Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 sorina4u, on 16 Feb 2016 - 7:31 PM, said: Pana mea, n-aveti ce face Va iau cu mine la birou, in juma' de ora va explodeaza capatana.... Plimbati-va-ti voi si pentru mine, va rog! Te iau la o tura foto prin Dobrogea, iti pun dupa gat o camera foto si o sa-ti bagi lula in statul la birou ! 2
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 16, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 16, 2016 Te iau la o tura foto prin Dobrogea, iti pun dupa gat o camera foto si o sa-ti bagi lula in statul la birou ! mai, mai ca m-as baga.... nu spune de doua ori 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 mai, mai ca m-as baga.... nu spune de doua ori 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2016 Pisi, cred ca te-ai dus cu pluta! Nu te urasc destui deja? Trebuie sa atzatzi si nevestele?! Pe de alta parte e super sexy sa intre un barbat insurat pe forum si printre primele cuvinte citite sa fie despre nevasta-sa! Complete turn off! Imaginea in sine de nevasta care moare de ciuda... Multi sunteti, dar cata minte aveti! 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 17, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 17, 2016 m-am trezit dar nu m-am sculat 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2016 Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. 5 15
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 17, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 17, 2016 m-am trezit dar nu m-am sculatcand erai tanar fecior, tu dormeai si pula nuiar amu... amu... amu... pula doarme si tu nu 1 4
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 17, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 17, 2016 cand erai tanar fecior, tu dormeai si pula nuiar amu... amu... amu... pula doarme si tu nubine ca am pe unde sa ma pis
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Februarie 17, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 17, 2016 Pisi, cred ca te-ai dus cu pluta! Nu te urasc destui deja? Trebuie sa atzatzi si nevestele?! Pe de alta parte e super sexy sa intre un barbat insurat pe forum si printre primele cuvinte citite sa fie despre nevasta-sa! Complete turn off! Imaginea in sine de nevasta care moare de ciuda... Multi sunteti, dar cata minte aveti! https://www.youtube.com/watch?v=HMS2xXYBJZo
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. ai castigat la loto 3 7
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 17, 2016 Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. Ceai fumat...? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. Nup, cred ca a iesit sefa de promotie dupa sesiunea de iarna sau a primit vreo colaborare cu un cabinet de psihologie Sau ma rog, orice altceva ar fi, felicitari pentru reusita si mult succes in continuare ! 1
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2016 asa ma simt, 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Ma simt alt om. Imaculata ca o foaie noua de hartie... Abia acum 2 zile am ajuns cu atentia si la mine (in sfarsit!), am eliminat tot jegul, noroiul si gunoiul... since then schimbarea este incredibila! Pfff, n-am idee de cand tot caram balariile alea, prea atenta in jur fara sa ma uit in sinea mea...Ma simt in armonie, echilibru, liniste, fericire... eliberata, readusa la normalul meu.V-am plictisit cu povestile despre energii si purificari, well, never the less ele exista. M-a enervat faza cu analizele... Numai gandul ca trebuie sa investesc in loc sa fac altele cand cineva are asigurare, dar e complet incompetent sa faca macar atata lucru... Ma impac si cu gandul asta, in fond fiecare e cu treaba lui. Ma uimeste in ce hal a ajuns DG. Pisi, baga subiecte interesante ca e jale, ti-au plecat si cei de care ai zis ca nu scapi... 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Ma simt alt om. Imaculata ca o foaie noua de hartie... Abia acum 2 zile am ajuns cu atentia si la mine (in sfarsit!), am eliminat tot jegul, noroiul si gunoiul... since then schimbarea este incredibila! Pfff, n-am idee de cand tot caram balariile alea, prea atenta in jur fara sa ma uit in sinea mea...Ma simt in armonie, echilibru, liniste, fericire... eliberata, readusa la normalul meu.V-am plictisit cu povestile despre energii si purificari, well, never the less ele exista. M-a enervat faza cu analizele... Numai gandul ca trebuie sa investesc in loc sa fac altele cand cineva are asigurare, dar e complet incompetent sa faca macar atata lucru... Ma impac si cu gandul asta, in fond fiecare e cu treaba lui. Ma uimeste in ce hal a ajuns DG. Pisi, baga subiecte interesante ca e jale, ti-au plecat si cei de care ai zis ca nu scapi... A trecut Ananda pe la