Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

un om debine ia omorat canele Nero la fratele sal faca sa fugA, de  axolo sai ia terenurile de pamant mult cu livezi.lacomia nuare lilimite  banid ezumanizaza pe cacatidrac ului demonule  cu fat umaha o sa  te hauituiesc te prind  i teOMOR FUTUT GURA MATI UTE  CE AM E ACI BA CACA TIULE PEN TIMWE

CUTIRTE BA NU CACAT DE VANATOARE AUTRTICE  EDE LA MAM LORRWIL KINSON S MIT WESOMN dece lai otreavit ma naveai locvde  els unb soa ca ala e ingertrimi de dunmeazeu se nre pazasxa te proiuponesc iorau

post-168894-0-74774900-1461607230_thumb.jpg

post-168894-0-58033200-1461607237_thumb.jpg

post-168894-0-54351600-1461607250_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

un om debine ia omorat canele Nero la fratele sal faca sa fugA, de  axolo sai ia terenurile de pamant mult cu livezi.lacomia nuare lilimite  banid ezumanizaza pe cacatidrac ului demonule  cu fat umaha o sa  te hauituiesc te prind  i teOMOR FUTUT GURA MATI UTE  CE AM E ACI BA CACA TIULE PEN TIMWE

CUTIRTE BA NU CACAT DE VANATOARE AUTRTICE  EDE LA MAM LORRWIL KINSON S MIT WESOMN dece lai otreavit ma naveai locvde  els unb soa ca ala e ingertrimi de dunmeazeu se nre pazasxa te proiuponesc iorau

decat baeti dan canele zice asa

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am zis , e viata mea , nu ma las pana n-o fut beata :))

ps - o sa-mi fac si asigurare de viata ptr orice eventualitate  :laugh2

:laugh2

Te mananca rau vad.  :laugh2

Stai cuminte, la ce am spus deja ca am mai pune un ulcer si spondiloza, restul inca nu stiu...

Numai de pula n-am chef!  :no2

Am de lucru...

Oricum sunt deja de N ori mai bine, mi-a scazut ameteala.

Ptiu, iar ma plang!  :laugh2  :slap2

M-am apucat macar, dupa ce ma pun la punct o sa vin sa-ti pun poze sa salivezi!  :rax2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:laugh2

Te mananca rau vad.  :laugh2

Stai cuminte, la ce am spus deja ca am mai pune un ulcer si spondiloza, restul inca nu stiu...

Numai de pula n-am chef!  :no2

Am de lucru...

Oricum sunt deja de N ori mai bine, mi-a scazut ameteala.

Ptiu, iar ma plang!  :laugh2  :slap2

M-am apucat macar, dupa ce ma pun la punct o sa vin sa-ti pun poze sa salivezi!  :rax2  :laugh2

n-ai scapare in plm :)))

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Iar ai bagat aer in sticle?

• Like 2
  • Minus 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...