brun3ta Reputație: -55 Postat Mai 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 9, 2016 1 Link spre comentariu
brun3ta Reputație: -55 Postat Mai 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 9, 2016 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 9, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 9, 2016 Iar sunt nori , şi nu numai pe cer... 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 Cine e bruneta asta nebuna? Am dormit dustean, nu am mai visat nimic, nu m-am mai trezit de 3 ori noaptea sa ma duc la baie...Din cate se vede tot un singur retardat imi starneste violenta... Ma simt mai bine oricum, nu e buna bautura, dar cateodata un shut down nu strica. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Cine e bruneta asta nebuna? Am dormit dustean, nu am mai visat nimic, nu m-am mai trezit de 3 ori noaptea sa ma duc la baie...Din cate se vede tot un singur retardat imi starneste violenta... Ma simt mai bine oricum, nu e buna bautura, dar cateodata un shut down nu strica. cine ma cine , cine ma ?daca zici de klm nu e cazu sa-ti faci griji , e inofensiv m-am trezit c-o foame in glanda de as fi mancat si bataie 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 cine ma cine , cine ma ?daca zici de klm nu e cazu sa-ti faci griji , e inofensiv Cand vezi un tantar sau o plosnita ti se par niste insecte mici si inofensive pana afli ce fac ele... Baiatul mamei este cu gandirea limitata, in afara de asta se razvrateste ca un razgaiat, fara logica, doar sa-si arate la extrema ca si el e cineva...A true king will never say "I'm the King and you will do what I say!" 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Cand vezi un tantar sau o plosnita ti se par niste insecte mici si inofensive pana afli ce fac ele... Baiatul mamei este cu gandirea limitata, in afara de asta se razvrateste ca un razgaiat, fara logica, doar sa-si arate la extrema ca si el e cineva...A true king will never say "I'm the King and you will do what I say!" asa sunt mah premiantii )) , vor si ei pa barosaneala. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 mai bine unu d`asta corect )) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 asa sunt mah premiantii )) , vor si ei pa barosaneala. Nu te opreste nimeni sa vrei, la practica realitatea iti cam da peste bot... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Nu te opreste nimeni sa vrei, la practica realitatea iti cam da peste bot... s-a furat un like 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 s-a furat un like Nu stii nimic Ioane Snow, ala e Marean! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Nu stii nimic Ioane Snow, ala e Marean! ceai mah cu primaru ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 ceai mah cu primaru ? Nimic, intreaba-l, tolomacule! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Nimic, intreaba-l, tolomacule! nu te-a futut , este ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 nu te-a futut , este ? Pe el poate il lasam, pe tine nu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 ALOOOOOOOOOOOOce se aude ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 ALOOOOOOOOOOOOce se aude ? amada vrea sa te futa , am renuntat in favoarea ta )) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 amada vrea sa te futa , am renuntat in favoarea ta ))sar'na 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Pe el poate il lasam, pe tine nu. da io ceam , o am prea mare ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 sar'na bagam si noi la roxanica ? ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 ALOOOOOOOOOOOOce se aude ? Nimic, pe tine te lasam sa ma futi, dar tot cu Justitiarul asta ma maritam... Apoi se stie ca nu ma mai fut cu altii. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Nimic, pe tine te lasam sa ma futi, dar tot cu Justitiarul asta ma maritam... Apoi se stie ca nu ma mai fut cu altii. cum ar veni in familie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum