Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:graveyard

Jobless ma simt  :laugh2  De luni trebuie sa caut alt loc de munca  :bad

Fa ce vrei, dar las-o pe Sorina in pace, n-o mai hartui. Vad ca iti plac la nebunie mizeriile pe care i le arunca mister miskin. Fiecare cu placerea lui.

Link spre comentariu

Se pare ca am mai primit o lovitura sub temelie, dar acum sunt pregatit pentru multe. Nu ma mai dor loviturile pe care le primesc. As putea sa ma razbun rau de tot. Nu pentru ca am investit bani, timp, ci pentru ca pun mult suflet in ceea ce fac, investesc si emotional, energetic. Nu cred in razbunare.

Am reusit cu greu sa am incredere intr-un sistem care am vazut ca functioneaza, ingenios lucrat. Am descoperit acolo o viziune, am prins speranta. Nu am fost lovit doar eu ci si doi colaboratori de-ai mei, care au patit-o la fel. Se pare ca s-au strecurat niste lichele, care ne fura, ne mint, ne sapa.

Daca ajung la concluzia ca tot acel sistem e compromis, plec imediat si nu ma mai uit in urma. Eu nu sunt de acord sa fac un marketing jegos. Am alt sistem de valori si ma bucur sa vad ca nu sunt singur pe drumul meu. Sunt cativa oameni minunati, putini dar buni, care imi impartasesc viziunea, idealul, telul in viata. Avem probleme, dar cautam solutii si stim ca vom reusi. E doar o chestiune de timp.

Acum ma simt bine, beau un spritz si ascult muzica interesanta.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Calmeaza-te, putini te inteleg, cine face figuri are sa mi-o suga.

Linisteste-te, lasa-i, cine te place, te place oricum.cine iti cauta defectele - doar defecte o sa vada.

Relax.

La ora asta imi umplu cada de apa, in dormitor am un jeg caruia i-am luat patura si am deschis geamul...

Inca e acolo de ceva timp, nu sunt bataie de joc, am fost prea om ca nu l-am dat afara, sa vad cat rezista in frig si se simte ca mesajul era "Du-te cu invarteala si nu ma mai stresa!"

Capos, nu o sa fie mult timp in nesimtire cu mine.

Va pup si eu, ce sa zic, dam in extreme, daca aveai cu cine...

Nu bautura vorbeste, nici de data asta.

Fii om, nu sunt egoista, m-am saturat si tot lepadat de lepre. In frig pana... mie nu-mi mai pasa pana cand.

pre_1461270462__stinkingshit01.png

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...