Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

.. nu prea imi place sa pierd. :(  :blushing2

nici mie.  Sa ia foc arsenal  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

on topic.

Cand incepi treaba ? 

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Maine intru pe mess, azi n-am chef de vorba, de nimic de fapt, nu prea imi place sa pierd. :(  :blushing2

vezi sa nu vorbesti iar cu psycho ala (imaginar) sa-ti dea parola pe la vreun cont din neant =))) =)))))

• Minus 4
Vizitator sarlatanu
Postat

vezi sa nu vorbesti iar cu psycho ala (imaginar) sa-ti dea parola pe la vreun cont din neant =))) =)))))

las o am zis  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

sunt asa 'proactiva' ca trebuia sa il sun pe tata si am sunat cred juma de agenda ca tot nu nimeream numarul.....  la 5 minute dupa apel m-a sunat mama inapoi si a inceput sa ma toace. "puneti viata la punct, ca deja esti batrana{batrana auzi, simt ca-mi pusca o vena in cap}, zici ca faci aia, zici ca faci ailalta,nu mai faci nimic, nici macar nu te-ai mutat, copii nu imi faci,bla bla bla, multi de bla". eu cred ca ma confunda cu o legatura de patrunjel de ma toaca mereu asa.... cu ce am gresit eu Doamne in viata asta de suge femeia asta din mine sufletul cu paiul? 

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

plm am avut o noapte alba :feet  am  dormit de la 6 azi dimi la 10 

am  ochii cat cepele  :eek  , beau un litru de cafea si imi revin :lol:

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12821618_1161024680602792_6696255868026122144_n.jpg?oh=b900fb9e75744a9e259b64236dbf72a9&oe=574AEDC2

• Like 3
  • Oras:-
Postat

sunt asa 'proactiva' ca trebuia sa il sun pe tata si am sunat cred juma de agenda ca tot nu nimeream numarul.....  la 5 minute dupa apel m-a sunat mama inapoi si a inceput sa ma toace. "puneti viata la punct, ca deja esti batrana{batrana auzi, simt ca-mi pusca o vena in cap}, zici ca faci aia, zici ca faci ailalta,nu mai faci nimic, nici macar nu te-ai mutat, copii nu imi faci,bla bla bla, multi de bla". eu cred ca ma confunda cu o legatura de patrunjel de ma toaca mereu asa.... cu ce am gresit eu Doamne in viata asta de suge femeia asta din mine sufletul cu paiul? 

Ce faci roz, trece viata pe langa tine!? :laugh2

Vizitator
Postat

Evrebody Artista ! It's like sex, baby !

Postat

m-a sunat mama inapoi si a inceput sa ma toace. "puneti viata la punct, ca deja esti batrana{batrana auzi, simt ca-mi pusca o vena in cap}, zici ca faci aia, zici ca faci ailalta,nu mai faci nimic, nici macar nu te-ai mutat, copii nu imi faci,bla bla bla, multi de bla".

cred ca daca ar fi dupa mama ta i-ar spune lui pisic sa-si vada de treaba lui iar tie ti-ar restrictiona accesul pe net/forum pentru inca un milion de ani (lumina..) :laugh2 :) Locul tau roz e in bucatarie, la cratite, la gatit, sa zburzi pe-acolo de la un fel la altul de mancare, atenta totusi sa nu-ti calci in picioare copiii, iar cand cazi obosita, epuizata la final de zi sa ai parte de o partida de sex monotona care nu dureaza mai mult de cinci, hai fie zece minute caci partenerul de viata (tatal copiilor) s-a saturat de acea relatie minunata...

Postat

Ce faci roz, trece viata pe langa tine!? :laugh2

sa dea dracii stie ca fac scurtcircuit cand ma face batrana. bine ca e ea frageda.

dar o las sa trancane si ca sa nu ma enervez las telefonu jos si nu pe speaker si il mai ridic odata la ceva vreme sa vad daca mai vb si apoi il cer pe tata si ii spun sa ii zica ca ma apuc sa fac copii si ii trimit de indata prin curier si sa ii transmita mamei din partea mea pa, pa, pa. si apoi dupa ce rade tata inchjidem si am scapat. pai am eu nervi sa ma faca ea mereu batrana?

Vizitator
Postat

Nu cred ca imi duce cineva lipsa pe aici...

toata lumea !!! :*

ti-ai facut mah lectiile ?? :)

• Minus 1
Postat

cred ca daca ar fi dupa mama ta i-ar spune lui pisic sa-si vada de treaba lui iar tie ti-ar restrictiona accesul pe net/forum pentru inca un milion de ani (lumina..) :laugh2 :)

mama e crima ar face armata cu orice barbat de daca as intra in casa cu o privire cred ca bietu om ar face flotari  :laugh2  :laugh2  fecioara de aia nebuna , cicalaitatoare, perfectionista, orice faci nu e bine daca nu face ca ea.  singur mod sa o combati e sa incepi sa turui fara pauza nici macar sa respiuri in timp ce iti pregatesti poseta si o tai pe afar asa incat pana se desmeticeste si vrea sa replice tu nu mai esti . si eu si tata ne evacuam impreuna in caz de "incendiu". inventam tot felul de activitati pe care nu le-am face niciodata numa sa scapam.

Vizitator
Postat

Ha ha ! :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acrita! 

Am bagat o lamaie intreaga la o cana de ceai.  :laugh2  :yummy

In avans... :)

https://lh3.googleusercontent.com/-Ed_DPgdoFwE/ViNejm-Z1cI/AAAAAAAAAW0/j15c6CjN4uo/w268-h400/sexy%2Bsunday.gif

• Like 1
  • Oras:sud
Postat

Acrita! 

Am bagat o lamaie intreaga la o cana de ceai.  :laugh2  :yummy

In avans... :)

https://lh3.googleusercontent.com/-Ed_DPgdoFwE/ViNejm-Z1cI/AAAAAAAAAW0/j15c6CjN4uo/w268-h400/sexy%2Bsunday.gif

Dar ce-ai pățit?

Și ieri , și azi ?

Vizitator
Postat

Genul filmului: actiune ! :)

• Like 1
Postat

Dar ce-ai pățit?

Și ieri , și azi ?

Eu cand spun ca esti redardat n-am bun simt cica...  :slap2

Ieri eram dezamagita ca nu mi-a iesit ceva, azi am spus ca sunt acrita ca am baut o cana de ceai in care am pus o lamaie intreaga. :)

Nu-mi place ca tie sa ma prefac ca nu stiu sa scriu ca sa-ti fie mai usor sa ma intelegi.

M-am crucit aseara cand am vazut cum alergai dupa ala cu oile pe toate topicurile din DG...  :slap2

Get help!

Update: Ma simt nervoasa!  :laugh2  :slap2  ('Mi-as pula, si de la N km reuseste sa ma scarbeasca!)

Postat

Păi doar cunoști marfa !

Adică am vrut să zic că ai avut 2zile proaste una după alta? 

Postat

:( Eu am inteles ce ai vrut tu sa spui.

Am rectificat putin si tot nu ai inteles.

Raspunsul, sper eu clar si raspicat: Nu, doar ieri am avut o zi proasta, azi tu mi-o strici.

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Nice one! :)

Amada zici ca e genul ala de profesoara rea,nesuferita,cold as fuck? :),cum erau alea de fizica sau chimie,si Nicusor e copilul de 14 ani, indragostit si virgin, corigent la una din materii,si face meditatii sa ia nota de trecere. :)

Doan' profesoara,pot sa poftesc pan' la toaleta?

Dute!

Nicusor,ai zis ca faci pipi,dar tu ce faci acolo,laba?

Da nu doan' profesoara,ca nu...

Sterge-te la pula,si hai,da-i drumul acasa.

Bine,plec.

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...