Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Pe langa pat
Postat

Am niste emotii...cat China. Pffff....

Întârzie. ....

EL la prima întâlnire?

• Oras:worldwide
Postat

tati pisi ma simt silita de propia constiinta care urla la mine pana ma indobitoceste sa iti cer scuze public ca-s rea, nesuferita si am draci des. bine tu mi faci, dar imi propun sa invat de la tine rabdarea {pe asta nici eu nu o cred lol}. Tu stii ca imi pare rau sincer si m-ai iertat deja , dar tot tre sa cer ca asa e frumos. te iubesc orizontal 

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

tati pisi ma simt silita de propia constiinta care urla la mine pana ma indobitoceste sa iti cer scuze public ca-s rea, nesuferita si am draci des. bine tu mi faci, dar imi propun sa invat de la tine rabdarea {pe asta nici eu nu o cred lol}. Tu stii ca imi pare rau sincer si m-ai iertat deja , dar tot tre sa cer ca asa e frumos. te iubesc orizontal 

https://www.youtube.com/watch?v=4dPog_MemLo

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Foarte emotionata, increzatoare ... atat de bucuroasa ca mi-e frica sa ma bucur. Nu-mi vine sa cred ca acest tren a oprit in statia Sorina4u, cum as putea sa nu urc?!?!?! Cum as putea sa nu am bilet?!?! 

Sunt foarte bucuroasa ... simt ca traiesc acel "one moment in time". I'll make it shine. :)

Am urcat in tren. Nu as putea sa va descriu cum ma simt. Norocoasa, bucuroasa, mandra ... mai devreme m-a intrebat un foarte bun prieten ce anume am facut de am atat de mult noroc?!? Nu am stiut ce sa-i raspund. 

• Like 1
  • Minus 15
Postat

Zaceam ca primavara si iubirea ne iau cele mai ok femei de langa noi

Intai Yka, azi Miky, cat de curand Sorina...

God speed fetelor

• Like 1
Postat

Stie, mi-a zis dupa ce ti-a citit PM-urile... :)

sunt convinsa ca ma spioneaza  :laugh2  ca s-a si apucat sa vorbeasca ca mine, adica face o un reversed cicalleala cu deloc nu am mai incredere in tine :)) mai e si plagiator, nu-i mai fac sarmale

Postat

Abia aștept .Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pai meriti tu sa iti faca tie poftele? nu va mai suport. ingrati, nemernici si zeflemitori. mancare de pisica as face din voi. incep sa seman cu Anita :laugh2

Postat

pai meriti tu sa iti faca tie poftele? nu va mai suport. ingrati, nemernici si zeflemitori. mancare de pisica as face din voi. incep sa seman cu Anita :laugh2

Pai tu nu cu el trebuia sa te intalnesti?

S-a consolat cu Amada...

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Stai că m-ai pierdut uMpic. Care ...ăăăăăă, Anita ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...