n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 asta ziceam , esti veata mea , ti-am luat si pres ptr noua locatie http://www.brunofunnyshop.ro/assets/uploads/product_images/d7c1c-AI-ADUS-PALINCA.jpg Mi se pare ca ai incercat sa fii haios, dar nu prea ti-a iesit. Care locatie? De ce palinca? Cine a spus ca am de gand sa revin in bransa in Romania? 2 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 5, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Mai 5, 2016 Cineva gelos pe aici??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Mi se pare ca ai incercat sa fii haios, dar nu prea ti-a iesit. Care locatie? De ce palinca? Cine a spus ca am de gand sa revin in bransa in Romania? hai lasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Hai Dinamo Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Vine toamna in Romania ? De 3 zile ploaie-lapovita, ploaie, grindina, lapovita-ploaie. Si frig. Foarte frig. Acum sunt 11 grade. Cica e luna mai... In alta ordine de idei, sictirit. NU AM CHEF. Morale = Very Low. Imi vine sa dau iama intr-o distilerie Jack Daniel's :( Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 5, 2016 Vine toamna in Romania ? De 3 zile ploaie-lapovita, ploaie, grindina, lapovita-ploaie. Si frig. Foarte frig. Acum sunt 11 grade. Cica e luna mai... In alta ordine de idei, sictirit. NU AM CHEF. Morale = Very Low. Imi vine sa dau iama intr-o distilerie Jack Daniel's :( O fi de la vreme , amice ? Sau alte cauze mai ... complicate ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 O fi de la vreme , amice ? Sau alte cauze mai ... complicate ?No ideea ! Mai sunt si zile cu inima albastra, :whistle Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 5, 2016 No ideea ! Mai sunt si zile cu inima albastra, :whistle Mda, astea-s cele mai grele ! Și rețetele de tratament nu sunt universal valabile... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Mda, astea-s cele mai grele ! Și rețetele de tratament nu sunt universal valabile...Myeap.... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 D'asta ? images.png Nu e bun cantaru', acum dimineata imi arata cu 7 kg mai putin... Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Mai 6, 2016 Nu e bun cantaru', acum dimineata imi arata cu 7 kg mai putin... Vinde-l! Multa lume ar da bani buni pe asa minune 2 Link spre comentariu
miskin merge all in in macau Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 de ce mila, dragule? Afara ploua. E vreme de numarat banii si de facut sex. Ma rog, s-a oprit ploaia, da' norii inca sunt nervosi. Tu stii cu cine face prietena ta din Romania dragoste? Dupa ploaie, iese Soarele, da' nu pă ulița ta. O, Doamne. Asa cum era de asteptat am fost banat si, asa cum m-am asteptat, nu ai intarziat sa raspunzi.Dupa ce am fost banat.Cred ca e a treia oara. Vezi tu, problema ta este ca incerci prea mult si persisti, dai avioane, asa cum fac pugilistii.Daca tot veni vorba de box, parca esti un fel de Bute, caruia i s-a dat impresia ca e cel mai tare, el neboxand nici macar cu unul din SuperSix, asta pana cand a dat de Froch, care a maturat cu el. M-ai facut in, aproape, toate felurile.De la ospatar la spalator, apoi ai crezut ca ai descoperit Chivotul lui Dumnezeu si ai zis de ''prietena din Romania''.Vezi, diferenta dintre mine si tine este ca eu te-am nimerit de prima data si nici macar nu am avut intentia.Am strecurat, malefic si din plictiseala, o remarca despre cocalarii cu BMW si tu ai tresarit.Ce a urmat pe urma...niste incercari palide, insa apreciez efortul, gen Bute... Vezi tu, a fi diabolic necesita, in primul rand, carte, ceea ce tu nu ai. Un BMW si o poza cu un caffellatte in Starbucks nu te face diabolic, eventual...cocalar. Hai ca mai am putin si trebuie sa imi fac bagajele pentru Macau.Apoi o sa ma intorc acasa in Thailanda.Probabil ne vom citi peste o saptamana, cand voi fi la plaja.Evident, am sa tin umbra pentru vreo faraonita.Ori voi aduna chistoace de pe plaja, asta daca cumva te ajuta la orgoliul personal si in perspectiva viitoarelor replici. Daca vrei, am sa fac poze.Cu conditia sa-mi trimiti un selfie cu tine, cand faceai valuri cu BMW-ul pe plajele din Bulgaria. Inca nu esti de nivelul Supersix.Pentru moment, categoria musca te prinde foarte bine. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 6, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Mai 6, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13187831_1155775317795462_1320584780_n.png?oh=02dbb77955cff238a989dfec65c18065&oe=572ED2AA 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 6, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13187831_1155775317795462_1320584780_n.png?oh=02dbb77955cff238a989dfec65c18065&oe=572ED2AA Lăpticul de dimineaţă ? Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 6, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 6, 2016 Iauzi mijkine... ) 2 8 Link spre comentariu
last unicorn Reputație: 197 Postat Mai 6, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Mai 6, 2016 ... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Iauzi mijkine... )si daca acasa castigi uMpic mai mult ca acolo ......... s-a terminat shmecheria 3 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 6, 2016 Ce vreme tâmpită! Plouă cu soare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Ce vreme tâmpită! Plouă cu soare Tot e bine. Aici a dat o grindina ! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 6, 2016 Tot e bine. Aici a dat o grindina ! In Bucuresti grindina a fost ieri după-amiază , in 2 etape - la una eram afară : parcă erau pietre la rinichi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 In Bucuresti grindina a fost ieri după-amiază , in 2 etape - la una eram afară : parcă erau pietre la rinichi Dar nu e de ras, am patit si eu asta acum 2 ani, eram in Apuseni, la una din pesteri (pe la Ic Ponor), cand a inceput ploaia. Ce sa te mai urci inapoi la masini, ca erau rocile alunecoase, si lanturile, sufele. In fine, hai inapoi in pestera. Erau vreo 50 de turisti uzi leoarca, o ploaie reeecceee si mai dadea si gheata de sus, aveam sapca, dar simteam ca imi da cineva cu un burghiu in cap.... Asa ca merci, dar nu ma mai tenteaza grindina... :laugh2 :slap2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 O, Doamne. Asa cum era de asteptat am fost banat si, asa cum m-am asteptat, nu ai intarziat sa raspunzi.Dupa ce am fost banat.Cred ca e a treia oara. Vezi tu, problema ta este ca incerci prea mult si persisti, dai avioane, asa cum fac pugilistii.Daca tot veni vorba de box, parca esti un fel de Bute, caruia i s-a dat impresia ca e cel mai tare, el neboxand nici macar cu unul din SuperSix, asta pana cand a dat de Froch, care a maturat cu el. M-ai facut in, aproape, toate felurile.De la ospatar la spalator, apoi ai crezut ca ai descoperit Chivotul lui Dumnezeu si ai zis de ''prietena din Romania''.Vezi, diferenta dintre mine si tine este ca eu te-am nimerit de prima data si nici macar nu am avut intentia.Am strecurat, malefic si din plictiseala, o remarca despre cocalarii cu BMW si tu ai tresarit.Ce a urmat pe urma...niste incercari palide, insa apreciez efortul, gen Bute... Vezi tu, a fi diabolic necesita, in primul rand, carte, ceea ce tu nu ai. Un BMW si o poza cu un caffellatte in Starbucks nu te face diabolic, eventual...cocalar. Hai ca mai am putin si trebuie sa imi fac bagajele pentru Macau.Apoi o sa ma intorc acasa in Thailanda.Probabil ne vom citi peste o saptamana, cand voi fi la plaja.Evident, am sa tin umbra pentru vreo faraonita.Ori voi aduna chistoace de pe plaja, asta daca cumva te ajuta la orgoliul personal si in perspectiva viitoarelor replici. Daca vrei, am sa fac poze.Cu conditia sa-mi trimiti un selfie cu tine, cand faceai valuri cu BMW-ul pe plajele din Bulgaria. Inca nu esti de nivelul Supersix.Pentru moment, categoria musca te prinde foarte bine. Acum o banare vorbeai de mila...Ti-a luat apararea cuckoldul, haha. Solidaritatea cuckolzilor. Azi sunt sanse sa ploua. Bine, pentru tine, in fiecare zi ploua in Romania. Tu stii ce face prietena ta din Romania pe ploaie? Dar pe vreme buna? Bute nu mi-a placut niciodata. Pe scurt, ca mi-e lene: nu m-ai convins ca esti cineva. Esti doar un zilier trimis cu forta la munca peste mari si tari, izolat, suparat si pus pe ganduri. Ce poti sa-mi mai spui tu? Bine, fie, te las sa te spargi. Pe iubita ta am s-o numesc Amelia. Am sa explic si pentru celalalt cuckold. Amelia trebuie sa aiba o viata sexuala regulata, altfel o ia razna. Ce sa faca saraca daca omul ei e dus cu pluta? Eu n-o condamn. Sper ca mesajul meu sa te gaseasca bine, sanatos si tot la spalat de vase. 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 6, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Mai 6, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13100707_627049374108872_5307144800619768767_n.jpg?oh=489200093adc7823513884c98a40259d&oe=57B1C0ABhttps://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13179324_989970971080821_666843635387811044_n.jpg?oh=b56d486559fdf2d1233b185bba08a6c8&oe=57E71483 3 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 6, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 6, 2016 Acum o banare vorbeai de mila...Ti-a luat apararea cuckoldul, haha. Solidaritatea cuckolzilor. Azi sunt sanse sa ploua. Bine, pentru tine, in fiecare zi ploua in Romania. Tu stii ce face prietena ta din Romania pe ploaie? Dar pe vreme buna? Bute nu mi-a placut niciodata. Pe scurt, ca mi-e lene: nu m-ai convins ca esti cineva. Esti doar un zilier trimis cu forta la munca peste mari si tari, izolat, suparat si pus pe ganduri. Ce poti sa-mi mai spui tu? Bine, fie, te las sa te spargi. Pe iubita ta am s-o numesc Amelia. Am sa explic si pentru celalalt cuckold. Amelia trebuie sa aiba o viata sexuala regulata, altfel o ia razna. Ce sa faca saraca daca omul ei e dus cu pluta? Eu n-o condamn. Sper ca mesajul meu sa te gaseasca bine, sanatos si tot la spalat de vase. hai sa completez eu putin, tristul asta nu spala doar vase, e om de curte ( curtean) , matura,da cu mopul, cam tot ce poate sa faca un necalificat intr-o gospodarie...) PS si iubita lui e Manuela (aia cu 5 lindice).....)))))) 8 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 hai sa completez eu putin, tristul asta nu spala doar vase, e om de curte ( curtean) , matura,da cu mopul, cam tot ce poate sa faca un necalificat intr-o gospodarie... ) PS si iubita lui e Manuela (aia cu 5 lindice)..... ))))))curtean :laugh2 @Miskin, stiu ca nu-ti place Smile(y), tocmai d'asta imi place sa ti-o pun. Profund asa. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum