Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

da si tu coordonatele goagal sa vedem si noi pa unde te distrezi

Sunt in Republica, nu e nici un secret cum credea Pisi.  :laugh2

Inca nu m-am hotarat daca o iau spre rusi sau Europa.

As reveni in Bucuresti, dar m-am saturat de stresul cu casa... ultima data cand am incercat sa iau o garsoniera m-am trezit cu stii tu cine pe cap.  :slap2

Daca stii de o garsoniera pentru care nu e obligatoriu banii inainte, as veni. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt in Republica, nu e nici un secret cum credea Pisi.  :laugh2

Inca nu m-am hotarat daca o iau spre rusi sau Europa.

As reveni in Bucuresti, dar m-am saturat de stresul cu casa... ultima data cand am incercat sa iau o garsoniera m-am trezit cu stii tu cine pe cap.  :slap2

Daca stii de o garsoniera pentru care nu e obligatoriu banii inainte, as veni. :)

1. vorbeste si tu cu fetele , incepe cu randunica

2. nu stiu cu cine te-ai trezit dar presupun c`a fos placut daca inca iti amintesti

Postat

vorbeste si tu cu fetele , incepe cu randunica

Neee, sunt dificila si nu-mi place la gramada, m-am obisnuit sa-mi suport singura toanele.  :laugh2

Sunt ordonata, de unde iau acolo pun si sa am spatiu, nu sa ma bat fund in fund cu altele prin casa.  :no2

Problema e doar cu banii in avans, asta a fost tot timpul, i-am imbogatit pe cei ce dau in regim hotelier.

Vedem. Sa ma lase durerile si le rezolv pe toate singura, ca de obicei. :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:aer
Postat

Nu te sfatuiesc sa crezi in prietenii, nu aici, nu asa.

Pe pelicanu...aaa...justitiaru parca nu il stii,nu l-ai intalnit,doar forum,a lot of bla bla bla...

Ar putea fi o dovada a faptului ca alcoolul te controleaza,si nicidecum invers...nu zic ca-i mai halucinogen decat iarba,e infect,odata intrat in sange,se pisa pe tine si pe echilibrul tau.

De multe ori ajuta si alcoolul sa-ti incetineasca mintea plina de scenarii,de ganduri care vin si pleaca incontinuu altele si altele,te amorteste si simti ca ai scapat oarecum de forfota aia,si ca-i mai liniste si te bucuri de ea,mai zambesti,mai una alta,asta la primul si al doilea pahar...la al zecelea pahar deja devine plictisitoae linistea aia,vrei altceva,vrei sa te razbuni pe aia care te-au adus in situatia respectiva,unde esti controlat ca o marioneta de propriile ganduri...incepi sa te crezi destept dar sarac,si sa dai in bogati,ca ei au avut sansa si tu nu :),bogat sau inteligent sarac,dar singur,plictisit ,si revoltat pe aia care au relatii apropiate,ca curvele dracu si sclavi sexuali care vor doar pizda de la femei :)...in general,omul devine revoltat dupa xy pahare,revoltat pe tot ce-i provoaca asa zisele neimpliniri,sau detaliile care il fac sa fie un neimplinit pe lumea asta. :)

• Minus 4
Vizitator
Postat

Pe pelicanu...aaa...justitiaru parca nu il stii,nu l-ai intalnit,doar forum,a lot of bla bla bla...

Ar putea fi o dovada a faptului ca alcoolul te controleaza,si nicidecum invers...nu zic ca-i mai halucinogen decat iarba,e infect,odata intrat in sange,se pisa pe tine si pe echilibrul tau.

De multe ori ajuta si alcoolul sa-ti incetineasca mintea plina de scenarii,de ganduri care vin si pleaca incontinuu altele si altele,te amorteste si simti ca ai scapat oarecum de forfota aia,si ca-i mai liniste si te bucuri de ea,mai zambesti,mai una alta,asta la primul si al doilea pahar...la al zecelea pahar deja devine plictisitoae linistea aia,vrei altceva,vrei sa te razbuni pe aia care te-au adus in situatia respectiva,unde esti controlat ca o marioneta de propriile ganduri...incepi sa te crezi destept dar sarac,si sa dai in bogati,ca ei au avut sansa si tu nu :),bogat sau inteligent sarac,dar singur,plictisit ,si revoltat pe aia care au relatii apropiate,ca curvele dracu si sclavi sexuali care vor doar pizda de la femei :)...in general,omul devine revoltat dupa xy pahare,revoltat pe tot ce-i provoaca asa zisele neimpliniri,sau detaliile care il fac sa fie un neimplinit pe lumea asta. :)

ai zis da bine ? :)

Postat

Pustane, poti sa spui ce vrei despre tine, nu-ti mai imagina ca si eu as fi la fel.

Nu mi-e rusine sa spun ca nu am bani pentru ca urasc grandomania si superficialitatea, pe unde am trecut am fost vazuta o persoana serioasa si corecta. Nu o sa ma schimb pentru ca nu vreau.

Banii se fac. Eu nu prea m-am bucurat de stabilitate sa-mi dezvolt anumite aptitudini, dar nu-i timpul pierdut complet.

Care e placerea ta sa cauti rascolirea mea? Frustrarile cu care nu stii ce sa faci? Eu stiu ce sa fac cu ele.

Grow up! :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

ai zis da bine ? :)

Citeste ce am scris dupa ce consumi 2 sticle de roze...fie o sa zici ca-s un muist martalog :),asta daca nu ai zis deja :),fie o sa pui Dolanescu si Irina Loghin, pe repeat. :)))

Te salut bossulean! :)

• Minus 4
Postat

Pustane, poti sa spui ce vrei despre tine, nu-ti mai imagina ca si eu as fi la fel.

Nu mi-e rusine sa spun ca nu am bani pentru ca urasc grandomania si superficialitatea, pe unde am trecut am fost vazuta o persoana serioasa si corecta. Nu o sa ma schimb pentru ca nu vreau.

Banii se fac. Eu nu prea m-am bucurat de stabilitate sa-mi dezvolt anumite aptitudini, dar nu-i timpul pierdut complet.

Care e placerea ta sa cauti rascolirea mea? Frustrarile cu care nu stii ce sa faci? Eu stiu ce sa fac cu ele.

Grow up! :)

Le scrii pe nimfomane si te obisnuesti cu gandul ca asta-i viata ta momentan.

Alegerea este a ta,corect! :)

Vizitator
Postat

Citeste ce am scris dupa ce consumi 2 sticle de roze...fie o sa zici ca-s un muist martalog :),asta daca nu ai zis deja :),fie o sa pui Dolanescu si Irina Loghin, pe repeat. :)))

Te salut bossulean! :)

Te pupa fratele mai BIG  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Le scrii pe nimfomane si te obisnuesti cu gandul ca asta-i viata ta momentan.

Alegerea este a ta,corect! :)

Ce ai propune logic? :)

Sa vorbesc cu persoane care ma dezgusta, cu persoane care imi plac, dar stiu cert ca nu am nici un viitor cu ele, sa nu mai vorbesc cu nimeni?  :laugh2

Vezi-ti de globuletul tau ca te pierzi in al meu.  :laugh2

Postat

Ce ai propune logic? :)

Sa vorbesc cu persoane care ma dezgusta, cu persoane care imi plac, dar stiu cert ca nu am nici un viitor cu ele, sa nu mai vorbesc cu nimeni?  :laugh2

Vezi-ti de globuletul tau ca te pierzi in al meu.  :laugh2

Daca ar fi fost sa fiu rautacios as fi zis ca si normal ca ma pierd,la cele 90kg ale tale... :)

Faci ce vrei Amada,ti-am mai spus dar nu intelegi.

Postat

Daca ar fi fost sa fiu rautacios as fi zis ca si normal ca ma pierd,la cele 90kg ale tale... :)

Faci ce vrei Amada,ti-am mai spus dar nu intelegi.

Eram plictisita, un mediocru imi lipsea. :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eram plictisita, un mediocru imi lipsea. :)

Daca as fi fost mai dezvoltat,te-as fi invitat la un rugby,mai stateam de vorba...fara ganduri ca as vrea sa fac sex cu tine,sa nu crezi vreo secunda ca de asta....... :)

• Minus 4
Postat

Daca as fi fost mai dezvoltat,te-as fi invitat la un rugby,mai stateam de vorba...fara ganduri ca as vrea sa fac sex cu tine,sa nu crezi vreo secunda ca de asta....... :)

Am ajuns si acasa la unii care stiam ca vor sex, am spus ca este exclus, nu e problema mea ca au ramas cu buza umflata ca se cred destepti. :)

N-am jucat rugby. Am facut gimnastica, atletism, fitness, inot si prea putin baschet. :)

Dar stiu street fight!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Am ajuns si acasa la unii care stiam ca vor sex, am spus ca este exclus, nu e problema mea ca au ramas cu buza umflata ca se cred destepti. :)

N-am jucat rugby. Am facut gimnastica, atletism, fitness, inot si prea putin baschet. :)

Dar stiu street fight!  :laugh2

:)

Vizitator sarlatanu
Postat

Ce rau esti ma cu Amada. Are doar 88,5 kg ca a mai slabit  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS- Oricum e mai bine decat 100 cat ii daduse...Gogu  :laugh2

• Like 1
Postat

Ce rau esti ma cu Amada. Are doar 88,5 kg ca a mai slabit  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

PS- Oricum e mai bine decat 100 cat ii daduse...Gogu  :laugh2

Conteaza cat am, aiuritule?  :laugh2

Nici eu nu stiu cat am, cantarul minte, la ochi am scazut, mai am pana ma simt multumita... Eu. Apoi ma implori si nu o sa vreau!  :laugh2  :rax2

• Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Conteaza cat am, aiuritule?  :laugh2

Nici eu nu stiu cat am, cantarul minte, la ochi am scazut, mai am pana ma simt multumita... Eu. Apoi ma implori si nu o sa vreau!  :laugh2  :rax2

Cand ajungi la 65 Kg sa po sa te iau la umeri craci din picioare sa ma suni  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Cand ajungi la 65 Kg sa po sa te iau la umeri craci din picioare sa ma suni  :laugh2  :laugh2  :laugh2

N-am ce sa caut la 65, imi ies oasele... Am spatele lat, bazinul... Din picioare nici nu-mi place.  :laugh2  :no2

Cand esti dispus sa bati recordul la limbi de 6 orgasme sa ma anunti. :)

La normal, daca ai cu ce, bag doua perne sub fund si cu a treia tip!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Neee, sunt dificila si nu-mi place la gramada, m-am obisnuit sa-mi suport singura toanele.  :laugh2

Sunt ordonata, de unde iau acolo pun si sa am spatiu, nu sa ma bat fund in fund cu altele prin casa.  :no2

Problema e doar cu banii in avans, asta a fost tot timpul, i-am imbogatit pe cei ce dau in regim hotelier.

Vedem. Sa ma lase durerile si le rezolv pe toate singura, ca de obicei. :)

n-ai inteles , randunica e posibil sa aiba ceva de inchiriat din cate stiu eu , si cu ecedu nu-ti bate capu ,

e pierdere de vreme , s-ar pierde si`n kilu tau , nu e nevoie de alea 90 kile

Postat

n-ai inteles , randunica e posibil sa aiba ceva de inchiriat din cate stiu eu , si cu ecedu nu-ti bate capu ,

e pierdere de vreme , s-ar pierde si`n kilu tau , nu e nevoie de alea 90 kile

:laugh2

Tot in hotelier dadea si ea.  :no2

Oricum, apreciez implicarea.  :*

• Oras:pretutindeni
Postat

Ce rau esti ma cu Amada. Are doar 88,5 kg ca a mai slabit :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS- Oricum e mai bine decat 100 cat ii daduse...Gogu :laugh2

Gogu era exagerat, doar îl știi =))

Vizitator Beraru
Postat

Cand esti dispus sa bati recordul la limbi de 6 orgasme sa ma anunti. :)

Si eu sunt gurmand. Am avut patru la niste paste cu fructe de mare. D.E.M.E.N.T.I.A.L.E.!, e tot ce pot spune. Ale tale au fost cu masline?

Postat

Gogu era exagerat, doar îl știi =))

:) Am ignorat partea asta, saracia de Gogu mi-a dat 90 cand aveam ceva peste 70.

Ce-ti spune si lista interminabila de femei asa spus de el futute, cate 4 pe seara...  :laugh2

3 divorturi spun ceva

Si eu sunt gurmand. Am avut patru la niste paste cu fructe de mare. D.E.M.E.N.T.I.A.L.E.!, e tot ce pot spune. Ale tale au fost cu masline?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am belit morcovu' se pare.  :laugh2

:hug1

.

• Like 2
  • Minus 2

Postat

:) Am ignorat partea asta, saracia de Gogu mi-a dat 90 cand aveam ceva peste 70.

Ce-ti spune si lista interminabila de femei asa spus de el futute, cate 4 pe seara... :laugh2

3 divorturi spun ceva

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Am belit morcovu' se pare. :laugh2

:hug1

.

Știu povestea dîn scoartă-n scoarţă, Gogu zicea una, PPo2 zicea alta...ce vremuri :)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...