Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Acum nu-ti mai trimite link pe mail pentru validare?  :hmmm

merge cum nu.

cred ca se refera la faptul ca poti face cont si daca emailul nu e real/ valid, caz in care evident nu poti recupera parola

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da.

La adrese de email, gen [email protected] sau [email protected]

merge cum nu.

cred ca se refera la faptul ca poti face cont si daca emailul nu e real/ valid, caz in care evident nu poti recupera parola

Inseamna ca Pisi a usurat crearea conturilor, inainte trebuia sa intri pe mail si sa dai click pe link sa activezi contul dupa ce l-ai facut...

Inteleg acum de ce de la un timp sunt atatea conturi negre logate.  :slap2

OT: Ce bine era in pat. :) Chiauna am facut cafeaua la ibric, am apucat sa-mi pun in cana si restul am varsat pe covor, dulap, perete, frigider...  :laugh2  :slap2  (am dat cu mana peste ibric si mi-a cazut pe covor)

Ma fute lenea. :)

Postat

@miskin deocamdata nu ma ataca nimeni. am si eu vaga speranta ca toata lumea s-a futut si nu-si descarca dracii pe mine.....

@Amada mda eu am doar unu si altu nici prin gand nu-mi trece sa imi fac vreodata.

asta cu cafeaua din cand in cand o fac si eu, asa sa imi incep ziua agreabil :)) inainte de cafea oricum ma izbesc de toate si toate de mine

• Like 1
  • Oras:-
Postat

@miskin deocamdata nu ma ataca nimeni. am si eu vaga speranta ca toata lumea s-a futut si nu-si descarca dracii pe mine.....

da, dar cum sugera Amada, mai exista si nimfomani. :laugh2

Postat

ca bine zici ca-s in calduri. de la capu' mic li se trage la cel mare.... 

de imi vine cateodata sa ii rastignesc si incidendiez ca pe eretici, ceea ce nu ar fi tocmai pasnic sau zen :laugh2

Postat

ca bine zici ca-s in calduri. de la capu' mic li se trage la cel mare....

de imi vine cateodata sa ii rastignesc si incidendiez ca pe eretici, ceea ce nu ar fi tocmai pasnic sau zen :laugh2

Ia propune niste pedepse pentru toti cei care te-au atacat.

Ghilotina, autodafeu, sejur la Guantanamo, infibulatie..etc.

Postat

@sky as adauga ca cinstit vorbind in ultimele zile ating cote maxime eu insami de exitatie, deci m-as .... intinde continuu, zici ca a dat strechea in mine. cand ma trezesc deja ma trezesc excitata asa de dimineata :)))

cu toate astea nu simt nevoia sa injur pe nimeni ca-s eu excitata

@miskin eu proprun sex in grup intre ei 

Postat

mdaaa. pai se muiesc toti la gramada toata ziua

sa se intalneasca drq odata sa se petreaca actiunea la prpriu si sa faca fiecare recenzie

se pot face pagini si relaxat si glumet, nu toata ziua porcisme. in plus daca nu-s panarame si scandaluri moare tati bobo de ciuda si mie imi place sa-l vad ofticat si harjonit :laugh2 :heart:

Postat

@sky as adauga ca cinstit vorbind in ultimele zile ating cote maxime eu insami de excitatie, deci m-as .... intinde continuu, zici ca a dat strechea in mine. cand ma trezesc deja ma trezesc excitata asa de dimineata :)))

cu toate astea nu simt nevoia sa injur pe nimeni ca-s eu excitata

pai vezi,... sa nu te mai mire ca-s neobrazat atunci cand sunt nefutut long time :laugh2 

• Like 1
  • Oras:fara
Postat

daca mai manc inca 4 bomboane  nu ma vad bine :lol:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/wl/t34.0-12/12498653_1111524562220538_86465334_n.jpg?oh=75858549ff7d7db7bc6bb44686601ca9&oe=56D557C6

De la beat carciuma vin
Merg pe gard de drum ma tin
Dau cu caine'n bolovan
Nici un latra nu ma caine 
Nici un punge nu ma bou
Am lasat vaca deschisa
Si-a iesit poarta la drum.

:lol:  :lol:

• Like 3
Postat

daca mai manc inca 4 bomboane  nu ma vad bine :lol:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/wl/t34.0-12/12498653_1111524562220538_86465334_n.jpg?oh=75858549ff7d7db7bc6bb44686601ca9&oe=56D557C6

De la beat carciuma vin

Merg pe gard de drum ma tin

Dau cu caine'n bolovan

Nici un latra nu ma caine 

Nici un punge nu ma bou

Am lasat vaca deschisa

Si-a iesit poarta la drum.

:lol:  :lol:

Cantecul betivului De la beat, carciuma vin, Merg pe gard, de drum ma tin Nici un latra nu ma caine Nici impunge nu ma bou Dau cu caini in bolovani Sa ma apar de dusmani. :lol:  :lol: 

• Like 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

:) Hmmm, cu doar un cuvant? :laugh2

Well, se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, ia sa nu uiti cum arata! :laugh2 :FIREdevil

big like!mmmmmmmmmmmmmm
Postat

Mesmerizat.

Ce femeie am cumparat.

Ce evreica, Iisuse.

Ca sa o descriu, trebuie literalmente sa ii cer ajutorul lui Miller, din amintiri : " Oh Tania, unde iti este pizda aia calda, acele jartiere grele, acele pulpe fine si moi? Am un os de 6 inch in pantaloni si am sa explorez fiecare colt din pizda ta."

Da.

Parca am dat de evreica lui Miller.

E o curva pana-n maduva oaselor si asta e virtutea ei.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

mdaaa. pai se muiesc toti la gramada toata ziua

sa se intalneasca drq odata sa se petreaca actiunea la prpriu si sa faca fiecare recenzie

se pot face pagini si relaxat si glumet, nu toata ziua porcisme. in plus daca nu-s panarame si scandaluri moare tati bobo de ciuda si mie imi place sa-l vad ofticat si harjonit :laugh2 :heart:

Pulile sunt la noi, gâtu' e la tine... Say when!

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...