Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

esti mai grasa ca roberta ? :)))

:laugh2

Sunt aproape 2 Roberta!  :laugh2

Greutatea mea ideala e pana la 70 kg, cand faceam sport a fost 67 (abdomen cu patratele). 

Acum...  :blushing2 Oh, well, am de asteptat cam mult pana ajung iar unde vreau, nici coloana nu ma ajuta...

O sa pierd si sanii, slabesc peste tot, doar de asta o sa-mi para rau. :(

Cantaru' zice 92 kg!  :slap2  (Distribuiti bine, dar e obositor sa cari atata greutate...)

Mi-as face niste poze cu "Before & After".  :laugh2

Acum am cu ce sa ma duc la sala, sa-si revina coloana si rup aparatele!  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:laugh2

Sunt aproape 2 Roberta!  :laugh2

Greutatea mea ideala e pana la 70 kg, cand faceam sport a fost 67 (abdomen cu patratele). 

Acum...  :blushing2 Oh, well, am de asteptat cam mult pana ajung iar unde vreau, nici coloana nu ma ajuta...

O sa pierd si sanii, slabesc peste tot, doar de asta o sa-mi para rau. :(

Cantaru' zice 92 kg!  :slap2  (Distribuiti bine, dar e obositor sa cari atata greutate...)

Mi-as face niste poze cu "Before & After".  :laugh2

Acum am cu ce sa ma duc la sala, sa-si revina coloana si rup aparatele!  :laugh2

esti ideala pentru miskin

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Unde postezi?

Dă link.

Bwuhahaha, deja ţi-am dat și tastatura peste cap, de fapt ţi-am adus-o la normal =)) =)) =))

Prost ești, bă.....da' prost rău =))

la asta culmea ghinionului a functionat perfect , a facut pe prostu pana a ramas asa  :laugh2

Va cam atacati bulangiilor? ' Ieste evident săracilor prosti si neterminati, încercări in continuare, poate primiti si voi pizda pe de-a moca.
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Unde postezi?

Dă link.

Liviu ieri te-am avertizat si ai luat la cunostinta faptul ca nu sunt permise astfel de postari pe threadurile fetelor. Asta e un avertisment verbal apoi daca vei continua trecem la suspenduri. Merci pt intelegere 

semnat maxxx

Link spre comentariu

Liviu ieri te-am avertizat si ai luat la cunostinta faptul ca nu sunt permise astfel de postari pe threadurile fetelor. Asta e un avertisment verbal apoi daca vei continua trecem la suspenduri. Merci pt intelegere 

semnat maxxx

Iti pute gura a pula săracului mah!
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

esti ideala pentru miskin

Nu fi badaran.  :laugh2

Nu ma dau sexy pe aici,  nu caut sa agat pe cineva...  :no2

Stai linistit, cu tzatzele in fatza si ditamai bombeul tare in spate... le fug ochii pe strada si daca sunt in trening.  :laugh2

Ma pun la punct pentru ca asa ma simteam bine, nu ca am eu nevoie de putza ta. :)

Pai ziceai ca ai gasit om sa vada de ale tale

Nu l-am sunat, tel e inchis. Azi n-am avut chef. :)

Am vorbit sa iesim in week-end...

:hug1

Link spre comentariu
Vizitator

Nu fi badaran.  :laugh2

Nu ma dau sexy pe aici,  nu caut sa agat pe cineva...  :no2

Stai linistit, cu tzatzele in fatza si ditamai bombeul tare in spate... le fug ochii pe strada si daca sunt in trening:laugh2

Ma pun la punct pentru ca asa ma simteam bine, nu ca am eu nevoie de putza ta. :)

Nu l-am sunat, tel e inchis. Azi n-am avut chef. :)

Am vorbit sa iesim in week-end...

:hug1

asta ziceam , esti veata mea , ti-am luat si pres ptr noua locatie :hug1

http://www.brunofunnyshop.ro/assets/uploads/product_images/d7c1c-AI-ADUS-PALINCA.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

mai baga un spirt ca n-ai haz , esti prea prost ptr secolu asta

In secolul asta se trage apa la wc, gura ta nu are asemenea accesoriu, pute a latrina grupa mare! Hai ca puti a cacat!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat

Eate greu sa iti moderezi topicul...mai am 150 de pagini de sters ...:( ma dor degetele

Noroc ca esti in tara si nu mai trebuie sa le folosesti la intensitate maxima
Link spre comentariu

Stai de sapte, sugi pula ma odiotule, esti atât de prost si obsedat încât nu stiu cine este pe primul loc ... Concurezi clar cu ariciul nebun, obsedat si tepos! Mare bulangii sunteti, va futeti in cur pentru trolul anului. Hai ca sunteti simpatici la maxim, sa va tuta toti câinii! Hauuuuuu ... ite cat de idioti sunteti.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p228x119/13124578_627039520776524_2986428078604193501_n.jpg?oh=37ae0c157226052379892ca4bff57742&oe=57E5A86E

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13096354_1725546191046490_3176628817920798769_n.jpg?oh=63ec046677dfd32c34562a1635086e9f&oe=57A5BB80

SE INJURA FARA MINE AICI? :hmmm  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...