tine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Ma simt alt om. Imaculata ca o foaie noua de hartie... Abia acum 2 zile am ajuns cu atentia si la mine (in sfarsit!), am eliminat tot jegul, noroiul si gunoiul... since then schimbarea este incredibila! Pfff, n-am idee de cand tot caram balariile alea, prea atenta in jur fara sa ma uit in sinea mea...Ma simt in armonie, echilibru, liniste, fericire... eliberata, readusa la normalul meu.V-am plictisit cu povestile despre energii si purificari, well, never the less ele exista. M-a enervat faza cu analizele... Numai gandul ca trebuie sa investesc in loc sa fac altele cand cineva are asigurare, dar e complet incompetent sa faca macar atata lucru... Ma impac si cu gandul asta, in fond fiecare e cu treaba lui. Ma uimeste in ce hal a ajuns DG. Pisi, baga subiecte interesante ca e jale, ti-au plecat si cei de care ai zis ca nu scapi... Sa fii fericita. (Daca esti) In Rusia, cum-necum, se pare ca oamenii poti fi mai fericiti decat in alte parti ale globului terestru, cat de grea ar fi viata acolo... Pentru DG eu nu mi-as face probleme, probabil a NEW ERA of forum is coming ! Un fel de "Pravda" varianta romaneasca 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Sa fii fericita. (Daca esti) In Rusia, cum-necum, se pare ca oamenii poti fi mai fericiti decat in alte parti ale globului terestru, cat de grea ar fi viata acolo... Pentru DG eu nu mi-as face probleme, probabil a NEW ERA of forum is coming ! Un fel de "Pravda" varianta romaneasca Stau la o rusoaica, dar inca nu am ajuns in Rusia, nici nu am luat legatura cu sor-mea inca, ma simt prea bine momentan, mai stau.Rusoaica e de o caldura sufleteasca de nedescris, apartamentul e modest, dar atat de primitor incat te simti acasa, patul (desi vechi) e ca un cuib din care nu-ti vine sa te dai jos, oamenii cu care vorbesc sunt simpli, nu ma judeca, nu-mi arata ura...Ma simt ca intr-o vacanta extraordinara in care am gasit ce-mi lipsea: simtul de stabilitate, siguranta, caldura. Savurez momentul, apoi mai vedem... 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Stau la o rusoaica, dar inca nu am ajuns in Rusia, nici nu am luat legatura cu sor-mea inca, ma simt prea bine momentan, mai stau.Rusoaica e de o caldura sufleteasca de nedescris, apartamentul e modest, dar atat de primitor incat te simti acasa, patul (desi vechi) e ca un cuib din care nu-ti vine sa te dai jos, oamenii cu care vorbesc sunt simpli, nu ma judeca, nu-mi arata ura...Ma simt ca intr-o vacanta extraordinara in care am gasit ce-mi lipsea: simtul de stabilitate, siguranta, caldura. Savurez momentul, apoi mai vedem... fa testul mai repede! Io zic ca esti gravida, ca prea vorbesti ca una. 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 fa testul mai repede! Io zic ca esti gravida, ca prea vorbesti ca una. N-am cum sa fiu gravida. Ma simt super bine, e diferenta prea mare de la agonia din Bucuresti in telenovela... si linistea de acum aici. As avea treaba azi, dar nimic urgent, deci mai butonez cate ceva si ma apuc sa-mi frec pestele cu usturoi.
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1230.gif asa
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 18, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 18, 2016 Stau la o rusoaica, dar inca nu am ajuns in Rusia, nici nu am luat legatura cu sor-mea inca, ma simt prea bine momentan, mai stau.Rusoaica e de o caldura sufleteasca de nedescris, apartamentul e modest, dar atat de primitor incat te simti acasa, patul (desi vechi) e ca un cuib din care nu-ti vine sa te dai jos, oamenii cu care vorbesc sunt simpli, nu ma judeca, nu-mi arata ura...Ma simt ca intr-o vacanta extraordinara in care am gasit ce-mi lipsea: simtul de stabilitate, siguranta, caldura. Savurez momentul, apoi mai vedem... https://www.lwwarehouse.com/images/sites/lwwarehouse/labels/t0362138pw_1.jpg + http://slm.md/UserFiles/Image/img8246_big.jpg
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 https://www.lwwarehouse.com/images/sites/lwwarehouse/labels/t0362138pw_1.jpg + http://slm.md/UserFiles/Image/img8246_big.jpg Sugerez sa te intorci la gradinita unde te asteapta prietenul care-ti savureaza glumele "piparate"... Have fun kids, why grow up?!
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 18, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 18, 2016 Am iesit de sub dus si osa mananc o ciorba
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Februarie 18, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Februarie 18, 2016 de obicei cand ies de sub dus manc o friptura si apoi o bucata de pizdaP. S klm,ai cam prins glas de vro cateva zile incoace.E bine liber? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum