Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Motivele adevarate pentru care Afganistanul a fost invadat de rusi a fost metalele foarte rare care se afla in subsolul acestei tari, iar americanii au invadat-o pentru a restabili productia de opiu ( heroina/cocaina ) decimata de catre regimul taliban. Americanii daca doreau cu adevarat sa cucereasca Afganistanul o faceau, interesul lor este exploatarea subsolului si aprovizionarea/productia de droguri. Doar nu credeati ca au invadat in numele libertatii. 

Nu vreau distrugerea Siriei sau a musulmanilor, vreau sa adopte macar partial, la nivel de drepturi umane elementare si decenta, valorile si principiile europene ... ceea ce nu se va intampla. In cazul in care le place sa frece menta pe ajutor social, sa aiba moschei la tot pasul, sa existe cartiere intregi pe unde sa nu poti calca daca esti crestin dar, nu le place sa respecte religia si drepturile altor persoane, vreau sa se care inapoi de unde au venit. Sa se kilareasca intre ei siitii si sunitii pana o sta vantu sau 'or crapa toti fiindca acum cateva sute de ani profetul le-a ordonat asta. 

Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget ca e prea tarziu sa se mai incerce integrarea musulmanilor, iar solutia, din pacate este o epurare controlata. 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vă simteți politicieni, este ? =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Ca bine zici! Suna ca un vis frumos ca arabitoii sa fie exterminati, din pacate nimic nu e simplu in lumea asta. Daca stau bine sa ma gandesc, cine sunt cei care fac cel mai mult rau, arabii sau americanii? Cat de bine si-au jucat si isi joaca in continuare jocul magarii de la N.S.A. (Agentia Nationala de Securitate)? C.I.A. (afiliata N.S.A.) i-au ajutat, in trecut, pe cei care mai tarziu au devenit Al Qaeda, din dorinta de a scapa de Hezbollah, apoi i-au ajutat pe cei care mai tarziu au devenit I.S.I.S. ca sa scape de Al Qaeda. Si cate alte jocuri murdare pe care le fac astia in lume de te mai miri de ce sunt atat de intaratate acele grupari radicale. Bine ca mi-ai dat o idee sa postez la sectiunea Carti o creatie minunata a NSA, si anume asasinii economici (o adevarata capodopera diabolica).

tu n-ai treaba ?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

'ai de pwla mea.

• Like 3
  • Oras:aer
Postat

Prima oara dupa aproape 2 ani se zile,cand ma trezesc dimineata,e fucked up,dar macar e cafeaua care salveaza,cand o savurezi,alaturi de-o tigara...

Hopa-i tupa,hopa-i tupa

Toti boierii stau deasupra

Si asteapta vara

Ca sa vina seara...

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mossad-ul si FSB-ul (ex. KGB). Mai este si NSA-ul, dar din pacate nu prea se sinchiseste de securitatea Europeana, se ocupa mai mult de securitatea americana (au cel mai avansat sistem de interceptari existent, satelitii Echelon). Stassi German, Serviciul Secret Francez (celebrul DST, care a fost pion principial in capturarea "Sacalului") - sunt palide ruine a ceea ce au reprezentat ele odinioara pentru securitatea si spionajul anilor '60-'90. La nivel European poate mai este British Inteligence Service cu celebrele MI-6 si MI-5, dar nici ei nu prea se mai implica in securitatea Europeana asa cum o facea in anii '70-'80...

Pai normal ca aceste structuri nu au nici treaba cu securitatea europeana si e logic sa fie asa. Ce treaba are NSA-ul, structura care reprezinta serviciul de informatii cu atributii doar pe teritoriul american, cu securitatea europeana?...in cel mai bun caz ar putea fi vorba de CIA, care are atributii in afara teritoriului national, dar pe care ii doare la basca de Europa...ei apara America, cum e si normal de altfel.

Cat despre serviciile de informatii ale statelor europene, iti spun eu ca sunt suficient de competente, dar reiterez...pe ei ii doare-n pula de securitatea europeana...siguranta nationala este atributul lor, cum iar cred ca este normal. Ca sa fie vorba de securitate europeana, aceste servicii ar trebui sa colaboreze exemplar intre ele, lucru care nu se intampla...doar sunt servicii secrete...transparenta totala le-ar face...mai putin secrete =)) Parere personala: toate acestea se intampla intrucat UE se vrea un fel se SUA, dar nu va fi niciodata asa. Pentru securitatea UE ar trebui sa existe servicii europene specializate pe asta...chestie care iar nu se va intampla niciodata. Ce se intampla cu serviciile de informatii din statele UE este cam acelasi lucru care sa intamplat la 9/11 in America intre FBI si CIA...adica lipsa de cooperare si etalare de coaie.

Americanii au rezolvat problema asta...pentru ca ei pot ;) Europenii nu vor rezolva problema asta, intrucat UE este un fel de SUA wannabe, dar...nu va fi vreodata...

• Like 5
Postat

Heeeyyyy... te-ai încurcat, au ba de vreo pulă?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2 A tot insistat una sa ma incurce, dar am trimis-o acasa!  :laugh2

Hai sa bem, hai sa bem... Bine, mai, daca n-ai ce face, dar vezi ca mi se face somn si atunci ma bag sa dorm.

N-a crezut.  :laugh2

M-am convins, nu-mi place bautura si nici de iubiti peste noapte n-am nevoie.  :no2

Deja ma compara cu fosta nevasta... ce magnet de rahat am!  :laugh2  :slap2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:fara
Postat

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12721862_1081676045208211_1987150348_n.jpg?oh=7424468bdb428a59e619c49e749d65b7&oe=56F51AC7 :lol:

• Like 3
Postat

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12674134_1126076907431970_6071199_n.jpg?oh=de181be847b2293445c551a7ae5e8133&oe=56F412EENeata lume! cine se baga la  o cafea cu finalizare :feet  pardon  :blushing2  cu frisca ;)  :hug1

• Like 4
Postat

Pe scurt, o singura concluzie: "cine seamana vant, culege furtuna !" Valabil pentru Germania, in primul rand, dar si pentru Franta, Olanda, Belgia, Danemarca... Au vrut multiculturalism, "ete" multiculturalism....Civilizatia araba se conduce dupa cu totul alte norme, percepte, reguli de viata, cutume, etc. Ei nu vin in Europa pentru a se adaposti vin aici pentru a cuceri.... E ca in bancul ala: te astepti ca ursul sa nu te manance pentru ca nici tu nu l-ai mancat... Este o re-editare a Cruciadelor din sec. XII - XIV, numai ca de data asta in sens invers... Deja dintre refugiati sunt unii care vorbesc de "recucerirea Maura" si transformarea Spaniei in Califat... Viitorul nu mai suna bine....

Simt putina placere sadica, ascunsa sub masca compasiunii, in cuvintele tale.

Adica acei oameni, posibil multi dintre ei chiar sustinand multiculturalismul, au meritat sa moara pentru ca faceau parte dintr-o societate deschisa spre multiculturalism?

Asta va invata pe voi la Noua Dreapta?

Poate aveti chef si de o noua Noapte de Cristal, eventual incepand pe 1 aprilie?

Religia este doar un pretext.

Astia sunt niste delicventi de mana a doua.Ca vorbim de Paris,Copenhaga sau Bruxelles.

Problema este ca se radicalizeaza in decurs de 2-3 luni.

Altii vor bombe si napalm...Urmasii lui Titulescu, frate :)

• Like 1
Vizitator
Postat

plm , trist dupa cele petrecute ieri in belgia si-mi pun o groaza de intrebari.

azi dimineata  , am vazut un flashmob superb , civilizat , magnific ,  care mi-a luminat ziua , si culmea coincidentei , tot de pe taramuri belgiene

https://www.youtube.com/watch?v=fj6r3-sQr58

oare incotro ne indreptam , romanica noastra ce face in afara de discursuri pompoase si fals intelectuale ??

bucurati-va de cei frumos , ignorati avortonii mancatori de , orez , kkt si banane - am pus-o intr-o ordine fireasca - gen miskin , lixandru, rozeta ......si cati plm or mai fi ei care se baga in seama cu forta ca sa promoveze prostia

• Like 3
  • Minus 1
Postat

plm , trist dupa cele petrecute ieri in belgia si-mi pun o groaza de intrebari.

azi dimineata  , am vazut un flashmob superb , civilizat , magnific ,  care mi-a luminat ziua , si culmea coincidentei , tot de pe taramuri belgiene

https://www.youtube.com/watch?v=fj6r3-sQr58

oare incotro ne indreptam , romanica noastra ce face in afara de discursuri pompoase si fals intelectuale ??

bucurati-va de cei frumos , ignorati avortonii ca miskin , lixandru, rozeta ......si cati plm or mai fi ei

Iti spun eu unde ne indreptam. 

In maxim 30-50 de ani copii nostri vor fi **spam editat**itari in propriile tari, pusi in fata unor enclave musulmane in ascensiune, pusi in fata a milioane de refugiati africani si musulmani, si nevoiti sa lupte un razboi de supravietuire. Norocul nostru este ca avem Dunarea ca granita naturala, dar copii nostri vor trebui sa isi apere granitele cu arma in mana. 

Ne indreptam spre o supraveghere mult mai mare a populatiei si spre un stat politienesc.

Ne indreptam spre o posibila criza majora/caderea euro avand in vedere ca Germania si-a repatriat alaltaieri tot aurul din depozitele fizice din SUA.

Ne indreptam spre garzi nationale, patrule formate din civili samd.

The good times are over.

• Like 1
Vizitator
Postat

Iti spun eu unde ne indreptam. 

In maxim 30-50 de ani copii nostri vor fi **spam editat**itari in propriile tari, pusi in fata unor enclave musulmane in ascensiune, pusi in fata a milioane de refugiati africani si musulmani, si nevoiti sa lupte un razboi de supravietuire. Norocul nostru este ca avem Dunarea ca granita naturala, dar copii nostri va trebui sa isi apere pamanturile cu arma in mana. 

bine mah :))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Atacul din Belgia dovedeste intentia initiala de a distruge UE.

Faza cu religia mi se pare doar un pretext, musulmanii saraci parca sunt mai usor de "aburit" si indreptat spre violenta...

Cine are cel mai mare interes sa distruga UE?

Atat.

Zic si eu, nu dau cu paru'. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Mkay,vad ca majoritatea continua sa faca fel si fel de scenarii din materialele pe care media le ofera drept nada..gen eu stiu mai bine fiindca am incredere in bbc,eu in cnn,nici stirile protv nu sunt rele....

Eu in ultima perioada am avut sasa sa cunosc niste baieti sirieni,cam cinci asa,baieti de treaba,unii au venit aici sa studieze,altii au fugit de cand incepuse 'razboiul civil' in Siria...

Am vorbit multe cu ei,mi-au povestit despre cum era viata in Siria inainte,cum lumea se saluta si isi zambea pe strada,cum majoritatea aveau ce manca,cum nu vedeai aurolaci pe strada,cum existau plaje si femei in bikini, si cluburi si distractie,si cam tot ce noua ni se pare 'normal',poate mai normali decat noi erau...

Mi-au povestit si cam cum a inceput totul...cu politie corupta cam ca la noi,cu puscariasi care au fost ajutati sa iasa afara ,sa evadeze,si sa formeze grupuri,care sa atraga alti fosti puscariasi,care la randul lor sa ajute puscariasi sa evadeze...si tot asa,pana s-a format un grupulet destul de mare,sponsorizat din exterior,care au zis asa:noi nu mai vrem guvern si legi, ci vrem sa fim noi legea,plus ca vrem si foarte multi bani,si vrem sa futem si ce femei vrem,iar daca nu putem,le violam...sa-i dam drumul!...si cum puterea iti ia mintile(indiferent pe ce parte a baricadei te afli),shit happens,se trece la alt nivel,la kamikaze si ignat de oameni!

Adica treaba-i simpla,sa zicem ca maine descopera americanii(daca n-au facut-o deja) ca in pamantul Romaniei zace un cacat roz :),scump,care poate sa aduca venituri uriasa economiei Americii

...sau america sa fie cat mai aproape de rusia,as putea spune si asa :)...si la fel,anumitor violenti sa li se dea bani,armamente,sa li se promita o viata mai buna,etc,la fel cu s-a facut si cu minerii,si easily ar putea incepe un jihad romanesc,unde ne vom omori intre noi,pe altii,ei pe noi,si a ha ha,unde ne vom uita pe net si vom vedea gif-uri si memes cu "fuck the romanians,nuclear and atomic bomb is the key" :).

Si tot apropo de baieti,am fost cu doi dintre ei in peco si cand am ajun,si soferul a deschis usa,am strigat Alah Akbar,si ei sau uitat la mine si au zis Buum,au inteles gluma,eu m-am cacat pe mine.... :)

Si in general,idea-i si mai simpla,violenta nu o sa duca decat tot la violenta,rautatea asta a omului nu o sa faca decat sa inraiasca in continuare,nu s-a schimbat nimic,de la un razboi la altul,nu ne-au ajutat cu nimic,nu am invatat nimic de la ele,decat sa credem in continuare in Armata,sa o modernizam,si sa ne amentintam reciproc ca daca apasam pe buton,se duce totul pe pula...ne-am indepartat de natura,ne-am pisat pe ea,o sa se pise pe noi,pentru ca adoram corporatiile,iphone10,pastilele si rosiile turcesti de decembrie,defrisari si poluari,industrii intregi,cate ai mai cate! :)

Cand banul,orgoliul,puterea,frica,si alte nabadai o sa dispara din peisaj ,probabil ai putea sa zici ca hey guys,avem privilegiul de a ne bucura de planeta asta,fara ne a avea notiunea de atomica si nucleara in cap,daca nu,nu ramane decat sa ne bucuram ca avem clipa prezenta,cin' se bucura,si ce-o fi pe urma,Jesus have mercy.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Sper ca voi va simtiti mult mai bine decat mine. Am inceput de dimineata devreme cu hei-rup si am tras o cearta zdravana cu niste "colaboratori". Sunt atat de bombardat de probleme multe si marunte, fleacuri, rahaturi. Ma mai indispune si tragedia asta din Belgia. Simt ca am creierul in pioneze si in acelasi timp ma simt de parca mi-a tras careva cu o bata in cap. Ce frumos am inceput ziua, si nici nu s-a facut ora 12 in plm!

Vizitator sarlatanu
Postat

Mkay,vad ca majoritatea continua sa faca fel si fel de scenarii din materialele pe care media le ofera drept nada..gen eu stiu mai bine fiindca am incredere in bbc,eu in cnn,nici stirile protv nu sunt rele....

Eu in ultima perioada am avut sasa sa cunosc niste baieti sirieni,cam cinci asa,baieti de treaba,unii au venit aici sa studieze,altii au fugit de cand incepuse 'razboiul civil' in Siria...

Am vorbit multe cu ei,mi-au povestit despre cum era viata in Siria inainte,cum lumea se saluta si isi zambea pe strada,cum majoritatea aveau ce manca,cum nu vedeai aurolaci pe strada,cum existau plaje si femei in bikini, si cluburi si distractie,si cam tot ce noua ni se pare 'normal',poate mai normali decat noi erau...

Mi-au povestit si cam cum a inceput totul...cu politie corupta cam ca la noi,cu puscariasi care au fost ajutati sa iasa afara ,sa evadeze,si sa formeze grupuri,care sa atraga alti fosti puscariasi,care la randul lor sa ajute puscariasi sa evadeze...si tot asa,pana s-a format un grupulet destul de mare,sponsorizat din exterior,care au zis asa:noi nu mai vrem guvern si legi, ci vrem sa fim noi legea,plus ca vrem si foarte multi bani,si vrem sa futem si ce femei vrem,iar daca nu putem,le violam...sa-i dam drumul!...si cum puterea iti ia mintile(indiferent pe ce parte a baricadei te afli),shit happens,se trece la alt nivel,la kamikaze si ignat de oameni!

Adica treaba-i simpla,sa zicem ca maine descopera americanii(daca n-au facut-o deja) ca in pamantul Romaniei zace un cacat roz :),scump,care poate sa aduca venituri uriasa economiei Americii

...sau america sa fie cat mai aproape de rusia,as putea spune si asa :)...si la fel,anumitor violenti sa li se dea bani,armamente,sa li se promita o viata mai buna,etc,la fel cu s-a facut si cu minerii,si easily ar putea incepe un jihad romanesc,unde ne vom omori intre noi,pe altii,ei pe noi,si a ha ha,unde ne vom uita pe net si vom vedea gif-uri si memes cu "fuck the romanians,nuclear and atomic bomb is the key" :).

Si tot apropo de baieti,am fost cu doi dintre ei in peco si cand am ajun,si soferul a deschis usa,am strigat Alah Akbar,si ei sau uitat la mine si au zis Buum,au inteles gluma,eu m-am cacat pe mine.... :)

Si in general,idea-i si mai simpla,violenta nu o sa duca decat tot la violenta,rautatea asta a omului nu o sa faca decat sa inraiasca in continuare,nu s-a schimbat nimic,de la un razboi la altul,nu ne-au ajutat cu nimic,nu am invatat nimic de la ele,decat sa credem in continuare in Armata,sa o modernizam,si sa ne amentintam reciproc ca daca apasam pe buton,se duce totul pe pula...ne-am indepartat de natura,ne-am pisat pe ea,o sa se pise pe noi,pentru ca adoram corporatiile,iphone10,pastilele si rosiile turcesti de decembrie,defrisari si poluari,industrii intregi,cate ai mai cate! :)

Cand banul,orgoliul,puterea,frica,si alte nabadai o sa dispara din peisaj ,probabil ai putea sa zici ca hey guys,avem privilegiul de a ne bucura de planeta asta,fara ne a avea notiunea de atomica si nucleara in cap,daca nu,nu ramane decat sa ne bucuram ca avem clipa prezenta,cin' se bucura,si ce-o fi pe urma,Jesus have mercy.

cat ai scris, in pwla mea...ce zici acolo ? ...v da bine ?

Postat

"Sa intre-n ei cu bomba nucleara", asa cum cer romanii :), ar insemna ca Vestul sa se bombardeze singur si, mai mult decat atat, ar face jocul IS, care cauta recunoștere si, implicit, simpatizanti.

"Sa-i lasi sa se omoare intre ei", alta perla scoasa de Dorelul electronic :), iar nu functioneaza, ca oricum raman doar nebunii la sfarsit.

Si sa dai atata importanta unor bezmetici de la IS e iarasi o greseala.

Astia de s-au aruncat in aer nu au nici o treaba cu jihadul propovăduit de Al Qaeda, probabil nici nu prea au pus ei mana pe Coran.

Sunt doar niste jihado-hipsteri, niste small-time criminals, cu impresii gen Rambo si Tupac.Niste ratati in cautare de like-uri, exemple ale curentului jihadi-cool, cum bine zicea cineva.

• Like 1
Postat

"Sa intre-n ei cu bomba nucleara", asa cum cer romanii :), ar insemna ca Vestul sa se bombardeze singur si, mai mult decat atat, ar face jocul IS, care cauta recunoștere si, implicit, simpatizanti.

"Sa-i lasi sa se omoare intre ei", alta perla scoasa de Dorelul electronic :), iar nu functioneaza, ca oricum raman doar nebunii la sfarsit.

Si sa dai atata importanta unor bezmetici de la IS e iarasi o greseala.

Astia de s-au aruncat in aer nu au nici o treaba cu jihadul propovăduit de Al Qaeda, probabil nici nu prea au pus ei mana pe Coran.

Sunt doar niste jihado-hipsteri, niste small-time criminals, cu impresii gen Rambo si Tupac.

:laugh2

Acum o sa le faca un rahat! (scuze de expresie)

Cand apare un virus, regula este carantina.

In cazul asta idiotii au imprastiat virusul peste tot!

Ce sa bombardezi?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Asteptam opinia cetateanului frantuzit :)

Aia, gen am fost eu prin Paris, agale prin Montmartre, deci fa corinoquatrequatre :), am fost si io-n Franta, zice le pitzicon :), aveam in mana un croissant si tineam Le Monde la subsoara :), in drum spre vreo toaleta publica, normal ca stim de ce :), apoi ceva prelegeri despre Sykes-Picon :) si tarhonul ca ingredient esential in pseudobombele intelectuale si, absolument :), incheind ca un adevarat gentilom, cumparand crizanteme distinselor domnite :), expresie a cavalerismului de la haute classe :), asta pana cand tipa ia salar mai mare, atunci revenim la barbatia Dorelului care se-mbata cu picon de Dambovita.

:)

Postat

prieteni imaginari sau tovarăşi de excursii? :)

Pai si eu ce sa scriu acum?Sa scriu ca am ras,si apoi sa uploadez o poza cu unu'cu expresia fetei serioasa, care tine un ras in brate? :)

Nu ba curent trifazic :),nu sunt nici prieteni imaginari,nici tovarasi(cum ai auzit tu in piesele celor de lla bug mafia :) ) de fumat iarba,care ea iarba sa ne duca in trip-uri,sau cum ai vazut/auzit tu ca se zice/aude in filme... :)

God bless! :)

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...