Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Hopa.@Mitică, ai inrosit telefonul in Romania sa te convingi ca prietena ta sta in casa pe ploaie? Cred ca da. Te cred foarte prost. De ce spun asta? Eram odata la Starbucks cu o pizda ( cu bmw-ul am ajuns acolo) si am zis sa fac misto de un fraier. Am facut o poza, te-ai uitat suPt masă si ai vazut ceva. Ai comentat, normal. Daca am vazut ca ai pus botu', am zis sa fac una mai de aproape. Te-ai uitat la poza si ai dat fuga pă goagal sa cauti. Ceea ce inseamna ca esti foarte interesat, dar prostivan. Ai venit cu alta marcă, nu stai bine cu logica, dar nici cu vederea. Aveai sansa sa-mi dai sah, dar ai zis ca nu stii. Posibil adidasii aia sa fie ai prietenei tale. Erau ai unei pizde. Daca vrei sa mai cauti, "Floriane".

Asta imi amintesc.

Miskin, am vazut ca umbli mult, nu cred ca te trimite cineva la capatul lumii sa aduci mere si pere cu traista, deci prost nu esti. Dar te intreb: parinti ai? Crezi ca o sa imbatranesti vreodata?

Sesisez o usoara iritare in ceea ce scrii.

A fi diabolic inseamna sa-ti pastrezi calmul.Si, in functie de cat permite vocabularul si culturala generala, o anumita superioritate.

Ia zi, cati cocalari cu BMW nu se cred superiori decat atunci cand se suie pe capota masinii?

:)

Papucii aia....inca jumatate din IQ?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 114270
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Asta imi amintesc.

A fi diabolic inseamna sa-ti pastrezi calmul.Si, in functie de cat permite vocabularul si culturala generala, o anumita superioritate.

Ia zi, cati cocalari cu BMW nu se cred superiori decat atunci cand se suie pe capota masinii?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Asta imi amintesc.

Ce sa mai zic? Te-am prins cu mata-n sac si ti-am aruncat si-un morcov acolo, in fundul sacului.

Intre timp te-ai dat in fapt: unghii murdare si multa veselă. De spalat. Esti un trist plecat la munca. Stai pe camera sau pe telefon cu iubita care-si face de cap in Romania. Esti mai prost decat mine, garantat. ;)

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -439
  • Oras:aer

Esti un trist plecat la munca. Stai pe camera sau pe telefon cu iubita care-si face de cap in Romania. Esti mai prost decat mine, garantat. ;)

Am tot vazut ca scrii de străinătături,de iubite pe skype,de ochii care nu se vad se fut cu altii,si ce crezi,intamplarea face sa fiu in aceasta situatie...si am tot vazut ca insisti pe subiectul asta,cum ca-i cam nasoleanu la distanta,ca 'mi-o' fute altu,si m-a cam luat panica...ce plm fac acum?

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Am tot vazut ca scrii de străinătături,de iubite pe skype,de ochii care nu se vad se fut cu altii,si ce crezi,intamplarea face sa fiu in aceasta situatie...si am tot vazut ca insisti pe subiectul asta,cum ca-i cam nasoleanu la distanta,ca 'mi-o' fute altu,si m-a cam luat panica...ce plm fac acum?

photo-171724.gif?_r=1461085905

edit: Daca esti destept, faci laba si taci. Daca esti prost, incepi sa o spionezi prin tot felul de metode.

Link spre comentariu

photo-171724.gif?_r=1461085905

Da,dar e laba ingrijorata....

oly,mai tii munte cand plangeai ca te-a banat pijicuts,si ca nu mai vrei sa revii,#evă,si ca vrei sa nu se mai posteze pe topicul deschis de tine,cel Cucum te simti azi? :...gen ca tu ai generat trafic si nerecunoscatoru te-a luat la misto intr-un fel...intamplari haioase! :)

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

?de ce-ule, momentan am pană la notificari si nici riplai nu merge sa-ti dau.

Ce sa zic, omule? Dă fuga in bucătărie și nu te lua dupa miskin. Nu spala vasele (se plateste prost, ramai si fără gajică). Sparge-le! Alungă ghinioanele si gandurile negre.

Baftă.

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Da,dar e laba ingrijorata....

oly,mai tii munte cand plangeai ca te-a banat pijicuts,si ca nu mai vrei sa revii,#evă,si ca vrei sa nu se mai posteze pe topicul deschis de tine,cel Cucum te simti azi? :...gen ca tu ai generat trafic si nerecunoscatoru te-a luat la misto intr-un fel...intamplari haioase! :)

Da ma, am facut o laba si am trecut peste ele, asa ca...fa la fel  :laugh2

ps. lua-mi-ar mielu' in gura  :atm

Link spre comentariu

?de ce-ule, momentan am pană la notificari si nici riplai nu merge sa-ti dau.

Ce sa zic, omule? Dă fuga in bucătărie și nu te lua dupa miskin. Nu spala vasele (se plateste prost, ramai si fără gajică). Sparge-le! Alungă ghinioanele si gandurile negre.

Baftă.

Castig binisor,dar nu cine stie ce...sper sa nu se futa cu altul.............

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Castig binisor,dar nu cine stie ce...sper sa nu se futa cu altul.............

si-a dat drumu' replaiul.

Fă sex cu ea la webcam pe skype, din ăla virtual. Oboseste-o! Daca esti pudic, fă la telefon.

Link spre comentariu

si-a dat drumu' replaiul.

Fă sex cu ea la webcam pe skype, din ăla virtual. Oboseste-o! Daca esti pudic, fă la telefon.

Orice,numai sa nu o pierd....ce ti-e si cu atasamentele astea,imping oamenii la extrem,se concentraza mai mult sa nu piarda 'ceva',si uita sa traiasca... :)

• Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Orice,numai sa nu o pierd....ce ti-e si cu atasamentele astea,imping oamenii la extrem,se concentraza mai mult sa nu piarda 'ceva',si uita sa traiasca... :)

ed ce?, spune ce ai pe suflet, esti intre prieteni  :laugh2

PS. Trimite-i si tu ceva bani sa aiba fata de clubareala ca altfel cere de la altul... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla

Eu am pierdut odata un set de chei.Ceea ce nu mi-a placut ca a trebuit apoi sa ma duc sa schimb yala.Daca'n teegi

Link spre comentariu
Vizitator

Ma doare capul de darci ce-mi face lumea de cateva zile...

Pastila de durere nu a functionat, mi-a facut cu ochiul un coniac mai devreme, desi m-am dus sa iau apa plata.  :laugh2

Ma relaxez, maine poate fi mai rau. :)

nu-ti face griji , KLM vegheaza pentru tine :)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

CSM-Gyor

nu am intrebat, am constatat  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ps- prelungiri la prelungiri...o Doamne...de la Romania -Franta la baieti nu am mai vazut asa ceva...Frumos.

Link spre comentariu
Reputație: 5960

Ma doare capul de darci ce-mi face lumea de cateva zile...

Pastila de durere nu a functionat, mi-a facut cu ochiul un coniac mai devreme, desi m-am dus sa iau apa plata.  :laugh2

Ma relaxez, maine poate fi mai rau. :)

Canta un cantecel

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Am castigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...