Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sorina4u, on 16 Feb 2016 - 7:31 PM, said:snapback.png

Pana mea, n-aveti ce face :) Va iau cu mine la birou, in juma' de ora va explodeaza capatana.... :)

Plimbati-va-ti voi si pentru mine, va rog! :blushing2

Te iau la o tura foto prin Dobrogea, iti pun dupa gat o camera foto si o sa-ti bagi lula in statul la birou ! ;) :beex2

• Like 2
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Te iau la o tura foto prin Dobrogea, iti pun dupa gat o camera foto si o sa-ti bagi lula in statul la birou ! ;) :beex2

mai, mai ca m-as baga.... nu spune de doua ori :)

• Like 1
Vizitator
Postat

mai, mai ca m-as baga.... nu spune de doua ori :)

;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pisi, cred ca te-ai dus cu pluta!  :laugh2  :slap2

Nu te urasc destui deja? Trebuie sa atzatzi si nevestele?! :slap2 

Pe de alta parte e super sexy sa intre un barbat insurat pe forum si printre primele cuvinte citite sa fie despre nevasta-sa! :slap2  :laugh2 

Complete turn off! :laugh2  

Imaginea in sine de nevasta care moare de ciuda...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :sado

Multi sunteti, dar cata minte aveti!  :laugh2  :slap2

• Like 1
Postat

Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! 

Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. :)

• Like 5
  • Minus 15
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

cand erai tanar fecior, tu dormeai si pula nu

iar amu... amu... amu... pula doarme si tu nu

bine ca am pe unde sa ma pis

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Pisi, cred ca te-ai dus cu pluta!  :laugh2  :slap2

Nu te urasc destui deja? Trebuie sa atzatzi si nevestele?! :slap2

Pe de alta parte e super sexy sa intre un barbat insurat pe forum si printre primele cuvinte citite sa fie despre nevasta-sa! :slap2  :laugh2

Complete turn off! :laugh2  

Imaginea in sine de nevasta care moare de ciuda...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :sado

Multi sunteti, dar cata minte aveti!  :laugh2  :slap2

https://www.youtube.com/watch?v=HMS2xXYBJZo

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! 

Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. :)

ai castigat la loto :) 

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:Ucea
Postat

Ceai fumat...?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Nup, cred ca a iesit sefa de promotie dupa sesiunea de iarna sau a primit vreo colaborare cu un cabinet de psihologie ;) Sau ma rog, orice altceva ar fi, felicitari pentru reusita si mult succes in continuare ! :) :hug1

• Like 1
Postat

Ma simt alt om. :)

Imaculata ca o foaie noua de hartie...  :laugh2

Abia acum 2 zile am ajuns cu atentia si la mine (in sfarsit!), am eliminat tot jegul, noroiul si gunoiul... since then schimbarea este incredibila!  :ellao

Pfff, n-am idee de cand tot caram balariile alea, prea atenta in jur fara sa ma uit in sinea mea...

Ma simt in armonie, echilibru, liniste, fericire... eliberata, readusa la normalul meu.

V-am plictisit cu povestile despre energii si purificari, well, never the less ele exista. :)

M-a enervat faza cu analizele... Numai gandul ca trebuie sa investesc in loc sa fac altele cand cineva are asigurare, dar e complet incompetent sa faca macar atata lucru... :no2  Ma impac si cu gandul asta, in fond fiecare e cu treaba lui.

Ma uimeste in ce hal a ajuns DG.  :slap2 Pisi, baga subiecte interesante ca e jale, ti-au plecat si cei de care ai zis ca nu scapi...  :hug1

• Like 1
Postat

Abia acum 2 zile am ajuns cu atentia si la mine (in sfarsit!), am eliminat tot jegul, noroiul si gunoiul... since then schimbarea este incredibila!  :ellao

Pfff, n-am idee de cand tot caram balariile alea, prea atenta in jur fara sa ma uit in sinea mea...

Ma simt in armonie, echilibru, liniste, fericire... eliberata, readusa la normalul meu.

V-am plictisit cu povestile despre energii si purificari, well, never the less ele exista. :)

M-a enervat faza cu analizele... Numai gandul ca trebuie sa investesc in loc sa fac altele cand cineva are asigurare, dar e complet incompetent sa faca macar atata lucru... :no2  Ma impac si cu gandul asta, in fond fiecare e cu treaba lui.

Ma uimeste in ce hal a ajuns DG.  :slap2 Pisi, baga subiecte interesante ca e jale, ti-au plecat si cei de care ai zis ca nu scapi...  :hug1

A trecut Ananda pe la tine?

Vizitator
Postat

Sa fii fericita. (Daca esti) In Rusia, cum-necum, se pare ca oamenii poti fi mai fericiti decat in alte parti ale globului terestru, cat de grea ar fi viata acolo... :)

Pentru DG eu nu mi-as face probleme, probabil a NEW ERA of forum is coming ! Un fel de "Pravda" varianta romaneasca :)

• Like 2
Postat

Sa fii fericita. (Daca esti) In Rusia, cum-necum, se pare ca oamenii poti fi mai fericiti decat in alte parti ale globului terestru, cat de grea ar fi viata acolo... :)

Pentru DG eu nu mi-as face probleme, probabil a NEW ERA of forum is coming ! Un fel de "Pravda" varianta romaneasca :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Stau la o rusoaica, dar inca nu am ajuns in Rusia, nici nu am luat legatura cu sor-mea inca, ma simt prea bine momentan, mai stau.

Rusoaica e de o caldura sufleteasca de nedescris, apartamentul e modest, dar atat de primitor incat te simti acasa, patul (desi vechi) e ca un cuib din care nu-ti vine sa te dai jos, oamenii cu care vorbesc sunt simpli, nu ma judeca, nu-mi arata ura...

Ma simt ca intr-o vacanta extraordinara in care am gasit ce-mi lipsea: simtul de stabilitate, siguranta, caldura. :)

Savurez momentul, apoi mai vedem...

:*

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

Stau la o rusoaica, dar inca nu am ajuns in Rusia, nici nu am luat legatura cu sor-mea inca, ma simt prea bine momentan, mai stau.

Rusoaica e de o caldura sufleteasca de nedescris, apartamentul e modest, dar atat de primitor incat te simti acasa, patul (desi vechi) e ca un cuib din care nu-ti vine sa te dai jos, oamenii cu care vorbesc sunt simpli, nu ma judeca, nu-mi arata ura...

Ma simt ca intr-o vacanta extraordinara in care am gasit ce-mi lipsea: simtul de stabilitate, siguranta, caldura. :)

fa testul mai repede!

Io zic ca esti gravida, ca prea vorbesti ca una.

• Like 4
Postat

fa testul mai repede!

Io zic ca esti gravida, ca prea vorbesti ca una.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

N-am cum sa fiu gravida.  :laugh2

Ma simt super bine, e diferenta prea mare de la agonia din Bucuresti in telenovela... si linistea de acum aici. :)

As avea treaba azi, dar nimic urgent, deci mai butonez cate ceva si ma apuc sa-mi frec pestele cu usturoi. :laugh2 

:couple  

• Oras:fort knox
  • Oras:fort knox
Postat

https://www.lwwarehouse.com/images/sites/lwwarehouse/labels/t0362138pw_1.jpg

http://slm.md/UserFiles/Image/img8246_big.jpg

Postat

https://www.lwwarehouse.com/images/sites/lwwarehouse/labels/t0362138pw_1.jpg

http://slm.md/UserFiles/Image/img8246_big.jpg

Sugerez sa te intorci la gradinita unde te asteapta prietenul care-ti savureaza glumele "piparate"... :)

Have fun kids, why grow up?!  :laugh2

• Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

de obicei cand ies de sub dus manc o friptura si apoi o bucata de pizda

P. S klm,ai cam prins glas de vro cateva zile incoace.E bine liber? :D

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...