no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Azi am fost la Elena Lore. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Azi am fost la Elena Lore. Link spre comentariu
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Jobless ma simt De luni trebuie sa caut alt loc de munca 2 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Jobless ma simt De luni trebuie sa caut alt loc de munca Fa ce vrei, dar las-o pe Sorina in pace, n-o mai hartui. Vad ca iti plac la nebunie mizeriile pe care i le arunca mister miskin. Fiecare cu placerea lui. Link spre comentariu
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Fa ce vrei, dar las-o pe Sorina in pace, n-o mai hartui. Vad ca iti plac la nebunie mizeriile pe care i le arunca mister miskin. Fiecare cu placerea lui.Eu ma refeream la mine. Am incetat contractul de munca prin acordul partilor. Somer de azi 2 Link spre comentariu
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Exact asa...meh. Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Se pare ca am mai primit o lovitura sub temelie, dar acum sunt pregatit pentru multe. Nu ma mai dor loviturile pe care le primesc. As putea sa ma razbun rau de tot. Nu pentru ca am investit bani, timp, ci pentru ca pun mult suflet in ceea ce fac, investesc si emotional, energetic. Nu cred in razbunare.Am reusit cu greu sa am incredere intr-un sistem care am vazut ca functioneaza, ingenios lucrat. Am descoperit acolo o viziune, am prins speranta. Nu am fost lovit doar eu ci si doi colaboratori de-ai mei, care au patit-o la fel. Se pare ca s-au strecurat niste lichele, care ne fura, ne mint, ne sapa.Daca ajung la concluzia ca tot acel sistem e compromis, plec imediat si nu ma mai uit in urma. Eu nu sunt de acord sa fac un marketing jegos. Am alt sistem de valori si ma bucur sa vad ca nu sunt singur pe drumul meu. Sunt cativa oameni minunati, putini dar buni, care imi impartasesc viziunea, idealul, telul in viata. Avem probleme, dar cautam solutii si stim ca vom reusi. E doar o chestiune de timp.Acum ma simt bine, beau un spritz si ascult muzica interesanta. 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 In sfarsit! Nu sunt bine, dar acum ma refac. 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Calmeaza-te, putini te inteleg, cine face figuri are sa mi-o suga.Linisteste-te, lasa-i, cine te place, te place oricum.cine iti cauta defectele - doar defecte o sa vada.Relax.La ora asta imi umplu cada de apa, in dormitor am un jeg caruia i-am luat patura si am deschis geamul...Inca e acolo de ceva timp, nu sunt bataie de joc, am fost prea om ca nu l-am dat afara, sa vad cat rezista in frig si se simte ca mesajul era "Du-te cu invarteala si nu ma mai stresa!"Capos, nu o sa fie mult timp in nesimtire cu mine.Va pup si eu, ce sa zic, dam in extreme, daca aveai cu cine...Nu bautura vorbeste, nici de data asta.Fii om, nu sunt egoista, m-am saturat si tot lepadat de lepre. In frig pana... mie nu-mi mai pasa pana cand. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Am reintrat sa te fut ca te revoltai...Ce treaba am eu rahat ce esti ca esti un dobitoc?Bag eu creier in cacat?!Mars, cacatule! Link spre comentariu
chamber of secrets Reputație: 8 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:conteaza? Oras:conteaza? Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Cata cacatu' 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Îmi pare rău, nu mă pot abține: e al tău? 2 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Stop joc.Nu eu te-am doborat, ma frecai de la inceput...Vezi pana mea....Nu vezi bagi pula, nu poti sa bagi pula, nu ma acuza pe mine, ca pe mine m-ai secat! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 21, 2016 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 :slap2 :ill :ill :ewpu https://www.youtube.com/watch?v=iaPrlbn5CCk 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 :laugh2 Asta e ras de pizda in care bate curentul...Dragutza, lasa oamenii cu un sfert de cap macar la tastatura. Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Apropo de tastatura, cine vrea sa incerce ceva? Eu nu, ca am sange putin in alcool. http://doardebine.ro/photo/uite_te_30_de_sec_pe_poza_iar_apoi_pe_tastatura/2-0-3134 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Ziceai ca nu mai intri cand esti sub imfluenta Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Ma stii sa cer? Apreciez, oricum. Nu va face bine incalcirea de business and pleasure... Nu sunt oameni? Sa ridice spun, nu sa vada monitorul ca un SF recuperand cu muia...E mai mai ieftin decat crezi. Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Ziceai ca nu mai intri cand esti sub imfluenta Sunt un mincinos 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Baga-ți-ai pula'n ele dă postari montane 2 1 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Baga-ți-ai pula'n ele dă postari montane Trebuie sa ma ignori. Am avertizat toata lumea ca am ulei la bord. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Cine ti-a spus de scandaluri? Daca sunt, sa suporte, nu? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Ziceai ca nu mai intri cand esti sub imfluenta De ce-l zgandari? Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Doar ii aduceam aminteSi nu cred ca l-a deranjat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum