nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 13, 2016 Cam asa... 1
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 13, 2016
palpatine Reputație: 43 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 13, 2016 Pe topicul asta ar trebui sa vina Mircea Radu cu caravana lui Caravana e deja aici.
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 13, 2016 Caravana e deja aici.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 cine te-a suparat ? )) cine nu ma supara, nu mai am rabdare.
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 13, 2016 cine te-a suparat ? ))ca de obicei,eu.âghein
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 ca de obicei,eu.âghein Inca o data: Te-a intrebat cineva ceva?Stii tu de ce sunt suparata? Stii sigur ca sunt? Apreciati pasnic, poftim! E ca o lipitoare care-ti suge sangele amurtind locul, nu prea simti initial cand te musca, aia macar cade cand se satura, asta nu va fi satula.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 13, 2016 astazi ma simt in plin chef. cine are nevoie sa ii dau si lui?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 Inca o data: Te-a intrebat cineva ceva?Stii tu de ce sunt suparata? Stii sigur ca sunt? Apreciati pasnic, poftim! E ca o lipitoare care-ti suge sangele amurtind locul, nu prea simti initial cand te musca, aia macar cade cand se satura, asta nu va fi satula.lipitoriile trateaza varicele 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 OT: Slabita, ceva anormal luna asta...Mi-ar prinde bine un masaj la mijloc si somn.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 lipitoriile trateaza varicele Zapacito, n-am varice, am stalkeri din astia bolnavi de nu scapi pana le dai foc!
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 13, 2016 OT:sunt in tren dar nu spre...mijlocul...nu știu dacă sunt ignifugabil. geana și promptitudine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 Zapacito, n-am varice, am stalkeri din astia bolnavi de nu scapi pana le dai foc! mie-mi explici cum e cu stalkerii?as putea da doctoratu in how to dodge stalkers and yet have enough time to be you.hai nu fi rea klm e departe de a parea obsedat.asta daca nu cumva vb de off forum
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 13, 2016 Zapacito, n-am varice, am stalkeri din astia bolnavi de nu scapi pana le dai foc! Vaț âmpretenit iardinou?
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 13, 2016 mie-mi explici cum e cu stalkerii?as putea da doctoratu in how to dodge stalkers and yet have enough time to be you.hai nu fi rea klm e departe de a parea obsedat.asta daca nu cumva vb de off forumtrebuia să închei postul la"departe" și să mai adaugi "din păcate " 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 13, 2016 Vaț âmpretenit iardinou?tu ești, Vipusco?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 in plus klm chiar pare ca tine la tine,daca nu chiar iubeste.iti ia mereu apararea chiar si cand nu ai dreptate,iti intelege demonii si impulsivitatea.ai prefera oare sa-i fii complet indiferenta si sa nu-ti dea atentie?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 mie-mi explici cum e cu stalkerii?as putea da doctoratu in how to dodge stalkers and yet have enough time to be you.hai nu fi rea klm e departe de a parea obsedat.asta daca nu cumva vb de off forum Casca ochii la postarea de dupa mine... Copiaza si stilul. Ce doctorat sa dai tu, fata? Poate legat de ce ai visat aseara si ce visezi azi cu ochii deschisi? Vaț âmpretenit iardinou? Temporar. Inchid, si-a intins ala balele pe aici de melc ce e.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 trebuia să închei postul la"departe" și să mai adaugi "din păcate "uite Amada ar vrea sa-ti fie aproape.nu mai fi dracoasa,iarta-luite eu cu felinul am avut mari showuri,lasa ce s-a vazut pe topice in privat sa vezi acolo iadul dezlantuit.dar din fericire avem o calitate comuna,anume aceea de a ierta multe,chiar chestii urate.si daca vom continua sa discutam in loc sa ne certam,probabil vom avea o sansa eu una te vad ca fiind prea orgolioasa si e o diferenta intre demnitate si orgoliu. sa stii ca orgoliul prea mare indiferent cat raneste persoanele din jur,macina propria persoana.mental,fizic,etc.a avea un orgoliu nemasurat e cam echivalentul unei caderi nervoase zilnice
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 in plus klm chiar pare ca tine la tine,daca nu chiar iubeste.iti ia mereu apararea chiar si cand nu ai dreptate,iti intelege demonii si impulsivitatea.ai prefera oare sa-i fii complet indiferenta si sa nu-ti dea atentie? Femeie, eu nu am mereu dreptate.Daca eu stiu asta fara sa mi se spuna, ce crezi ca eu cred despre cei care mereu imi dau dreptate?Potoleste-te. Vrei fanatismul lui Klm, ai grija ce-ti doresti. Da, vreau sa ma ignore si sa stea pe capul tau! 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 Femeie, eu nu am mereu dreptate.Daca eu stiu asta fara sa mi se spuna, ce crezi ca eu cred despre cei care mereu imi dau dreptate?Potoleste-te. Vrei fanatismul lui Klm, ai grija ce-ti doresti. Da, vreau sa ma ignore si sa stea pe capul tau! eu nu iti tin partea,il cunosc la fel cum te cunosc pe tine.adica nu va cunosc decat pe forumdar doar de aici pari usor inflexibilaklm fa-te jos de pe capul femeii si saruta-i mana nu fi loaza
Administrator pisicuts Reputație: 114373 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 13, 2016 amanda ce parere ai de rozkendra 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 amanda ce parere ai de rozkendratreci acas'.si intinde-te peste mine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 amanda ce parere ai de rozkendra Schimba-ti semnatura, ai de capu' tau, ma faci vedeta?! Ai stat cu Randunica in semnatura dupa ce nu si-a mai facut aparitia cu lunile...Hai, revino-ti, ai ales, acum culegi.
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 13, 2016 n.ar sterge motanul n-ul ăla in plus, să-l pici cu ceară.betele sunt prea subtiri acum primavara, dar se strecoară mai ușor prin gard.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum