Postat

Te-ai apucat de pictura ? :hug1 :138x :138x :hihat

oare pictura e o arta sau o joaca? totuna, pictura e o hora armonioasa

Postat

carolina fac cercuri din solduri, stand asezata de zici ca-s in poala lui Pisicuts

Postat

am taiat-o chicotind.rasul meu se propaga bombat ca o inima.deasupra.asta sau o pereche de fese

Postat

are maxim sens daca acoperi partea de jos a formei de inima ramai cu unbcontur de buci

Postat

atat de plapanda,atat de gingasa, parca-s tinkerbell. sunt atat de zana magica

astazi parca totul e desprins din povesti. as valsa :girly 

Postat

incep sa ma cred un dinozaur ahaha. dar unul dragalas,nu amenintator. ca Dino. dinozarul din mine face roar ca lei. 

apoi imi fac buzele rosu carmin si imi voi tuguia botu in oglinda mwahhhh

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Definitia schizofreniei in DSM IV este urmatoarea: tulburare mintala care dureaza cel putin 6 luni si care presupune existenta urmatoarelor simptome: idei delirante, halucinatii, dezorganizarea vorbirii, comportament dezorganizat sau catatonic.

Aici pe forum, definitia schizofreniei este urmatoarea:

post-98579-0-00223700-1453195120_thumb.png

• Like 1
  • Minus 13
Postat

Definitia schizofreniei in DSM IV este urmatoarea: tulburare mintala care dureaza cel putin 6 luni si care presupune existenta urmatoarelor simptome: idei delirante, halucinatii, dezorganizarea vorbirii, comportament dezorganizat sau catatonic.

Aici pe forum, definitia schizofreniei este urmatoarea:

astazi n-am chef de babe osoase.

si ai rostul tau pan' la urma, gaina batrana face supa buna,deci de maine cand incep sa ma ocup cu tine supa vei ajunge

Postat

sa ii comunice totusi careva ca a fi catatonic presupune lipsa oricarei reactii, ceea ce este contrar maniei entuziaste. asta ca sa nu ia vreun 4 la un examen ceva

Postat

mania euforica voiam sa spun,deh m-am incurcat si eu, entuziasmul fiind manifestarea.naturala sau in cazul meu indusa de pastiluta magica

asta e unii-s repetenti cu carti in fata, altii citesc psihologie din pura placere

Postat

acum mi s-a stricat flowul si ma gandesc la concepte psihologice. imi vine sa explic diferenta dintre schizofrenie si tulburare bipolara de tipul 2,care presupune episoade maniacale.oricum nu intelege. nu e bine, ma intorc la povesti,culori si dans :girly

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...