n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Știu povestea dîn scoartă-n scoarţă, Gogu zicea una, PPo2 zicea alta...ce vremuri Ne ducem dorul, ce putem sa facem? 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 Ne ducem dorul, ce putem sa facem? Voi știţi, chiar nu mă bag 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Voi știţi, chiar nu mă bag Ai luat-o in contextul in care am gandit, erau si altele la dispozitie... Are ceva... am eu ceva... greu de definit. Cert e ca au fost experiente pe care altii cat n-ar incerca nu le au cu mine pentru ca nu sunt naturale...Sa-l saluti din partea mea daca mai vorbesti. 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 Ai luat-o in contextul in care am gandit, erau si altele la dispozitie... Are ceva... am eu ceva... greu de definit. Cert e ca au fost experiente pe care altii cat n-ar incerca nu le au cu mine pentru ca nu sunt naturale...Sa-l saluti din partea mea daca mai vorbesti. Oki Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 10, 2016 ai zis da bine ? era sa zic și io că mult a mai scris Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 N-am ce sa caut la 65, imi ies oasele... Am spatele lat, bazinul... Din picioare nici nu-mi place. Cand esti dispus sa bati recordul la limbi de 6 orgasme sa ma anunti. La normal, daca ai cu ce, bag doua perne sub fund si cu a treia tip! iauzi picoanee 2 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 10, 2016 în sfarsit 3-4pagini mai de doamne ajuta în ultima vreme.după distractia de la bridge asta chiar e de frișcă. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Le-a luat pe toate la un loc... sa-si faca damblaua si ma lasa.O merit la cat am neglijat sanatatea. Ce-i drept mi-e cam dor de o "propteala". In sfarsit a inceput ploaia, mai spala jegul si pisatul din parculetul de la geam unde se duc betivii care stau zilnic la magazinul de jos. era sa zic și io că mult a mai scris Mai, retardatule, de ce-mi dai cu plus la postarea in care eu recunosc ca sunt de vina pentru bolile mele cand tu ai stat ca o pictura cand simteam ca mor?!Un strain imi chema ambulanta, trebuia sa fiu pe perfuzii, dar nu tu, tu esti un special kind of a retard, tu imi spuneai ca vrei parola la net-ul de wifi desi aveai net!Cara-ti zdrentele si jegurile, in 2 zile mi-ai transformat casa in groapa de gunoi... dispari! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 Mai, retardatule, de ce-mi dai cu plus la postarea in care eu recunosc ca sunt de vina pentru bolile mele cand tu ai stat ca o pictura cand simteam ca mor?!Un strain imi chema ambulanta, trebuia sa fiu pe perfuzii, dar nu tu, tu esti un special kind of a retard, tu imi spuneai ca vrei parola la net-ul de wifi desi aveai net!Cara-ti zdrentele si jegurile, in 2 zile mi-ai transformat casa in groapa de gunoi... dispari! Amandino, ai pemeu...nu-i frumos în public, zău Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 A fost, as fi trecut demult peste daca nu se mai baga cu tupeul nesimtit caracteristic.Sorry ca va supar, e singura fiinta pe care as transa lent, sa-i vad suferinta, asa cum am suferit eu... poate doar niste luni ca am oprit, saraca de tiganca l-a suportat 10 ani, era disperata la telefon ca nimeni nu o ajuta... S-a pacalit ani in sir cu unu' pasiv, s-a simtit in largul ei pana s-a ajuns la decizii importante... cand e data afara din casa cu copilul molestat!Vezi, zici ca nu ti se intampla... ba da. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 A fost, as fi trecut demult peste daca nu se mai baga cu tupeul nesimtit caracteristic.Sorry ca va supar, e singura fiinta pe care as transa lent, sa-i vad suferinta, asa cum am suferit eu... poate doar niste luni ca am oprit, saraca de tiganca l-a suportat 10 ani, era disperata la telefon ca nimeni nu o ajuta... S-a pacalit ani in sir cu unu' pasiv, s-a simtit in largul ei pana s-a ajuns la decizii importante... cand e data afara din casa cu copilul molestat!Vezi, zici ca nu ti se intampla... ba da. Sunt problemele voastre, chiar consideri câ trebuie să le știe tot forumul??? Nu-i frumos, să mor! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Amandino, ai pemeu...nu-i frumos în public, zău corect 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Amandino, ai pemeu...nu-i frumos în public, zău Nu am nici un PM. Sunt problemele voastre, chiar consideri câ trebuie să le știe tot forumul??? Nu-i frumos, să mor! E mai frumos sa ascunzi? Cate femei nu ar mai fi fost molestate, batute, violate... copii... daca intelegeau capatani ca tine ca nu e frumos ce fac ei, nu ca noi o spunem! 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 Nu am nici un PM. E mai frumos sa ascunzi? Cate femei nu ar mai fi fost molestate, batute, violate... copii... daca intelegeau capatani ca tine ca nu e frumos ce fac ei, nu ca noi o spunem! Arde-l pă pemeu, nu în public Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Arde-l pă pemeu, nu în public Io zic sa te duci usurel la treburile tale.Pare mi se ca ai gresit cu prea multe si vrei sa iert ceva cuiva sa fie pe placul tau...Succes cu bagatul sub pres! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 Io zic sa te duci usurel la treburile tale.Pare mi se ca ai gresit cu prea multe si vrei sa iert ceva cuiva sa fie pe placul tau...Succes cu bagatul sub pres! Oki, fă-ţi de cap Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 ceaveti? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Oki, fă-ţi de cap Eu am spus ce aveam de spus. Nu continuam in prostie, tu m-ai provocat. Daca zici ca e ok, ma bucur pentru tine. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 E din ce in ce mai greu sa strecori o caterinca p-aici, intr-un mediu atat de sobru, fara sa pari un carnat insensibil.Amandino, iti lipseste dragostea adevarata, din ambele sensuri! Nici nu primesti, nici nu oferi. Ma lasi sa te aduc cu picioarele pe pamant? Tai in carne vie ca la cancer, da' vindec negresit . Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 E din ce in ce mai greu sa strecori o caterinca p-aici, intr-un mediu atat de sobru, fara sa pari un carnat insensibil.Amandino, iti lipseste dragostea adevarata, din ambele sensuri! Nici nu primesti, nici nu oferi. Ma lasi sa te aduc cu picioarele pe pamant? Tai in carne vie ca la cancer, da' vindec negresit . Aia era! Gata, draga, ne luam virtual, apoi ce ne facem? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Plm... dacă nu m-ai cunoscut pă mine ... 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Plm... dacă nu m-ai cunoscut pă mine ... Mda, ma imprieteneam cu nevasta-ta si te bateam amandoua! 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 10, 2016 Plm... dacă nu m-ai cunoscut pă mine ... Cine, Beraru? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Cine, Beraru? Clar Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Mda, ma imprieteneam cu nevasta-ta si te bateam amandoua! Duc bătaia ca măgaru 'n pantă 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum