Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Pune poze cu tine cand faci sex altfel nimeni nu te crede. Ti-am mai zis pics or didnt happen.

Iar despre domina... ei bine... tu esti stapana la fel cum sunt eu cosmonaut

fck off loser. random sized dick :)) pune tu cu ma-ta cand fac o muie scurta.stiu ca ai fi in stare pt un click in plus :laugh2

dar sunt si ceilalti care isi respecta si apreciaza  intimitatea.trist om esti.cu cat te crezi mafiot cum tu chiar te crezi in capu tau cu atat esti mai trist. postezi poze iti zic toti ca esti penibil,ca dobre,fac misto de gusturile tale proaste si de lipsa simtului de penibil tu tot mafiot te crezi. pui poze iar cu naspete la muie pana si troli si comentacii au o jena de jena ta si nu comenteaza nimic tu tot mafiot te crezi.iti atrag atentia explicat ca la copii discret,frumos in pm cat de cacat te faci tu pe sistem de cocalar manelist dujmani, am bani,valoare,invidie.

poate la it esti destept,dar la eq esti prost manga.dar atat de prost ca nu poti sa iti intelegi prostia.ceea ce ma bucura totusi esti un prost fericit,ce nu intelegi nu te poate afecta :)

Postat

da-mi un punct de sprijin, pe care-l preferi: sanii sau fundul? pe lola o lasam sa se mai odihneasca.

whatever un corp imi place ca un tot,un ansamblu,nu pot zice ca o parte  imi place mai mult ca alta

Postat

ca esti prost te/ma faci mereu de rahat as fi putut intelege si totusi sta alaturi.ca nu vrei a pricepe cand cineva iti explica rabdator si ca nu asculti trag linie deja

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

fck off loser. random sized dick :)) pune tu cu ma-ta cand fac o muie scurta.stiu ca ai fi in stare pt un click in plus :laugh2

dar sunt si ceilalti care isi respecta si apreciaza  intimitatea.trist om esti.cu cat te crezi mafiot cum tu chiar te crezi in capu tau cu atat esti mai trist. postezi poze iti zic toti ca esti penibil,ca dobre,fac misto de gusturile tale proaste si de lipsa simtului de penibil tu tot mafiot te crezi. pui poze iar cu naspete la muie pana si troli si comentacii au o jena de jena ta si nu comenteaza nimic tu tot mafiot te crezi.iti atrag atentia explicat ca la copii discret,frumos in pm cat de cacat te faci tu pe sistem de cocalar manelist dujmani, am bani,valoare,invidie.

poate la it esti destept,dar la eq esti prost manga.dar atat de prost ca nu poti sa iti intelegi prostia.ceea ce ma bucura totusi esti un prost fericit,ce nu intelegi nu te poate afecta :)

Scrii mult si prost si nu te-ai futut deloc anul asta decat cand ai dat click pe filmuletele de pe redtube. Esti o mucoasa cu sani triunghiulari care viseaza la futai ca ursul la miere (si rar o gaseste :))))

Pana nu pui poze cu tine nu ne mai impacam !

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Scrii mult si prost si nu te-ai futut deloc anul asta decat cand ai dat click pe filmuletele de pe redtube. Esti o femeie inferioara cu sani triunghiulari care viseaza la futai ca ursul la miere (si rar o gaseste :))))

aceleasi glume de categorie z,de santierist si manelar spargator de seminte.dupa ce ca.s proaste ai un repertoriu mic si le zici tot d alea cu oricine pe orice subiect.invata macar papagaliceste 2,3  care iti plac de la  altii tarane. sa mor eu de nu simt rusine sa am sentimente pt cineva ca tine,ti.am mai spus-o

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

S-a futut mireasa ????

• Like 1
Postat

de ce ti-e frica asa rozkendra?

ce frica visezi baiete? cum vine asta sa imi fie frica, nu'nteleg ce vrei sa spui

Vizitator sarlatanu
Postat

Motane, ai luat vreodata in calcul sa vii la Bucuresti sa-i dai o mwie Rozzetei ?  Vii la mine vreo doua zile, ii spun la nevasta ca esti un var mai indepartat  ca nu stie ea toate neamurile mele. Ce zici ? Dar conditia este sa pui poze sau filmulet cand o futi in cur, altfel cade intelegerea.

Postat

Motane, ai luat vreodata in calcul sa vii la Bucuresti sa-i dai o mwie Rozzetei ?  Vii la mine vreo doua zile, ii spun la nevasta ca esti un var mai indepartat  ca nu stie ea toate neamurile mele. Ce zici ? Dar conditia este sa pui poze sau filmulet cand o futi in cur, altfel cade intelegerea.

da sa-i dea muie ma.tii laolalta cu soacra si nevasta voiesti,daca tot il primesti?nu-l deranjeaza granny exp si ii plac grupurile. ti.am atras atentia sa iti masori cuvintele cand vb despre mine ca nu's nici nevasta ta care am auzi ca.i o pitica lata cat un sifonier nici vreo curva la care ai achitat deja

Vizitator sarlatanu
Postat

da sa-i dea muie ma.tii laolalta cu soacra si nevasta voiesti,daca tot il primesti?nu-l deranjeaza granny exp si ii plac grupurile. ti.am atras atentia sa iti masori cuvintele cand vb despre mine ca nu's nici nevasta ta care am auzi ca.i o pitica lata cat un sifonier nici vreo curva la care ai achitat deja

sugi pwla  :laugh2

Postat

sugi pwla  :laugh2

in mod sigur.dar la ce specimen de barbat sug eu daca ai vedea asa ceva pana si tu ai cam vrea sa sugi. am un tipar frumosi tanar corp chip lots of money si nu m.am futut in viata mea cu cineva fara sentimentul de indragosteala comuna daca nu s-a ajuns la iubire.asa ca nu-mi vb ca unei curve ca nu-s in situatia de ai auz tu cum vb tactu cu ma'ta.capisci sau tb sa-ti futa dulapu de nevasta-ta o tigaie in mecla sa te potolesti

• Oras:-
Postat

in mod sigur.dar la ce specimen de barbat sug eu daca ai vedea asa ceva pana si tu ai cam vrea sa sugi. am un tipar frumosi tanar corp chip lots of money si nu m.am futut in viata mea cu cineva fara sentimentul de indragosteala comuna daca nu s-a ajuns la iubire.

=)) ma eu te cred, se zice ca ce-i frumos si la dumnezeu ii face placere. da ce imaginatie bogata mai ai.. :laugh2

Tot nu mi-ai spus al cui e fundul. Esti chiar atat de secretoasa? :)

Postat

=)) ma eu te cred, se zice ca ce-i frumos si la dumnezeu ii face placere. da ce imaginatie bogata mai ai.. :laugh2

imaginatie zici? daca ar putea face schimb cu ce fut eu macar pt o zi in schimbul unei muieli 1000 la suta ar face.o :laugh2  :laugh2

nust mah :P ce atata curiozitate

• Administrator
Postat

facem targul oly

iubi rozkendra tu esti cea mai mare iubire a mea si urmeaza sa vin in bucuresti pentru afaceri si vreau sa ne vedem la hotel ... da-mi nr pe PM 

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

facem targul oly

iubi rozkendra tu esti cea mai mare iubire a mea si urmeaza sa vin in bucuresti pentru afaceri si vreau sa ne vedem la hotel ... da-mi nr pe PM 

sugi pula lu oly

Postat

stii care e totusi culmea "logicii " femenine sa iesi,hv fun,futi ce fut  eu si sa te gandesti la pisicuts

nah poftim,aloooo sa.mi futa careva niste perechi de palme...dar gata parca's trezita din indobitocire

Vizitator sarlatanu
Postat

in mod sigur.dar la ce specimen de barbat sug eu daca ai vedea asa ceva pana si tu ai cam vrea sa sugi. am un tipar frumosi tanar corp chip lots of money si nu m.am futut in viata mea cu cineva fara sentimentul de indragosteala comuna daca nu s-a ajuns la iubire.asa ca nu-mi vb ca unei curve ca nu-s in situatia de ai auz tu cum vb tactu cu ma'ta.capisci sau tb sa-ti futa dulapu de nevasta-ta o tigaie in mecla sa te potolesti

Eu cred ca tu nici nu stii sa te futi. Tu te futi doar cu vibratorul. Si ala doar cand are baterii. Fac pariu ca nu stii sa sugi pula.

facem targul oly

Ok.  

Poate ma bagi si pe mine pe felie, ii spui ca sunt MOD1 si o  sa vrea sa-mi suga si mie pula. O sa-i spun ca-i fac userul ROz daca o face 

• Like 1
Postat

numai un taranoi esuat ca bou de mai sus mai in gluma mai in serios ar scrie ca invita o femeie ca mine direct la hotel ai de capu meu,afla Bogdan ca nu am placerea sa te intalnesc vreodata macarvla un suc.cred ca m.as simti groaznic in compania ta

Postat

Eu cred ca tu nici nu stii sa te futi. Tu te futi doar cu vibratorul. Si ala doar cand are baterii. Fac pariu ca nu stii sa sugi pula.

Ok.  

Poate ma bagi si pe mine pe felie, ii spui ca sunt MOD1 si o  sa vrea sa-mi suga si mie pula. O sa-i spun ca-i fac userul ROz daca o face 

crezi ce mortii ma tii vrei ogar lingau bosorog

ten gatu ma-tii :))

Postat

stii care e totusi culmea "logicii " femenine sa iesi,hv fun,futi ce fut  eu si sa te gandesti la pisicuts

tu ai spus-o cu gura ta!, mainile tale au tastat asta. Daca futi ce futi tu si te gandesti la el de ce ti-e frica sa-i dai numarul de telefon? Ia nu mai gandi la culmi daca nu vrei sa faci asta. Logica masculina e 1 + 1 fac (fuck) 2 (sau doua)))) :laugh2 , dar aici in ce spui tu eu nu vad nici o logica. E doar un instinct primar =))

Postat

in pat direct

mda.viseaza bezmetic cu ochii descisi nu am de gand sa te trezesc .am terminat azi cu tine,haide pa acu.mai vb cand o fi

tu ai spus-o cu gura ta!, mainile tale au tastat asta. Daca futi ce futi tu si te gandesti la el de ce ti-e frica sa-i dai numarul de telefon? Ia nu mai gandi la culmi daca nu vrei sa faci asta. Logica masculina e 1 + 1 fac (fuck) 2 (sau doua)))) :laugh2 , dar aici in ce spui tu eu nu vad nici o logica. E doar un instinct primar =))

pisicuts are nr meu de tel de vreo 2 sapt cred si papa lapte nu l-a folosit.e tare in pizda aia de gura numa in fata userilor.si in pm sau email daca ma infig in el tace ca prostu sau face pe mironosita tot inmuiat si ma manipuleaza emotional cu spaseala lui de ma inmoi si io.daca nu a fost capabil sa dea un sms sau un apel acu ete ca nu mai vreau eu si nici ca.i voi rasp vreodata

Postat

pisicuts are nr meu de tel de vreo 2 sapt cred si papa lapte nu l-a folosit.e tare in pizda aia de gura numa in fata userilor.si in pm sau email daca ma infig in el tace ca prostu sau face pe mironosita tot inmuiat si ma manipuleaza emotional cu spaseala lui de ma inmoi si io.daca nu a fost capabil sa dea un sms sau un apel acu ete ca nu mai vreau eu si nici ca.i voi rasp vreodata

daca-mi zici de ce ti-ai schimbat poza de profil (cu riscul de a fi din cale-afara de obositor) o sa ma mai gandesc daca cred tot ce ai spus aici. =))

Hai recunoaste ca iti place sa fii in centrul atentiei, doar esti femeie! Povestea cu pisicuts nu e chiar intamplatoare dupa cum nimic de pe-aici pe forum nu e. Deci chiar nu ma priveste partea privata. Revin si te intreb pentru ultima data: tie ce-ti sugereaza poza ta de profil, cum ai descrie-o cat mai cuprinzator? ))) :laugh2

Postat

daca-mi zici de ce ti-ai schimbat poza de profil (cu riscul de a fi din cale-afara de obositor) o sa ma mai gandesc daca cred tot ce ai spus aici. =))

Hai recunoaste ca iti place sa fii in centrul atentiei, doar esti femeie! Povestea cu pisicuts nu e chiar intamplatoare dupa cum nimic de pe-aici pe forum nu e. Deci chiar nu ma priveste partea privata. Revin si te intreb pentru ultima data: tie ce-ti sugereaza poza ta de profil, cum ai descrie-o cat mai cuprinzator? ))) :laugh2

ete la el :laugh2

analizezi cam mult e doar o gajica care se relaxeaza pe burta cu bucile in sus in timp ce pb citea presa si tzac pac un snapshot. lasa sa fie cum e :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...