daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 4, 2016 Nu pot sa cred ca acum savurez cea mai buna cafea din lume. Asa este pentru mine cafeaua Najjar produsa in Liban. N-am baut in viata mea ceva mai bun. Un colaborator de-al meu care este acum in Beirut, mi-a facut o imensa surpriza si mi-a trimis un colet, pe care l-am primit acum o ora. Nu gasesti decat acolo acel Najjar autentic. Varianta pt. export sau cea turceasca e vax.Hmm, bun mai e. Nu mai trebuie sa descriu cum ma simt. Awesome!Bea-o tu singur, monsieur Claude! ;-)
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 4, 2016 si nu ai sughitit? Vezi ce baiat ai...?!FĂ-te utilă măcar o dată în viața asta a ta și alină-l pe tăticu, cu ce știi că-i place, că-l văd supărat.
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 4, 2016 Cum poţi să te simţi după ce citeşti asemenea ştire ?! Cele mai mici si cele mai mari salarii din Europa Romania si Bulgaria continua sa aiba cele mai reduse costuri cu forta de munca din Uniunea Europeana, arata datele Eurostat. Embed:Angajatorii romani platesc 5 euro pe ora pentru salariatii lor. Asta inseamna de cinci ori sub media europeana, daca tinem cont ca mana de lucru a avut un cost de 25 de euro anul trecut la nivelul intregii Uniuni Europene si de 29,5 euro, daca luam in calcul numai tarile din zona euro.Cei mai ieftini angajati din Europa sunt in Bulgaria, unde costul fortei de munca este de putin peste 4 euro pe ora. Urmeaza Romania cu 5 euro pe ora de munca si Lituania cu 6,8 euro.De cealalta parte, cele mai mari venituri le au angajatii din Danemarca: 41,3 euro pe ora si cei din Belgia - aproape 40 de euro. Suedia este pe locul trei cu 37,4 euro.Anul trecut, comparativ cu 2014, costul orar cu mana de lucru a crescut cu 2 procente in Uniunea Europeana. Romania sta bine la nivelul cresterii. A inregistrat un avans de 8,2%. Mai mult a reusit doar Marea Britanie, unde vedem un plus de 15,2%.Este interesant sa ne uitam si la raportarea in moneda nationala. Romania a inregistrat in 2015 comparativ cu 2014 cel mai puternic ritm de crestere in randul statelor non-membre ale zonei euro, de la 20,5 lei la 22,2 lei pe ora de munca.Costul orar cu forta de munca(excluzand agricultura si administratia publica)Romania: 5 euro/ora de munca- nivelul Uniunii Europene: 25 euro/ora de munca- nivelul Zonei Euro: 29,5 euro/ora de munca(Sursa: Eurostat)Cel mai scazut cost al fortei de munca din EuropaBulgaria: 4,1 euro/ora de muncaRomania: 5 euro/ora de muncaLituania: 6,8 euro/ora de muncaLetonia: 7,1 euro/ora de muncaUngaria: 7,5 euro/ora de munca(Sursa: Eurostat )Cel mai ridicat cost al fortei de munca din EuropaDanemarca: 41,3 euro/ora de muncaBelgia: 39,1 euro/ora de muncaSuedia: 37,4 euro/ora de muncaLuxemburg: 36,2 euro/ora de muncaFranta: 35,1 euro/ora de munca(Sursa: Eurostat)Majorarea costului fortei de munca in EuropaUniunea Europeana: +2%Romania: +8,2%Marea Britanie: +15,2%(Sursa: Eurostat)Majorarea costului fortei de munca in Romania2015: 22,2 lei/ora de munca2014: 20,5 lei/ora de munca2013: 19,4 lei/ora de munca2012: 18,5 lei/ora de munca2008: 15,5 lei/ora de munca2004: 7,7 lei/ora de munca(Sursa: Eurostat)
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 4, 2016 Bea-o tu singur, monsieur Claude! ;-)Sunt un mare si fericit porc egoist. Najjaru' e al meu si nu-l dau la nimenea. Sa nu uiti sa-mi urezi traditionalul: Sta-ti-ar in gat! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 agitat in plm , as fute-o pe vanessa31 )) 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 FĂ-te utilă măcar o dată în viața asta a ta și alină-l pe tăticu, cu ce știi că-i place, că-l văd supărat. Il alint... 2
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 4, 2016 Sunt un mare si fericit porc egoist. Najjaru' e al meu si nu-l dau la nimenea. Sa nu uiti sa-mi urezi traditionalul: Sta-ti-ar in gat! Atunci, sa te gandesti si la mine cand il savurezi. ;-)
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 4, 2016 Atunci, sa te gandesti si la mine cand il savurezi. ;-)Bun raspuns!
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 De sezon . Era şi cazul , odată.
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Am râs cu voi uMpic , mă duc la Bridge.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 După 3 zile de kkt, m-am apucat de treaba 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 După 3 zile de kkt, m-am apucat de treaba Acum il modelezi? 3 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Acum il modelezi?Il face rulou! 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 5, 2016 Acum il modelezi?Îi iese dă fo doi caralii... 1 2
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 5, 2016 O zi destul de agitata, azi. Printre picaturi am mai intrat pe aici, recunosc ca acest lucru contribuie la eliberarea de anumite "bagaje". Cand am o zi, stresanta ca azi, si am nevoie de o solutie, rapida si de moment, de destindere, apelez la anumite instrumente. Muzica este unul dintre ele. Am descoperit un videoclip care are un efect terapeutic bun asupra mea. Clipul apartine unei formatii suedeze, in el e vorba de prietenia frumoasa dintre trei copii, care-si petrec timpul impreuna, traindu-si copilaria din plin. Doi baietei si o fetita. Pe la mijlocul clipului, fetita spune ceva in suedeza, subtitrat in engleza. Sorb din ochi acele cuvinte, ma incanta teribil. Pe la sfarsit, cei trei sunt adulti acum, si isi viziteaza locurile copilariei. Sunt la fel de buni prieteni. Este o prietenie frumoasa si durabila, o prietenie adevarata. Da, la mine functioneaza, mi-am dat jos castile, momentan e o solutie. 4
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 5, 2016 O zi destul de agitata, azi. Printre picaturi am mai intrat pe aici, recunosc ca acest lucru contribuie la eliberarea de anumite "bagaje". Cand am o zi, stresanta ca azi, si am nevoie de o solutie, rapida si de moment, de destindere, apelez la anumite instrumente. Muzica este unul dintre ele. Am descoperit un videoclip care are un efect terapeutic bun asupra mea. Clipul apartine unei formatii suedeze, in el e vorba de prietenia frumoasa dintre trei copii, care-si petrec timpul impreuna, traindu-si copilaria din plin. Doi baietei si o fetita. Pe la mijlocul clipului, fetita spune ceva in suedeza, subtitrat in engleza. Sorb din ochi acele cuvinte, ma incanta teribil. Pe la sfarsit, cei trei sunt adulti acum, si isi viziteaza locurile copilariei. Sunt la fel de buni prieteni. Este o prietenie frumoasa si durabila, o prietenie adevarata. tot incerc sa-mi dau seama daca poarta sutien sau nu. Pe mine intrebarea aceasta ma destinde. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Cam neinspiraţi la Bridge astă seară. În plus am exersat jocul de flanc la greu.
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 5, 2016 Pe mine asta ma relaxeaza fa-ma sa inteleg, ce anume te relaxeaza: Scooter, linia melodica sau femeile frumoase din clip?
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 Excelent, minunat, nu am cuvinte ... a venit primavaraaaa, soare, soare ... zambete, craci, tzatze si cururi....si verde, foarte muuuuuult verde... P.S. De ce sa fi stat in casa cand uite ce marfa e p-afara?!?! ..... Frunzele si iarba, salcamii si banca ....din IOR. Na, na , naaaa. 4 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 fa-ma sa inteleg, ce anume te relaxeaza: Scooter, linia melodica sau femeile frumoase din clip?Totul ! (Scooter este unul din preferatii mei - muzical vorbind) 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Ceo face Amada ? Întreabă-l pe Pisicu !
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 5, 2016 JS Bach, partituri, chitara - greu si frumos, o fereastra catre alt univers ;-) 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum