daddario Reputație: 960 Postat Februarie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 7, 2016 Cu doi dă șm Adica "scrim" Basmesmcu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Studiază urcarea peștelui în copac, efectul e garantat IMG_20160126_180222.JPGPestii inoata,zboara...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Adica "scrim" Basmesmcu? Cu ș, da )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Pestii inoata,zboara...Ai avut astfel dă iegzemplare?
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 7, 2016 Neaparat cu ş!!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 A fost cu ejaculare? In primul rand scuza-ma, tu nu arati cand suferi, dar eu simt. N-am mai pupat un orgasm fara laba de prea mult timp pentru mine...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Ai avut astfel dă iegzemplare? Eu ma refer la pestii din ocean...cauta pe net pestele zburator:) 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Eu ma refer la pestii din ocean...cauta pe net pestele zburator:)Asta ziceam și io, în poola mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Asta ziceam și io, în poola mea Nu am punct!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Se aproba...parafat si semnat Coboară si rezervă masa , n'am tilifonu d'acolo
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Zi unde, ca e paleta larga p-aici ...in pm, of course...sa n-avem spectatori...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Zi unde, ca e paleta larga p-aici ...in pm, of course...sa n-avem spectatori...Prima de la tine
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Roberto, presupun ca nu la mine te refereai cand ai spus "spectatori". Te gasesc si-n gaura de ... serpoaica , habar n-ai cand te bat pe umar si-ti aplic lovitura cobrei. =)) 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Roberto, presupun ca nu la mine te refereai cand ai spus "spectatori". Te gasesc si-n gaura de ... serpoaica , habar n-ai cand te bat pe umar si-ti aplic lovitura cobrei. =))Pune mâna pă carte =)) 2
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Prima de la tine Receptionat! Pe la 7?Roberto, presupun ca nu la mine te refereai cand ai spus "spectatori". Te gasesc si-n gaura de ... serpoaica , habar n-ai cand te bat pe umar si-ti aplic lovitura cobrei. =))Nimic nu poti sa faci, frateeeee
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Nimic nu poti sa faci, frateeeee Ai realizat asta dupa 2 ani?!?!?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Receptionat! Pe la 7? Nimic nu poti sa faci, frateeeee E bine
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 E bine Se face!Am ramas si fara puncte
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Ai realizat asta dupa 2 ani?!?!? Da` taci, ma, odata!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Da` taci, ma, odata! Hahahahaaa, este ca si cum mi-ai spune ca-ti doresti luna de pe cer. =))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Da` taci, ma, odata! Silește-o...să fie dură 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Ai realizat asta dupa 2 ani?!?!? Devreme, io, am și-acum momente când dorm pe mine....femeile e oaţe, am zis 1
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Dupa cum spunea nea' Ionel Tudorache...foaie verde ca spanacu', femeia-i sora cu Dracu`
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Roberto, presupun ca nu la mine te refereai cand ai spus "spectatori". Te gasesc si-n gaura de ... serpoaica , habar n-ai cand te bat pe umar si-ti aplic lovitura cobrei. =)) Mă sună odată gajică-mea, după o mică ceartă: Unde ești? Prin Rahova cu H, cu puţină treabă. Unde mai exact? Și de ce se aude atâta gălăgie? Intr-un local la o discuţie. Ok, dă-mi-l pe H la telefon puţin. Bine'nţeles, H, m-a acoperit Peste vo patruj dă minute: Ce faci, unde ești? Tot acolo, zic, discutăm. Daaaaa? futu-ţi morţii mă-tii de mincinos...și mașina de ce este parcată în faţă la Di Angelo? (restaurant în zona Sălăjan)am mașina oprită chiar în spatele mașinii tale...ieși afară să vorbim, dacă intru eu, zboară mese, farfurii, tot.... Și-am ieșit...în poola mea 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Dupa cum spunea nea' Ionel Tudorache...foaie verde ca spanacu', femeia-i sora cu Dracu` Vorbe adevărate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum