Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Voi știţi, chiar nu mă bag :)

Ai luat-o in contextul in care am gandit, erau si altele la dispozitie...  :laugh2

Are ceva... am eu ceva... greu de definit. Cert e ca au fost experiente pe care altii cat n-ar incerca nu le au cu mine pentru ca nu sunt naturale...

Sa-l saluti din partea mea daca mai vorbesti. :)

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Ai luat-o in contextul in care am gandit, erau si altele la dispozitie... :laugh2

Are ceva... am eu ceva... greu de definit. Cert e ca au fost experiente pe care altii cat n-ar incerca nu le au cu mine pentru ca nu sunt naturale...

Sa-l saluti din partea mea daca mai vorbesti. :)

Oki ;)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

N-am ce sa caut la 65, imi ies oasele... Am spatele lat, bazinul... Din picioare nici nu-mi place.  :laugh2  :no2

Cand esti dispus sa bati recordul la limbi de 6 orgasme sa ma anunti. :)

La normal, daca ai cu ce, bag doua perne sub fund si cu a treia tip!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

iauzi picoanee =))
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Le-a luat pe toate la un loc... sa-si faca damblaua si ma lasa.

O merit la cat am neglijat sanatatea.  :)

Ce-i drept mi-e cam dor de o "propteala".   :laugh2

In sfarsit a inceput ploaia, mai spala jegul si pisatul din parculetul de la geam unde se duc betivii care stau zilnic la magazinul de jos.  :)

era sa zic și io că mult a mai scris

Mai, retardatule, de ce-mi dai cu plus la postarea in care eu recunosc ca sunt de vina pentru bolile mele cand tu ai stat ca o pictura cand simteam ca mor?!

Un strain imi chema ambulanta, trebuia sa fiu pe perfuzii, dar nu tu, tu esti un special kind of a retard, tu imi spuneai ca vrei parola la net-ul de wifi desi aveai net!

Cara-ti zdrentele si jegurile, in 2 zile mi-ai transformat casa in groapa de gunoi... dispari!

Link spre comentariu

Mai, retardatule, de ce-mi dai cu plus la postarea in care eu recunosc ca sunt de vina pentru bolile mele cand tu ai stat ca o pictura cand simteam ca mor?!

Un strain imi chema ambulanta, trebuia sa fiu pe perfuzii, dar nu tu, tu esti un special kind of a retard, tu imi spuneai ca vrei parola la net-ul de wifi desi aveai net!

Cara-ti zdrentele si jegurile, in 2 zile mi-ai transformat casa in groapa de gunoi... dispari!

Amandino, ai pemeu...nu-i frumos în public, zău :(

Link spre comentariu

A fost, as fi trecut demult peste daca nu se mai baga cu tupeul nesimtit caracteristic.

Sorry ca va supar, e singura fiinta pe care as transa lent, sa-i vad suferinta, asa cum am suferit eu... poate doar niste luni ca am oprit, saraca de tiganca l-a suportat 10 ani, era disperata la telefon ca nimeni nu o ajuta... S-a pacalit ani in sir cu unu' pasiv, s-a simtit in largul ei pana s-a ajuns la decizii importante... cand e data afara din casa cu copilul molestat!

Vezi, zici ca nu ti se intampla... ba da. 

Link spre comentariu

A fost, as fi trecut demult peste daca nu se mai baga cu tupeul nesimtit caracteristic.

Sorry ca va supar, e singura fiinta pe care as transa lent, sa-i vad suferinta, asa cum am suferit eu... poate doar niste luni ca am oprit, saraca de tiganca l-a suportat 10 ani, era disperata la telefon ca nimeni nu o ajuta... S-a pacalit ani in sir cu unu' pasiv, s-a simtit in largul ei pana s-a ajuns la decizii importante... cand e data afara din casa cu copilul molestat!

Vezi, zici ca nu ti se intampla... ba da.

Sunt problemele voastre, chiar consideri câ trebuie să le știe tot forumul???

Nu-i frumos, să mor! :(

• Like 2
Link spre comentariu

Amandino, ai pemeu...nu-i frumos în public, zău :(

Nu am nici un PM. :)

Sunt problemele voastre, chiar consideri câ trebuie să le știe tot forumul???

Nu-i frumos, să mor! :(

E mai frumos sa ascunzi?  :laugh2

Cate femei nu ar mai fi fost molestate, batute, violate... copii... daca intelegeau capatani ca tine ca nu e frumos ce fac ei, nu ca noi o spunem!

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

E din ce in ce mai greu sa strecori o caterinca p-aici, intr-un mediu atat de sobru, fara sa pari un carnat insensibil.

Amandino, iti lipseste dragostea adevarata, din ambele sensuri! Nici nu primesti, nici nu oferi. Ma lasi sa te aduc cu picioarele pe pamant? Tai in carne vie ca la cancer, da' vindec negresit :D.

Link spre comentariu

E din ce in ce mai greu sa strecori o caterinca p-aici, intr-un mediu atat de sobru, fara sa pari un carnat insensibil.

Amandino, iti lipseste dragostea adevarata, din ambele sensuri! Nici nu primesti, nici nu oferi. Ma lasi sa te aduc cu picioarele pe pamant? Tai in carne vie ca la cancer, da' vindec negresit :D.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Aia era!  :laugh2

Gata, draga, ne luam virtual, apoi ce ne facem? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...