debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 25, 2016 un om debine ia omorat canele Nero la fratele sal faca sa fugA, de axolo sai ia terenurile de pamant mult cu livezi.lacomia nuare lilimite banid ezumanizaza pe cacatidrac ului demonule cu fat umaha o sa te hauituiesc te prind i teOMOR FUTUT GURA MATI UTE CE AM E ACI BA CACA TIULE PEN TIMWECUTIRTE BA NU CACAT DE VANATOARE AUTRTICE EDE LA MAM LORRWIL KINSON S MIT WESOMN dece lai otreavit ma naveai locvde els unb soa ca ala e ingertrimi de dunmeazeu se nre pazasxa te proiuponesc iorau Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Uat ? Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 25, 2016 un om debine ia omorat canele Nero la fratele sal faca sa fugA, de axolo sai ia terenurile de pamant mult cu livezi.lacomia nuare lilimite banid ezumanizaza pe cacatidrac ului demonule cu fat umaha o sa te hauituiesc te prind i teOMOR FUTUT GURA MATI UTE CE AM E ACI BA CACA TIULE PEN TIMWECUTIRTE BA NU CACAT DE VANATOARE AUTRTICE EDE LA MAM LORRWIL KINSON S MIT WESOMN dece lai otreavit ma naveai locvde els unb soa ca ala e ingertrimi de dunmeazeu se nre pazasxa te proiuponesc ioraudecat baeti dan canele zice asa Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Pwla mea. edit.ps. io stiu una la care suptul pulii era placere, adica banii...la sfarsit. edit.ps1. si mai stiu altele la care suptul pulii era o corvoada, adica banii...inainte. Dã nume, în poola ta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Dã nume, în poola ta Dacă avea coraj, crezi că nu dădea =)) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 ceaveti maaaaaaa 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2016 am zis , e viata mea , nu ma las pana n-o fut beata ) ps - o sa-mi fac si asigurare de viata ptr orice eventualitate Te mananca rau vad. Stai cuminte, la ce am spus deja ca am mai pune un ulcer si spondiloza, restul inca nu stiu...Numai de pula n-am chef! Am de lucru...Oricum sunt deja de N ori mai bine, mi-a scazut ameteala.Ptiu, iar ma plang! M-am apucat macar, dupa ce ma pun la punct o sa vin sa-ti pun poze sa salivezi! Link spre comentariu
vypushkka Reputație: 25 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 cata bohoarca bagi in tine? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Te mananca rau vad. Stai cuminte, la ce am spus deja ca am mai pune un ulcer si spondiloza, restul inca nu stiu...Numai de pula n-am chef! Am de lucru...Oricum sunt deja de N ori mai bine, mi-a scazut ameteala.Ptiu, iar ma plang! M-am apucat macar, dupa ce ma pun la punct o sa vin sa-ti pun poze sa salivezi! n-ai scapare in plm )) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 25, 2016 un om debine ia omorat canele Nero la fratele sal faca sa fugA, de axolo sai ia terenurile de pamant mult cu livezi.lacomia nuare lilimite banid ezumanizaza pe cacatidrac ului demonule cu fat umaha o sa te hauituiesc te prind i teOMOR FUTUT GURA MATI UTE CE AM E ACI BA CACA TIULE PEN TIMWECUTIRTE BA NU CACAT DE VANATOARE AUTRTICE EDE LA MAM LORRWIL KINSON S MIT WESOMN dece lai otreavit ma naveai locvde els unb soa ca ala e ingertrimi de dunmeazeu se nre pazasxa te proiuponesc iorauIar ai bagat aer in sticle? 2 11 Link spre comentariu
vypushkka Reputație: 25 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 ford nu crapasi? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Dacă avea coraj, crezi că nu dădea =)) Are, da' îi place suspansu' Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 ceaveti maaaaaaaAproape canci Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2016 n-ai scapare in plm )) :clapp Nu ti-a luat mult pana la vechile obiceiuri. Face bine Amada, altfel te lua la perpulis iar. Hai pa! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Iar ai bagat aer in sticle? condiţionat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Are, da' îi place suspansu' Nu cred până nu văz postarea 1 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 25, 2016 condiţionatIe baiat bun! 1 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 condiţionatNu-i place nici lu ăsta deloc 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 :clapp Nu ti-a luat mult pana la vechile obiceiuri. Face bine Amada, altfel te lua la perpulis iar. Hai pa! de futut ziceam Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Nu cred până nu văz postarea Dimineata la sapte fara ceva...acu' are interzis la peceu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Dimineata la sapte fara ceva...acu' are interzis la peceu Dacă io nu-l înțeleg,atunci cine 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Ie baiat bun! Zici??? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Dacă io nu-l înțeleg,atunci cine Cresteri alese, caractere deosebite Vã ţuc la coinace, deosebitilor Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Zici??? Cre'ca! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 multa barfa , fapte putine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum