Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Azi mi-am luat 3 țepe de pe damedelux. Să-mi trag palme! 3! Într-o zi! Ești nebuun?!

Băga-mi-aș pula-n morții lor și-n familia lor de curve penale. Am futut 3 ore (tot 3) pe căutări și drumuri ca să mă întorc mai nervos decât am plecat, să nu mai zic că am refuzat alte întâlniri personale.

Bă, da' cum plm sa mergi la curve in weekend? Unde ai umblat toata saptamana? La sfarsit de saptamana fetele au bani, ti-o cam furi. Se gandesc la cum sa-si sparga banii sau in ce club sa mearga. Asta daca te-au pus aiurea pe drumuri.

Incearca la telefon sa nu mai vorbesti cu accent de moldovean . Poate ai parut rekuperator :))

La telefon, fii destept, fă pe prostu' . O sa vezi ca te primesc toate. :)))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova

Bă, da' cum plm sa mergi la curve in weekend? Unde ai umblat toata saptamana? La sfarsit de saptamana fetele au bani, ti-o cam furi. Se gandesc la cum sa-si sparga banii sau in ce club sa mearga. Asta daca te-au pus aiurea pe drumuri.

Incearca la telefon sa nu mai vorbesti cu accent de moldovean . Poate ai parut rekuperator :))

Bă, să mor de nu ai vorbit ca un înțelept. :)
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Like =))

post-104506-0-45281400-1462636688_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Care iese la băut?

Așa e un pas... decât să te plângi. Pe oriunde te-ai găsit numai asta faci, ca norii!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astăzi se împlinește exact 1 an de când m-am retras din activitatea de a vizita fete. Cum mă simt ? Gânditor... la o posibilă revenire! Cine să fie domnișoara la care voi merge ? Bună întrebare! :P

Welcome back!  :hug1

Hmmm, si un an ce ai facut? :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

glumeata.. toata ziua.

• Minus 1
Link spre comentariu

Acum o banare vorbeai de mila...Ti-a luat apararea cuckoldul, haha. Solidaritatea cuckolzilor.

Azi sunt sanse sa ploua. Bine, pentru tine, in fiecare zi ploua in Romania. Tu stii ce face prietena ta din Romania pe ploaie? Dar pe vreme buna?

Bute nu mi-a placut niciodata.

Pe scurt, ca mi-e lene: nu m-ai convins ca esti cineva. Esti doar un zilier trimis cu forta la munca peste mari si tari, izolat, suparat si pus pe ganduri. Ce poti sa-mi mai spui tu? Bine, fie, te las sa te spargi.

Pe iubita ta am s-o numesc Amelia. Am sa explic si pentru celalalt cuckold. Amelia trebuie sa aiba o viata sexuala regulata, altfel o ia razna. Ce sa faca saraca daca omul ei e dus cu pluta? Eu n-o condamn.

Sper ca mesajul meu sa te gaseasca bine, sanatos si tot la spalat de vase. ;)

Tocmai ca nu vreau sa te conving de nimic si, din cate vad si citesc eu, tu incerci sa convingi.

Si nu am ce sa-ti mai spun, ai dreptate.Pentru ca am spus o singura data.Si am avut dreptate.

Se pare ca tu tot incerci sa-mi spui o gramada.

#CocalariCuBMW

:)

Link spre comentariu
Vizitator

Luna MAI zici ? Florar zici ? Neaaahh, mai degraba arata a sfarsit de toamna, aici pe la Galati... :no2 :no2 :no2 :no2 :slap2 :slap2 :rax2

http://c8.alamy.com/comp/AP9M9N/wadden-sea-sun-rays-from-behind-autumn-clouds-AP9M9N.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Cam așa ar fi și prognoza pentru așa-zisa lună a florilor. 

Mda, buna treaba... rade in hohote Doamne Doamne de noi. Sa ai in luna martie 30-32 de grade si in luna mai iunie 18-19 grade... priceless =)) =)) :lol: :habarnam :slap2 :slap2 :slap2

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Tocmai ca nu vreau sa te conving de nimic si, din cate vad si citesc eu, tu incerci sa convingi.

Si nu am ce sa-ti mai spun, ai dreptate.Pentru ca am spus o singura data.Si am avut dreptate.

Se pare ca tu tot incerci sa-mi spui o gramada.

#CocalariCuBMW

:)

Hopa.@Mitică, ai inrosit telefonul in Romania sa te convingi ca prietena ta sta in casa pe ploaie? Cred ca da. Te cred foarte prost. De ce spun asta? Eram odata la Starbucks cu o pizda ( cu bmw-ul am ajuns acolo) si am zis sa fac misto de un fraier. Am facut o poza, te-ai uitat suPt masă si ai vazut ceva. Ai comentat, normal. Daca am vazut ca ai pus botu', am zis sa fac una mai de aproape. Te-ai uitat la poza si ai dat fuga pă goagal sa cauti. Ceea ce inseamna ca esti foarte interesat, dar prostivan. Ai venit cu alta marcă, nu stai bine cu logica, dar nici cu vederea. Aveai sansa sa-mi dai sah, dar ai zis ca nu stii. Posibil adidasii aia sa fie ai prietenei tale. Erau ai unei pizde. Daca vrei sa mai cauti, "Floriane".
Link spre comentariu
Reputație: 15269
  • Oras:-
  • Oras:-

Mda, buna treaba... rade in hohote Doamne Doamne de noi. Sa ai in luna martie 30-32 de grade si in luna mai iunie 18-19 grade... priceless =)) =)) :lol: :habarnam :slap2 :slap2 :slap2

Pai, nu ai avut 36 de grade la mijlocul lui septembrie 2015? :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...