Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 Trebuie sa ma ignori. Am avertizat toata lumea ca am ulei la bord.N'am treabă cu tine că scrii mult
Administrator pisicuts Reputație: 114441 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 21, 2016 amanda lasa bautura ca o sa ajungi si mai rau decat esti acum... ca in poza aia pe care am pus-o mai sus
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 21, 2016 Ma stii sa cer? Apreciez, oricum. Nu va face bine incalcirea de business and pleasure... Nu sunt oameni? Sa ridice spun, nu sa vada monitorul ca un SF recuperand cu muia...E mai mai ieftin decat crezi. Stiu ca nu ceri si ca esti o persoana demna. De asta iti ofer. Eu nu ma uit la gura ta, am vazut ceva in inima ta si am fost foarte incantat. Nu ma cunosteai, nu aveai nici o treaba cu mine, dar mi-ai sarit in ajutor, in mod neconditionat, odata stii tu, si a mai fost odata. Si cand pari ca esti rea, de fapt esti buna, pentru ca spui adevarul. Adevarul este urat, minciuna e frumoasa. Vreau sa vezi in mine un instrument. Daca sunt bun ma folosesti, daca sunt prost ma arunci. Este decizia ta si eu ti-o respect.Noapte buna si somnic usor!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 amanda lasa bautura ca o sa ajungi si mai rau decat esti acum... ca in poza aia pe care am pus-o mai susIn poza aia zici ca tine in mana o busola care arata nordu' 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 Doar ii aduceam aminteSi nu cred ca l-a deranjat Din putinele cunoscute...Nu e o persoana rea, dar nici stabila.Sustine-l si o sa sa fii om nu numai in ochii lui...Eu nu mai am rabdare, nici puteri acum...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 amanda lasa bautura ca o sa ajungi si mai rau decat esti acum... ca in poza aia pe care am pus-o mai susDaca mai pui poze d'alea, să te banezi singur... 4 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 Stiu ca nu ceri si ca esti o persoana demna. De asta iti ofer. Eu nu ma uit la gura ta, am vazut ceva in inima ta si am fost foarte incantat. Nu ma cunosteai, nu aveai nici o treaba cu mine, dar mi-ai sarit in ajutor, in mod neconditionat, odata stii tu, si a mai fost odata. Si cand pari ca esti rea, de fapt esti buna, pentru ca spui adevarul. Adevarul este urat, minciuna e frumoasa. Vreau sa vezi in mine un instrument. Daca sunt bun ma folosesti, daca sunt prost ma arunci. Este decizia ta si eu ti-o respect.Noapte buna si somnic usor! Pupici! Nu sunt genul... se ajunge la un consens intre 2 oameni maturi, dar mi-e ca ma apic sa te cresc in timpul liber... Nu mai dramatiza!
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 21, 2016 de la sarmale si chiftele ti se trage, mai mancă si o zamă ca o sa te constipi 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 In poza aia zici ca tine in mana o busola care arata nordu' si zici ca importanta ta scade tot mai mult
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 si zici ca importanta ta scade tot mai multlasa sa scada, ca are dă unde! Tu, tot beata, tot beata? Creste valoarea?) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114441 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 21, 2016 n-are valoare amanda
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 De aia ma tot cautati. Fie ca voi. Bautura? Cand sunt beata, sunt mult peste voi, treaza mi-e prea greu sa va suport prostia.
Administrator pisicuts Reputație: 114441 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 21, 2016 `ai da-ti chilotii jos acum
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 Ti-am vazut pozele, nu ma tentezi. Glume proaste si tiganisme, mai schimba placa, nu spun doar eu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 pana la urma a cui e vaporu ala ? pisicuts , dupa grosimea degetelor parese ca tu l-ai avortat plm , dreaq m-a pus , vroiam sa-mi sting setea , nici apa nu pot sa mai beau 1 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 Ti-am vazut pozele, nu ma tentezi. Glume proaste si tiganisme, mai schimba placa, nu spun doar eu.Amada, de ce nu ne arati tu (o) pula? Asa cum iti place tie )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 Am draci si azi, ultima zi, maine punct ca asa vrea pasarica mea nefututa! Nu mai ajut orice rahati, imi fac si figuri, nu vreau sa te vad dupa mine, asta stiu, aminteste-ti cum erai pana la mine...Pizdi pana la mine era o floare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 Am draci si azi, ultima zi, maine punct ca asa vrea pasarica mea nefututa! Nu mai ajut orice rahati, imi fac si figuri, nu vreau sa te vad dupa mine, asta stiu, aminteste-ti cum erai pana la mine...Pizdi pana la mine era o floare. s`acum e conopida? 2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 s`acum e conopida? Nu esti departe.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 Amada, de ce nu ne arati tu (o) pula? Asa cum iti place tie ) Inca mai vorbesti cu mine? Ai imprumutat stiluri, n-ai personalitate. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114441 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 21, 2016 pana la urma a cui e vaporu ala ? pisicuts , dupa grosimea degetelor parese ca tu l-ai avortat plm , dreaq m-a pus , vroiam sa-mi sting setea , nici apa nu pot sa mai beau daca amanda imi da adresa ei , il pun in cutie si il trimit cadou
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 Nu esti departe. treci acas in plm , esti veatza meapeseu - mai lasat si fara sticla de JB , otrava ce esti
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 daca amanda imi da adresa ei , il pun in cutie si il trimit cadou Nu ti-as trimite nici poza aia printata.Nu ne potolim?Racaie, roade, inteleg, cand ma apuca scrisul - nu dau nume, nu?In mare parte.Ia valea si cufundarea in pizde, nu va trece, nici Amada nu e solutia.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 Inca mai vorbesti cu mine? Ai imprumutat stiluri, n-ai personalitate.ai dreptate, Amada. Numai tu esti neschimb(e)ata
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2016 ai dreptate, Amada. Numai tu esti neschimb(e)ata Acum crezi tu ca parerea ta de rau schimba ceva?Nimic!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum