n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Hai sa nu ajungi la explicatii maine, ieri, azi si maine tot "Amada" sunt.Sensibili si super extra arhi sensibili, nu cumva sa-i ranesti cu un cuvant, in schimb iti cauta locurile sensibile intentionat...Nu-mi explica unde gresesc, eu vad mai mult ca tine si mai bine decat te vezi tu pe tine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 daca amanda imi da adresa ei , il pun in cutie si il trimit cadou te costa transportu cat chiria la server pe 3 luni Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 21, 2016 e in moldova amanda ? Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Hai sa nu ajungi la explicatii maine, ieri, azi si maine tot "Amada" sunt.Sensibili si super extra arhi sensibili, nu cumva sa-i ranesti cu un cuvant, in schimb iti cauta locurile sensibile intentionat...Nu-mi explica unde gresesc, eu vad mai mult ca tine si mai bine decat te vezi tu pe tine.Absolut! ... o sa zici ca iar am bagat-o pe aia de ranit dintr-un cuvant... ) da, Amada, tu ai mereu dreptate. Tocmai d'asta ai tu asa multi dusmani. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 21, 2016 rusoaica vrea din astea asa: http://www.xvideos.com/video7867990/dp Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Amada e buna de dus la stand up comedy. Chiar asa, e vreun impresar pe aici s-o promoveze? O urci pe scena, umpli sala cu lumea si blochezi usile sa nu mai iasa nimeni din sala. E buna la improvizatie. Lumea zice un cuvant, ea dezvolta. Lumea rade, se distreaza, Amada e tare tot show-ul, vorbeste fara intrerupere. La sfarsit se supara si ii bate pe toti. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Absolut! ... o sa zici ca iar am bagat-o pe aia de ranit dintr-un cuvant... ) da, Amada, tu ai mereu dreptate. Tocmai d'asta ai tu asa multi dusmani. Atat de mult te-a pieptanat in orgoliu... incat nu faci diferenta.Eu mai sunt pe aici, dar nu sunt genul cu care esti obisnuit...Nu raspund la provocari infantile. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Atat de mult te-a pieptanat in orgoliu... incat nu faci diferenta.Eu mai sunt pe aici, dar nu sunt genul cu care esti obisnuit...Nu raspund la provocari infantile. voi va iubiti de va tot sicanati )) 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2016 voi va iubiti de va tot sicanati )) Ar vrea ei... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 22, 2016 luna trecuta am oprit la o fata langa padure in ucraina (kolomyya cred) si in timp ce sugea cu cealalta mana rotea dopul la sticla de horilka ... imediat mi-a venit in cap amanda stergandu-se cu maneca de la trening pe fatza Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Atat de mult te-a pieptanat in orgoliu... incat nu faci diferenta.Eu mai sunt pe aici, dar nu sunt genul cu care esti obisnuit...Nu raspund la provocari infantile.In generala aveam o profă ca tine, numai ca era de franceza. Venea la ore, glumea si la jumatatea orei se supara pe noi si ne dadea lucrare de control.d'aia te-am evitat pă forum o grămada de timp. Nu stiu cand glumesti sau cand te superi. Profei asteia i-am facut-o. Nu stiu cum e in Rusia, dar aici elevii erau uneori de serviciu pe scoala. Adica sunau de intrare, iesire sau alte chestii. Ma rog, odata am intrat in cancelarie si i-am pus unui dujman de la alta clasa niste note de 10, incat sa-i fac belele ). Asa. Odata am sunat de iesire pe la jumatatea orei si profa asta s-a suparat. Belele mari. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 luna trecuta am oprit la o fata langa padure in ucraina (kolomyya cred) si in timp ce sugea cu cealalta mana rotea dopul la sticla de horilka ... imediat mi-a venit in cap amanda stergandu-se cu maneca de la trening pe fatza era o melodie fetele de la sibiu o spala cu rachiu fetele de la bihor o spala cu lenor amanda cu ce o spala ? )) Link spre comentariu
hoember Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 22, 2016 In dimineata asta-s obosit, dar sper sa-mi revin pana diseara cand am sa ma culc. 1 Link spre comentariu
chamber of secrets Reputație: 8 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:conteaza? Oras:conteaza? Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Frigggg. Sa vina zilele-nsorite! Link spre comentariu
danydaddy Reputație: 214 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Azi mă simt, ar zice "apuci"Că am chef să dau la buciȘi-ar pleca cu motănelulSă-și înece șoricelul. Când Corina e plecatăPicon stă mai mult acasăAșteptând cu nerăbdare,De la "rinan" o postare. Eu sunt foarte fericitSăptămâna-i la sfârșit.Numai o problemă am, Unde facem un bairam? )) 1 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Daca mai pui poze d'alea, să te banezi singur...cre'că d'aia s-a supărat şi Lana... Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Aprilie 22, 2016 http://poze.rol.ro/images/stories/cand-dormi-mult.gifasa is si io : 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 cre'că d'aia s-a supărat şi Lana... e scarbos , numai d'astea face 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Nu te mai baga, in cateva zile m-ai stors de vlaga!Nu mai primesti enegie, iar daca nu te opresti o sa primesti ce nu poti duce...Deja esti o victima, nu? O sa fie si faptic.Nu ai nici un drept, esti un simplu parazit, iar eu daca vad un gandac...Stop, nu se plimba gandacii pe mine.Sentimentul, ca tot mi-l cauti, e asta, de scarba. Peseu: Stie jegul caruia i-am scris, interactiunea recenta cand era cat pe ce, live, nu rahatul de forum. Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 22, 2016 http://poze.rol.ro/images/stories/cand-dormi-mult.gifasa is si io :Pai ce facusi pacoste? 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Si acum ura?!Da nu-i adevarat, zambareatzo!Pula mea de zdrente, aseara mi te adresai cu "curva"!Eu sunt curva, zdreanta? Eu te-am tocat de bani, este? Futu-ti sa-ti fut, care bani?! Tigari si prostii?!Vrei sa fac eu cumparaturile?!!!Nu pot, nu stiu, pizda ... Poti in... cand iti trebuie tie!Hai jet!!!Ma reincarc si daca ma mai... iti caut si eu in ce sa dau... iar eu daca vreau sa fac rau nu sunt o gainara. Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Si acum ura?!Da nu-i adevarat, zambareatzo!Pula mea de zdrente, aseara mi te adresai cu "curva"!Eu sunt curva, zdreanta? Eu te-am tocat de bani, este? Futu-ti sa-ti fut, care bani?! Tigari si prostii?!Vrei sa fac eu cumparaturile?!!!Nu pot, nu stiu, pizda ... Poti in... cand iti trebuie tie!Hai jet!!!Ma reincarc si daca ma mai... iti caut si eu in ce sa dau... iar eu daca vreau sa fac rau nu sunt o gainara.Cu cine te certi draga mea? Chiar nu se merita! 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Nu te mai baga, in cateva zile m-ai stors de vlaga!Nu mai primesti enegie, iar daca nu te opresti o sa primesti ce nu poti duce...Deja esti o victima, nu? O sa fie si faptic.Nu ai nici un drept, esti un simplu parazit, iar eu daca vad un gandac...Stop, nu se plimba gandacii pe mine.Sentimentul, ca tot mi-l cauti, e asta, de scarba. Peseu: Stie jegul caruia i-am scris, interactiunea recenta cand era cat pe ce, live, nu rahatul de forum. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 "A inteles cineva?"Destui, esti mai rasarit ce sa mai, era si greu. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 22, 2016 "A inteles cineva?"Destui, esti mai rasarit ce sa mai, era si greu. http://www.xvideos.com/video242556/facial_surprise Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum