palpatine Reputație: 43 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 11, 2016 Hahahahaha. Not.
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 11, 2016 Daca te referi la aberatiile de aici...in ceea ce ma priveste, acestea ma distrag de la problemele cu adevarat importante Cu putin haz de necaz ziua trece mai usor corect :clapp 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 11, 2016 ce-ai fumat ? )n-am fumat doar cateva fumuri de narghilea cu hash ,frate fiecare om are pasarelele lui,la mine e ditai stolul 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Despre asta-i vorba...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 mi-a dat tzeapa ) fata buna da cu lipsuri , ce urmeaza o sa vada ea ) Te mananca? Am o singura lipsa, ma ajuti zici?
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Ca o pula sculata.......
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Aprilie 11, 2016 Idiotule tu sa vorbesti cand iti dau eu voie Draga mea Corina stii ca esti febletea mea ....doar ca te bagi cam unde nu trebuie! Vii tu acasa si sa vezi ce muie o sa iti iei...mai ales cand iti vad moaca in poze ma gandesc la un CIM pe botul tau cel nou!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Draga mea Corina stii ca esti febletea mea ....doar ca te bagi cam unde nu trebuie! Vii tu acasa si sa vezi ce muie o sa iti iei...mai ales cand iti vad moaca in poze ma gandesc la un CIM pe botul tau cel nou! valea !
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 valea !Gata acum sa inveselit nu mai supi ca la diminiata
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Gata acum sa inveselit nu mai supi ca la diminiata Sunt suparata....m-a suparat si cineva pe aici...dar imi trece!
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Sunt suparata....m-a suparat si cineva pe aici...dar imi trece! Dragalaso nu mai fi supi te uiti la un film xxx si iti vin balele cine te a suparat spune mie ca il iau la ureche
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 11, 2016 Sunt suparata....m-a suparat si cineva pe aici...dar imi trece! Pentru oricine te supara, am un mesaj: Ce-am facut eu, copil fiind, nu-i treaba ta, dar sa stii,Ca prima femeie din viata mea, a fost chiar mama ta!Si,Poti sa fugi, poti sa fugi, ca o-ncurci, o-ncurci,Oricum, te alerg, te prind, te sparg la buci... Prin blugi! Uite ce dragalas pot fi cu cei care te necajesc: 1
miskin in miari texas Reputație: 7 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Au ajuns "smart" toti handicapatii, popandaii, tarancile cu sarmale si spritz, cuckoldzii si alte necuvantatoare.Si Smeagol, acest Ciutacu cu dementa la patrat.Plus fasolea in UHD si HDR.
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 11, 2016 Au ajuns "smart" toti handicapatii, popandaii, tarancile cu sarmale si spritz, cuckoldzii si alte necuvantatoare.Si Smeagol, acest Ciutacu cu dementa la patrat.Plus fasolea in UHD si HDR.Poate traduci...?
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 11, 2016 Din nou am văzut același lucru in două locuri diferite , și nu foarte apropiate
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Au ajuns "smart" toti handicapatii, popandaii, tarancile cu sarmale si spritz, cuckoldzii si alte necuvantatoare.Si Smeagol, acest Ciutacu cu dementa la patrat.Plus fasolea in UHD si HDR. Cum ti se pare Netflix-ul, mai bun ca Project Free TV ?
tmcostin Reputație: 7173 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 ma simt tra la la la .
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 mda iar mi-am luat-o...ies rapid dupa tigari.cicaleala de la tanti. gen uite moda pe ea,fara maneci si cu gluga in cap )la mine e mereu cald,stau dezbracata daca nu lucrez si dorm la fel. sa zica mersi ca am pus pe mine blugi si vesta de fas si nu am coborat cum ma simt eu bine
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 12, 2016 mda iar mi-am luat-o...ies rapid dupa tigari.cicaleala de la tanti. gen uite moda pe ea,fara maneci si cu gluga in cap )la mine e mereu cald,stau dezbracata daca nu lucrez si dorm la fel. sa zica mersi ca am pus pe mine blugi si vesta de fas si nu am coborat cum ma simt eu bine În ce zonă stai?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 În ce zonă stai?pa sistem. )iti dai seama ca la cati stalkeri forumistici am neah
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 12, 2016 pa sistem. )iti dai seama ca la cati stalkeri forumistici am neah Întrebam pentru că am și eu o vecină care umblă goală prin casă. Mai trag cu ochiul la ea, cand ies pe balcon... brunetă, 1,75, aprox. 47,5 kg, sâni nr. 3, făcuta cam în ciuda pulii.Bănuiesc că nu corespunde descrierea.
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 12, 2016 Întrebam pentru că am și eu o vecină care umblă goală prin casă. Mai trag cu ochiul la ea, cand ies pe balcon... brunetă, 1,75, aprox. 47,5 kg, sâni nr. 3, făcuta cam în ciuda pulii.Bănuiesc că nu corespunde descrierea. Dar tu pe unde stai? Nu ma inviti pe la tine?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 Întrebam pentru că am și eu o vecină care umblă goală prin casă. Mai trag cu ochiul la ea, cand ies pe balcon... brunetă, 1,75, aprox. 47,5 kg, sâni nr. 3, făcuta cam în ciuda pulii.Bănuiesc că nu corespunde descrierea. nu-s inalta...la inaltime stau mediocru am 1,67.si am mama mamelol de draperii trase cand ma svant natural.am facut si eu greseala in primele luni de casa mea.asta cu lumina stinsa si juma draperie sa aerisesc.asta pana vecinii de vizavi pe la cateva etaje si inclusiv o fata se zgaiau sa vada cum trec de colo colo.ei ca ei,dar am dat oq in oq cu ea.....de atunci draperii
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 12, 2016 Nervoasa... Cred ca-ti lipseste ceva!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum