trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Iar ai rămas fără argumente pizda? Cine pe cine a înjurat jarteluta? Advanced a răspuns provocărilor unor bulangii ca voi, nu îl aprob si nici nu am sa cobor la nivelul tau si al "prietenilor" tai. Esti jegos, asta este adevărul orice ai face! Hai, începe sa i juri cum stiu tu si numai tu zdreanta.Ps: Nu am gasit nicio postare a băiatului care sa ori ia familia la pula, ale tale însă, sunt pline de "continut" la adresa multor useri Am zis că la trei postări te dai în fapt...ești atât de prost încât te-ai dat de la prima Zâââât, 'te-n botniţă Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 Nu este Alexandru aka Advanced, are alt stil, asemanarea e doar in faptul ca nu va place. Ati dat-o in paranoia! Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Nu este Alexandru aka Advanced, are alt stil, asemanarea e doar in faptul ca nu va place. Ati dat-o in paranoia! El e 100%. S-a dat de gol de prea multe ori. Nu s-a nascut omul bolnav care sa-l imite pe alexandru. 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 El e 100%. S-a dat de gol de prea multe ori. Nu s-a nascut omul bolnav care sa-l imite pe alexandru. Un exemplu: Nu era Alexandru prieten cu Picon? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Un exemplu: Nu era Alexandru prieten cu Picon? Ești în urmă rău cu știrili p.s intră pe topicul Lanei și-ai să te coMvingi Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 Marș, mă, sandilăule...la maximum trei comm-uri te dai în fapt Bă, până și să faci pe prostul, tre' să te ducă capul...asta în cazul în care-ai fi vreun destupat la minte, dar la tine se vede-n clar, 4K chiar, ești prost din născare...prostule care ești tu prost FB_IMG_1452983002708.jpg Am zis că la trei postări te dai în fapt...ești atât de prost încât te-ai dat de la prima Zâââât, 'te-n botniţă Tu esti lup mai bulangiule? Haide sărăcia si de mistoul tau de doi lei! Esti manelist, ciorditor, bulangiu, ce sa mai spun de tine coarda jegoasa? Nu ai cuvânt, nu ai familie, nu ai nimic jegule. Esti doar un tigan imputit care vrea sa epateze. Hai sictir ca te caută oricum mascatii pizda proasta ce esti 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 Mai bine imi vad de ale mele... Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 Un exemplu: Nu era Alexandru prieten cu Picon?Draga mea, bulangii disimuleaza sa le iasă bine! Picon, troleul, ariciciul, teparii sefi, in aztia ai încredere!? Ma fut pe "inteligenta" lor, i ca nu m-au dibuit dar îmi place cum iau muie! 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Tu esti lup mai bulangiule? Haide sărăcia si de mistoul tau de doi lei! Esti manelist, ciorditor, bulangiu, ce sa mai spun de tine coarda jegoasa? Nu ai cuvânt, nu ai familie, nu ai nimic jegule. Esti doar un tigan imputit care vrea sa epateze. Hai sictir ca te caută oricum mascatii pizda proasta ce esti Bwuhaha, din a doua postare te-am făcut varză...ţi-ai revenit, Lisandre =)) Amandino, e el au ba??? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Mai bine imi vad de ale mele... Nici acum nu te-a coMvins? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 5, 2016 Marș, mă, sandilăule...la maximum trei comm-uri te dai în fapt Bă, până și să faci pe prostul, tre' să te ducă capul...asta în cazul în care-ai fi vreun destupat la minte, dar la tine se vede-n clar, 4K chiar, ești prost din născare...prostule care ești tu prost FB_IMG_1452983002708.jpgda dar sa nu ramai asa si tu nu ai dovedit inca , ca'' numai'' ai facut pe prostu 2 6 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 Ai facaut varza popria-ti familie! Nu stiu cine este lisandru dar îl felicit ca te-a futut in amigdale! 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 da dar sa nu ramai asa si tu nu ai dovedit inca , ca'' numai'' ai facut pe prostu Schimbă poza că te iau =)) Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 5, 2016 Schimbă poza că te iau =))iti sta mai bine cand glumesti decat sa te dai rotund poza nu o schimb pentru ca nu o sa mai stau mult pe aici, deja postez in alta parte unde nu este permis scandalul 2 6 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 Bai muie,chiar vrei sa simti cat de bulangiu esti? Stai in pana me cuminte ca iti iei muie la greu manelist imputit ce esti 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Ai facaut varza popria-ti familie! Nu stiu cine este lisandru dar îl felicit ca te-a futut in amigdale! Ieși mă-n poola mea, te-ai pupa-n poolă singur de-ai avea măcar 0,000001 respectul, dragostea și atmosfera din sânul familiei mele, abandonatule Ameli-oooooooo Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 Te-ai trezit din betie mah kavra jegoasa? Sa se cace toti cei pe care ii înjuri pe neamul matale! Sa-ti fie de cap cu tot cu decapotabila tigan slinos si manelist ce te afiaezi! 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 iti sta mai bine cand glumesti decat sa te dai rotund poza nu o schimb pentru ca nu o sa mai stau mult pe aici, deja postez in alta parte unde nu este permis scandalul Unde postezi? Dă link. Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 http://replygif.net/i/1535.gif Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Te-ai trezit din betie mah kavra jegoasa? Sa se cace toti cei pe care ii înjuri pe neamul matale! Sa-ti fie de cap cu tot cu decapotabila tigan slinos si manelist ce te afiaezi! Bwuhahaha, deja ţi-am dat și tastatura peste cap, de fapt ţi-am adus-o la normal =)) Prost ești, bă.....da' prost rău Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Nu este Alexandru aka Advanced, are alt stil, asemanarea e doar in faptul ca nu va place. Ati dat-o in paranoia! e inconfundabil , nu te mai contrazice , e atat de prost ca dupa ce se bese se intoarce sa o miroasa sa fie sigur ca e basina lui )) 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Mai bine imi vad de ale mele... ma mai iubesti ? ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Bwuhahaha, deja ţi-am dat și tastatura peste cap, de fapt ţi-am adus-o la normal =)) Prost ești, bă.....da' prost rău la asta culmea ghinionului a functionat perfect , a facut pe prostu pana a ramas asa 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 la asta culmea ghinionului a functionat perfect , a facut pe prostu pana a ramas asa Talentu' lui Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 e inconfundabil , nu te mai contrazice , e atat de prost ca dupa ce se bese se intoarce sa o miroasa sa fie sigur ca e basina lui )) Nu insist din cate vezi. Da' nici echipa minune nu e mai breaza, daca vezi un om nervos si/sau beat, il lasi in pace, nu?Whatever. ma mai iubesti ? ) Whaaaaat?! Ca si in prima seara cand ne-am vazut sub clar de luna si lumina lumanarilor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum