goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 6, 2016 nu pot sa cred, cineva ti-a dat 800 de minusuri de aseara pana azi dimineata.nebun om.nu ca tine, dar nebun.hai, baga spume. p.s.ce bancuri de cacat ai in tine.ca tine.De ce sa fac spume, cu ce ma ajuta punctele? Dragule, nu esti nebun, esti doar obsedat! Trimis Astazi, 09:54 Hai ca ti-am dat la muie si pe contul asta. Te rog sa faci si tu mai multe postari, ca n-ai avut decat 800 si ceva si nu mai am pe ce sa dau minus. Hai date-m pula mea, sandilaule! Asa mesaje trimiti bolnavule? Ti-ai dat muie singur bucalatule! 1 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 6, 2016 Hai ca esti simpatic! Sa nu uit, boala ta nu are leac. Sunt onorat de faptul ca ti-am spus adevărul in fata si asta te-a atins atât de rau. Haidi pa 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Hai ca esti simpatic! Sa nu uit, boala ta nu are leac. Sunt onorat de faptul ca ti-am spus adevărul in fata si asta te-a atins atât de rau. Haidi pa Ameliooooooo Violetooooooo 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 6, 2016 Ameliooooooo Violetooooooo Esti blocat, ci e sunt fetele? 1 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 6, 2016 tu nu esti obsedat, esti doar nebun 1277.jpgHai mah, postează sa-ti dau puncte! Sandilaule, îmi placi de nu mai pot, ce detergent folosesti? 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 6, 2016 Subforumul Rândunicii a dispărut sau eu am orbit ?
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Mai 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 6, 2016 Subforumul Rândunicii a dispărut sau eu am orbit ? a disparut iar topicele de acolo s-au dus la discutii generale.
violet flame Reputație: 5 Postat Mai 6, 2016 Oras:............. Oras:............. Postat Mai 6, 2016 bun
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Ofticoasa! Nu am o sala civilizata aproape de casa, exclus sa investesc atatia bani pe o banda decenta si apoi cand ma mut s-o car dupa mine sau sa raman fara ea... M-am hotarat sa iau un mic stepper si sa-mi fac un program de exercitii acasa.N-am gasit raci, am luat peste.Azi numai inlocuitoare si in altele...O zi de rahat. 2
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 6, 2016 Parc ai? E mai bun de 1000 de ori ca banda si e si mocaIar in loc de stepper incearca scari (trepte nu de aia ca la Cojbuc) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Ofticoasa! Nu am o sala civilizata aproape de casa, exclus sa investesc atatia bani pe o banda decenta si apoi cand ma mut s-o car dupa mine sau sa raman fara ea... M-am hotarat sa iau un mic stepper si sa-mi fac un program de exercitii acasa.N-am gasit raci, am luat peste.Azi numai inlocuitoare si in altele...O zi de rahat. plm si io nu stiu cum sa ma ingras , cred ca trebuie sa mai las fututu )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Parc ai? E mai bun de 1000 de ori ca banda si e si mocaIar in loc de stepper incearca scari (trepte nu de aia ca la Cojbuc) Mda, doar ca nu ma atrage sa alerg in parc cu fatza rosie si transpiratia curgand pe mine...O fi si obisnuinta legat de banda, ma impacam bine cu ea. plm si io nu stiu cum sa ma ingras , cred ca trebuie sa mai las fututu ) Sigur n-ai mana dreapta mai musculoasa ca stanga?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Mda, doar ca nu ma atrage sa alerg in parc cu fatza rosie si transpiratia curgand pe mine...O fi si obisnuinta legat de banda, ma impacam bine cu ea. Sigur n-ai mana dreapta mai musculoasa ca stanga? invers
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Subforumul Rândunicii a dispărut sau eu am orbit ? a disparut iar topicele de acolo s-au dus la discutii generale. Subforumul Rozei de ce il mai lasi ? Asa-i ca inca iti este dor de ea? Avea dreptate ca nu dormi noaptea si ca ii urmaresti postarile. Fa-o ROz si adu-o iar aici.Hai pa.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 N-am gasit raci, am luat peste.. Lasa ca esti obisnuita cu pestele 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 invers Esti stangaci? Am spume, mi-a iesit totul pe dos azi, mi-ar prinde bine o relaxare... da' daca zici ca te lasi de futut... Subforumul Rozei de ce il mai lasi ? Asa-i ca inca iti este dor de ea? Avea dreptate ca nu dormi noaptea si ca ii urmaresti postarile. Fa-o ROz si adu-o iar aici.Hai pa. E inca sigur ca se intoarce. Cat a stat forumul Randunicii nefolosit? Speranta moare ultima.
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 6, 2016 Pai iesi in parc sa faci sport nu sa agati (din casa oricum nu agati...decat daca vrei cont roz), asa ca nu prea conteaza un pic de transpiratieOricum decat sa cheltui bani pe o banda pe care singura spui ca e posibil sa ramana aiurea cand te muti, mai bine investesti intr-un echipament de calitate ( nu alergi cu aceaiasi "adidasi" pe iarba, pe zgura sau pe bitum)
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 6, 2016 a disparut iar topicele de acolo s-au dus la discutii generale. Dă ce, mă, dă ce??? Ascunde-l și p-alu nespălata, stropi-o-ar apa s-o stropească 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Pai iesi in parc sa faci sport nu sa agati (din casa oricum nu agati...decat daca vrei cont roz), asa ca nu prea conteaza un pic de transpiratieOricum decat sa cheltui bani pe o banda pe care singura spui ca e posibil sa ramana aiurea cand te muti, mai bine investesti intr-un echipament de calitate ( nu alergi cu aceaiasi "adidasi" pe iarba, pe zgura sau pe bitum) Nu are legatura cu agatatul. Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc. Ma inrosesc, uneori fac alergii la transpiratie si-mi trece roseata in 2 ore, cu fatza asta cine ma vede pe strada se sperie. Dupa banda am la dispozitie dus imediat, apa rece pe fatza, nu ma bate soarele in cap in timpul antrenamentului, nu merg in vant transpirata pana acasa sa ma ia curentul, etc...Avantaje in parc, dar si multe dezavantaje.
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 6, 2016 Norac ca Zidane nu avea probleme de astea
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Esti stangaci? Am spume, mi-a iesit totul pe dos azi, mi-ar prinde bine o relaxare... da' daca zici ca te lasi de futut... pentru tine fac o exceptie )) 1 1
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 6, 2016 Fanilor lui juve
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum