Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:graveyard

Gata!

Ne auzim din Mosul peste cateva saptamani.

Respecte eterne lui Francisco pentru adevaratul gest crestinesc intr-o Europa dominata de bigotism, frica si ura.

Cu acest superb cantec in suflet sper ca Nea Iisus ne va ierta pe toti.

:)

Nu te invidiez ca te duci acolo. Am fost odata si sper ca nu o sa mai ajung in astfel de loc niciodata. Am fost intr-o baza militara americana, nu era ISIS pe atunci. Aproape in fiecare zi vedeam soldati tristi ca si-au pierdut cate un camarad. Pe noi, civilii, ne imbracau in uniforma militara, sa nu ne rapeasca aia pentru recompensa. Am apucat sa vad, atunci, manastirea St. Elijah, care dateaza din sec VI. Am auzit ca dobitocii de la ISIS au spulberat-o, de-ar crapa draqu' odata, spurcaciunile infernale.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

sa nici nu-ti treaca prin minte!! dar tocmai ai facut-o :laugh2

poza e mai veche cand imi schimbam lunar nuanta parului si a ochilor. ba eram blond saten,ba caramel,ba cenusiu,ba glacial, ba cu ochi verzi, ba mov,ba gri,ba chihlimbar  :laugh2

God i was so pitzi  :laugh2 and i had so much free time

Link spre comentariu
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/13007295_1721589951449699_6591981637109826299_n.jpg?oh=8056e3141ff3ebcfda5fe41dc0f9ecdd&oe=57B15E70 :laugh2  :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ma simt extrem de slabita, e un efort sa deschid ochii...

De cateva zile simt ca dau coltul, daca eu o spun e mai mult decat grav, dar ce "misto" e ca cel din fata ta nu face absolut nimic...

Abia astept sa nu mai vad pe nimeni, o sa fie lent si dureros pana la capat.

Un strain chema ambulanta.

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Plm...trebuie sa te aduni, sa o iei de la zero si primul pas este sa dai exit de aici si sa inveti sa traiesti ca un om normal.Asta presupune sa ai undeva un capat de ata, sa ai de ce sa te apuci...daca nu ai, este greu sa iesi din "mlastina".Pacat...

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Plm...trebuie sa te aduni, sa o iei de la zero si primul pas este sa dai exit de aici si sa inveti sa traiesti ca un om normal.Asta presupune sa ai undeva un capat de ata, sa ai de ce sa te apuci...daca nu ai, este greu sa iesi din "mlastina".Pacat...

Las-o, e irecuperabila. Unii oameni chiar isi merita soarta. Ea vede peste tot numai dusmani. Ea cica moare in picioare si nu cere ajutor pe motiv ca e demna, dar plangandu-se toata ziua pe aici si nefacand nimic, e demna de mila. Si atat.

PS: threadul asta ar trebui sa fie subforumul Amadei, intitulat : " Cum mai plange si blesteama azi Amada".

• Like 2
Link spre comentariu

Nici nu stii cat de mult ai crescut in ochii mei. Asta inteleg eu printr-un prieten adevarat. Am mai vazut eu si alte postari, de-ale tale, care mi-au placut, dar acum mi-ai dat lovitura de gratie. Fii alaturi de ea in continuare, sa stie ca nu e singura.

Respect!  :hihat

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Ea cica moare in picioare si nu cere ajutor pe motiv ca e demna, dar plangandu-se toata ziua pe aici si nefacand nimic, e demna de mila. Si atat.

PS: threadul asta ar trebui sa fie subforumul Amadei, intitulat : " Cum mai plange si blesteama azi Amada".

Si dupa toate astea mai e si aroganta si cu nasul pe sus.

E deprimanta rau femeia asta.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Cu riscul ca o sa se enerveze pe mine Xena, printesa razboinica, si o sa se napusteasca asupra mea sa-mi suceasca gatul ca la bufnita, o sa mai trantesc un cacat soios (sau slinos, nu mai tin minte) aici.

E si in cinstea lui sarlatanu, un prieten bun.

post-168894-0-91857600-1461082616_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Adun un rahat, n-am ce sa mai adun daca pic si fizic iar pe langa mine au fost doar...

A trebuit sa fac ravagii de nervi sa inteleaga ceva oamenii, daca nu au devenit mai demni, au facut-o pentru ca asa am zis, dar n-am nici o satisfactie sa tot impun omenie.

Las-o, e irecuperabila. Unii oameni chiar isi merita soarta. Ea vede peste tot numai dusmani. Ea cica moare in picioare si nu cere ajutor pe motiv ca e demna, dar plangandu-se toata ziua pe aici si nefacand nimic, e demna de mila. Si atat.

Care dusmani, cacatule?!

Tu imi esti dusman?! :laugh2

Cine mai e dusmanul meu?!

Jeg si atat esti daca vezi un om la pamant si dai in el.

N-am baut nimic azi, dar as transa un jeg ca tine, asa inainte de plecare la cat m-au enervat asa numitii oameni.

Va plangeti ca ultimele pizde de te miri ce, va laudati cu prostii, mintiti fara bariere, va cacati pe voi ca v-a trecut pisica neagra strada, credeti in rahaturi imaginare...

Amada plange?! Cand ajunge sa planga Amada trezeste toti demonii!

Vrei blestem? Nu te blestem, esti prea limitat, o sa platesti pe masura, cat trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Adun un rahat, n-am ce sa mai adun daca pic si fizic iar pe langa mine au fost doar...

A trebuit sa fac ravagii de nervi sa inteleaga ceva oamenii, daca nu au devenit mai demni, au facut-o pentru ca asa am zis, dar n-am nici o satisfactie sa tot impun omenie.

Care dusmani, cacatule?!

Tu imi esti dusman?! :laugh2

Cine mai e dusmanul meu?!

Jeg si atat esti daca vezi un om la pamant si dai in el.

N-am baut nimic azi, dar as transa un jeg ca tine, asa inainte de plecare la cat m-au enervat asa numitii oameni.

Va plangeti ca ultimele pizde de te miri ce, va laudati cu prostii, mintiti fara bariere, va cacati pe voi ca v-a trecut pisica neagra strada, credeti in rahaturi imaginare...

Amada plange?! Cand ajunge sa planga Amada trezeste toti demonii!

Vrei blestem? Nu te blestem, esti prea limitat, o sa platesti pe masura, cat trebuie.

Amada a plans ca una, AmaNda, i-a furat numele de scena. :laugh2

Amada a plans in zeci de episoade ca proprietarul i-a marit chiria sau ca nu repara chiuveta.

Amada a plans ca nu s-a gasit pe harta google.

Amada a plans ca nu a stiut cum sa-si ia zilele.

Amada a plans vreo 2 saptamani ca nu-i merge tastatura, pana la urma a primit un pont ca merg alea wireless si a primit una de pomana.

Amada a plans ca nu stie unde sa mearga in vacanta. Pana la urma n-a mai mers.

Amada, ai mai avut crize de plans, nu le mai enumar,  plangeai si blestemai cand lumea facea cheta pentru oamenii cu adevarat bolnavi.

PS N-ai niciun dusman, cu exceptia ta. Esti cel mai mare dusman al tau.

• Like 1
Link spre comentariu

Amada a plans ca una, AmaNda, i-a furat numele de scena. :laugh2

Amada a plans in zeci de episoade ca proprietarul i-a marit chiria sau ca nu repara chiuveta.

Amada a plans ca nu s-a gasit pe harta google.

Amada a plans ca nu a stiut cum sa-si ia zilele.

Amada a plans vreo 2 saptamani ca nu-i merge tastatura, pana la urma a primit un pont ca merg alea wireless si a primit una de pomana.

Amada a plans ca nu stie unde sa mearga in vacanta. Pana la urma n-a mai mers.

Amada, ai mai avut crize de plans, nu le mai enumar,  plangeai si blestemai cand lumea facea cheta pentru oamenii cu adevarat bolnavi.

PS N-ai niciun dusman, cu exceptia ta. Esti cel mai mare dusman al tau.

Macar scrie numai din ce a fost, nu inflori.

Te racaie, este?

Ce?

Ca esti si o sa ramai ce esti? :)

Imi pare rau sa-ti casc tocmai eu ochii la varsta asta, dar omul este om.

Eu javra asa, cum vrei sa spui, nu as fi facut ce mi s-a facut.

Nu ma plang, ieri muream, azi vorbesc cu tine, crezi ca ma afecteaza suturile cand sunt la pamant?

Sa-ti desenez ca nu?

Ma astept atunci sa vad si eu nu neaparat un sprijin, ci macar ca le pasa celor care fara implicarea mea in viata lor nu erau cine sunt azi.

Te deranjez?! N-ai decat sa te lauzi in continuare de un rahat de gest cand vorbesti cu cineva care si-a sacrificat viata pentru a readuce omenirea in oameni.

Nu am dat bani pentru Cassy, asa e, nici nu o sa fac vre-un efort pentru asta, stie ea de ce.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...