Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am gresit in ce am spus pentru ca nu vorbeam cu tine. :)

Crezi ce vrei. Nu te obliga nimeni sa crezi ce spun eu, nu?  :laugh2

Vai de capul tau, dar tupeul nu-ti lipseste!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Bietul @picon (si omul din spatele userului, @pitzicon) este o copie trista, involuntara si nereusita a lui Santiago, celebrul personaj al lui E.H.

:)

Pai si coryna cin' sa fie?Un fel de Manolina :),ca-i pasă(de bani :) )? :)

Postat

Pai si coryna cin' sa fie?Un fel de Manolina :),ca-i pasă(de bani :) )? :)

Nu stiu, ea poate ar vrea sa fie un fel de Ana, iar picon un mester care sa o ia cu el in eternitate, insa uita faptul ca fasolea nu e totuna cu concretu'...:)

picon asta...isi zice in gând, "daca raspund, iar zice lumea ca nu pot sa ignor si ca fac jocul altora", pe când celalalt picon, ala care injura de mama cu cratima, isi zice siesi, adica eu-ului picon, "da' cine's astia sa-mi zica mie ca am mâncat câcat toată viața?"...si se ajunge aici....:)

Cica experienta de viata nu are nicio valoare etica.E doar un nume dat de oameni propriilor esecuri.Nu-i spuneti asta lui picon...:)

Mai dragule...:)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Legile lui Murphy (nu Shaun, ca-l bate pana si Michael Holt in ultima vreme): intotdeauna cand planuiesti ceva extraordinar de frumos, trebuie sa apara un cacat neprevazut care sa-ti strice toate planurile si tot entuziasmul ! :( :( :( :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2

• Like 1
Vizitator
Postat

O dimineata asa de friguroasa pentru luna mai nu am mai vazut de cand ma stiu.... De altfel, cica vara asta vom avea o lunga... toamna (nu prea fierbinte), care se va termina la... iarna ! :) Deci pe litoral mergem... la anul ! :(

• Oras:Romania
Postat

O dimineata asa de friguroasa pentru luna mai nu am mai vazut de cand ma stiu.... De altfel, cica vara asta vom avea o lunga... toamna (nu prea fierbinte), care se va termina la... iarna ! :) Deci pe litoral mergem... la anul ! :(

o sa fie o saptamana cald in iulie , si una in august. n-ajunge?

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

o sa fie o saptamana cald in iulie , si una in august. n-ajunge?

Cald..asa, pe la vro' 42 da grade la umbra!?

Postat

la cat frig am rabdat, nu ma mai vezi la umbra vara asta , poa' sa fie si 50 grade :)

• Oras:Breaza
  • Oras:Breaza
Postat

Azi ma simt haituit. Toti au nevoie de ceva hartii semnate, de sfaturi, de opinii. Ma uit la ceas si parca sta in loc. Hai nene baga mare si avanseaza (ca in nu te fupara frate) la ora 16:00. :D

• Minus 2
Vizitator
Postat

Azi ma simt haituit. Toti au nevoie de ceva hartii semnate, de sfaturi, de opinii. Ma uit la ceas si parca sta in loc. Hai nene baga mare si avanseaza (ca in nu te fupara frate) la ora 16:00. :D

da-ti demisia :)))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

supara*

Asta e solutia pentru marirea de salariu :D Trebuie sa mai astept. Utilizat varianta de curand :D

ameninta ca incendiezi cladirea :laugh2 i m evil

Vizitator
Postat

ameninta ca incendiezi cladirea :laugh2 i m evil

mars afara

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 12 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...