Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Sa ne explice :) sotia lui muie-rica diferenta :) dintre tulburarea afectiva bipolara si tulburarea schizoafectiva.:)

Ori,daca tot dam citate,prost :) intelese din DSM 4,cum e cu simptomele pozitive si negative din schizofrenie.

:)

Asa ceva.....

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Te-ai apucat de pictura ? :hug1 :138x :138x :hihat

ma pun acu' sa pictez, nu am mai facut-o de cativa ani, am gasit o panza cam mica ce-i drept si am doar culori in ulei,din pacate, eu le prefer pe cele acrilice.nu stiu ce vreau sa fac,dar ma decid eu  :ellao

post-169611-0-04019300-1453203930_thumb.jpg

Postat

Sa ne explice :) sotia lui muie-rica diferenta :) dintre tulburarea afectiva bipolara si tulburarea schizoafectiva. :)

Ori,daca tot dam citate,prost :) intelese din DSM 4,cum e cu simptomele pozitive si negative din schizofrenie.

:)

Asa ceva.....

asa se intampla cand memorezi pagini si le reproduci mecanic, fara sa gandesti ori intelegi. domnita stie psihologie ca cum stiu eu sa conduc. mai precis teoretic si practic merge ca uns cu gandul ca pana iei carnetu si te concentrezi sa bifezi un test. in realitate sunt un bun sofer fara semne de circulatie, oameni si alte masini. desigur intr-o padure cu copaci rari,as face slalom printre fara sa busesc masina ,respectiv pe mine in ea,dar asta e din instinct rapid. daca e sa conduc cum si unde trebuie regulamentar in momentul de fata esuez lamentabil.

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

ma simt asa minunat ca un pui de inger. flu flu :innocent . m-as duce afar' sa ma astern in zapada sa dau din maini si picioruse pana ofer pamantului o forma angelica.din pacate afara e fleasca

nu te du, få, ca plange pamantu sub tine

• Like 3
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Băi, ultima dată, prin sept-oct, am lăsat-o pe rozica (semi)întreagă la cap.

Ați observat că de la 9 la 11 a vorbit singură pe forum? =)))

Cred că e o nouă generație de creier în formă de cuadratură a cercului (aceeași suprafață circulara, a unui creier normal, dar reprezentată pătrat, în colțuri). Plm...

• Like 5
  • Oras:sud
Postat

Băi, ultima dată, prin sept-oct am lăsat-o pe rozica (semi)întreagă la cap.

Cred că e o nouă generație de creier în formă de cuadratură a cercului (aceeași suprafață circulara, a unui creier normal, dar reprezentată, în colțuri). Plm...

Ca in bancu ăla cu cert si paradoxal: cert e ca pamântu e rotund da" paradoxal e că toţi să fut pă la colţuri

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred că e o nouă generație de creier în formă de cuadratură a cercului (aceeași suprafață circulara, a unui creier normal, dar reprezentată pătrat, în colțuri). Plm...

topingu' asta e blestemat

• Like 2
Postat

sunt nebuna de legat.pana acum m-am abtinut :laugh2

Postat

Muia-i ruptă din rai. Poate fac o minune și îți bag mințele (d)in cap.

esti f plictisitor. shu shu

Vizitator
Postat

stai ca te plezneste bilosu' acumasha  :laugh2

• Like 2
Postat

poate ma lamureste si pe mine cineva ce filtru o fi asta. sa fie jegmatic? =))

post-184823-0-34027300-1448971966.jpg

• Like 1
Postat

poate ma lamureste si pe mine cineva ce filtru o fi asta. sa fie jegmatic? =))

O fi filtru dă Amiralu dă pă vremuri, nici macar dă Snagov

• Like 1
Postat

Așa melic? :(

daca tot are de gand sa se tavaleasca in zapada barem sa ia si putregaiu ala pe ea

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

ma simt rusinata si afectata,asta dupa ce am dat click pe 

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la [/size]Jili Bombardieru. [/size]Vezi chiar si asa?

mi-a frant spiritul  :ellao

1. Sa n-o mai faci niciodata nebuna pe Amada!

2. Ai acapat topingul. Las-o sa se joace si ea sau jucati-va impreuna!

• Like 4
Postat

Se izinește mai rău, în poola mea :(

ingålatå femeie :(. acu inteleg de ce i a dat dayu doar schimbatoru sa-l suga. si s-asa tre' sa schimbe uleiu la cutine acu

• Like 2
Postat

ps sunteti deplorabili si tristi, voiam sa scriu initial tiristi,dar sunt f bine disusa. niste forme fara fond,ieftinaturi coclite intre maidan si cazino, merteanu tipic cu masina scumpa ca sa o vada vecinu si locuinta modesta,mai mult ca sigur in chirie sau pe mari datorii daca in urma eforturilor si mangleli de pe afar din tara devine proprie, pe scurt bufoni de circul globus :laugh2  :laugh2

Postat

can u say 3rd hand? :laugh2  potol ca si aciutati de acum aveti ignor total,fara macar efortul listei de ignor.parca va si vad cum v-ati vorbit intre voi 'hai sa mergem toti deodata acolo sa facem misto de ea'.ce caraghiosi :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...