pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 18, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 18, 2016 da-ti demisia ))Hai bree,lasă omul să viseze frumos.A vrut si el să pară important,că doar ai înțeles mesajul.
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Justitiaru asta e moderator?Pentru ce sa te trezesti cu noaptea-n cap?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Justitiaru asta e moderator?Pentru ce sa te trezesti cu noaptea-n cap?de la o vârstă pula doarme și omu' nu ))
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 de la o vârstă pula doarme și omu' nu ))Ba asta...Rasul asta e un fel de sindrom posttraumatic dupa ce ai fost diagnosticat drept lache ori tu chiar crezi ca esti amuzant? Sa nu scrii in moldoveneste.
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Mai 18, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Mai 18, 2016 Azi ma simt haituit. Toti au nevoie de ceva hartii semnate, de sfaturi, de opinii. Ma uit la ceas si parca sta in loc. Hai nene baga mare si avanseaza (ca in nu te fupara frate) la ora 16:00. Si ora 16:00 se facu 17:15.. Macar nu ploua . Inca... 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 Si ora 16:00 se facu 17:15.. Macar nu ploua . Inca... IMG_20160518_171507.jpgmiscarea de a te cita singur a fost de-a dreptul fucsiana in alta ordine de idei cre ca maine am chef sa frec duda, sa iau un prozac si sa ma dedau unei caterinci smintite si sa rad pana nu mai potma mai gandesc pana maine totusi
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Ba asta...Rasul asta e un fel de sindrom posttraumatic dupa ce ai fost diagnosticat drept lache ori tu chiar crezi ca esti amuzant?Sa nu scrii in moldoveneste.să nu te crezi amuzant când ești prost și trist pe aici. 2 4
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 să nu te crezi amuzant când ești prost și trist pe aici. Acum de ce te oftici?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Acum de ce te oftici? da' crezi ca io ma oftic pa tine, kktu pulii? )
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Acum de ce te oftici? Miskine, poti te rog, fi serios (si util) macar o singura data de cand esti pe aici ? Banuiesc ca in partea aia de lume toata lumea foloseste, asa ca poate s-ar putea sa stii. Stii cumva cum arata un tracking number pentru Europa (sau Romania) de la China Post ? Ca mi-a trimis seller-ul de pe ebay un tracking number cu cifre si cucu, nu pot sa-l vad pe nicaieri. 3 produse am achizitionate din China, de la 3 selleri diferiti la toate aceeasi poveste - nema tracking number.... Bag picioru', or fi ieftine, dar nu mai iau nimic de la astia... plus ca vin dupa 1 luna, o luna si ceva... :ewpu
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 da' crezi ca io ma oftic pa tine, kktu pulii? )Ai vazut tu moldovean neofticat sub castan?
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 18, 2016 Miskine, poti te rog, fi serios (si util) macar o singura data de cand esti pe aici ?Mie mi se pare util. Abia aștept sa posteze, ca sa citesc cum il iau ceilalți la pula. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Mie mi se pare util. Abia aștept sa posteze, ca sa citesc cum il iau ceilalți la pula.Ma gandeam ca poate lasa pe toata lumea masca si poate fi chiar util, macar o singura data... Dar, se pare ca iarasi m-am inselat...
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 18, 2016 in seara asta am inceput antrenamentul pentru Costica si Ileana
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ce inseamna sa pui populatia sa lucreze....
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Mai 18, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Mai 18, 2016 Miskine, poti te rog, fi serios (si util) macar o singura data de cand esti pe aici ? Banuiesc ca in partea aia de lume toata lumea foloseste, asa ca poate s-ar putea sa stii. Stii cumva cum arata un tracking number pentru Europa (sau Romania) de la China Post ? Ca mi-a trimis seller-ul de pe ebay un tracking number cu cifre si cucu, nu pot sa-l vad pe nicaieri. 3 produse am achizitionate din China, de la 3 selleri diferiti la toate aceeasi poveste - nema tracking number.... Bag picioru', or fi ieftine, dar nu mai iau nimic de la astia... plus ca vin dupa 1 luna, o luna si ceva... :ewpu Ia vezi daca te ajuta. Am comandat si eu acum cativa ani din China ceva si unul din site-urile astea a fost ok, dar nu mai stiu care. Le am salvate la favorites. Register Airmail tracking number is a 13-digit tracking code starting with letter "R" and ending with "CN". i.e. RR123456789CN. http://track-chinapost.com/ http://www.trackingmore.com/china-post-tracking.html?gclid=CjwKEAjwpfC5BRCT1sKW2qzwqE0SJABkKFKR0c8MRFLD8NIKYhsfehnoJUHtq8Hh_EURAZxNAAapFxoClDbw_wcB https://www.packagetrackr.com/track/china-post?gclid=CjwKEAjwpfC5BRCT1sKW2qzwqE0SJABkKFKRteE0znVQLEC44HSr12V1WatS0J7OwYhBKvuuekPPsRoCaprw_wcB 2
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Stie cineva cum pot sa-mi bat joc de brigada? Mai mult decat am facut-o pana acum.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 18, 2016 Stie cineva cum pot sa-mi bat joc de brigada? Mai mult decat am facut-o pana acum. fa-te legolas 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Stie cineva cum pot sa-mi bat joc de brigada?Mai mult decat am facut-o pana acum.Da 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ia vezi daca te ajuta. Am comandat si eu acum cativa ani din China ceva si unul din site-urile astea a fost ok, dar nu mai stiu care. Le am salvate la favorites. Register Airmail tracking number is a 13-digit tracking code starting with letter "R" and ending with "CN". i.e. RR123456789CN. http://track-chinapost.com/ http://www.trackingmore.com/china-post-tracking.html?gclid=CjwKEAjwpfC5BRCT1sKW2qzwqE0SJABkKFKR0c8MRFLD8NIKYhsfehnoJUHtq8Hh_EURAZxNAAapFxoClDbw_wcB https://www.packagetrackr.com/track/china-post?gclid=CjwKEAjwpfC5BRCT1sKW2qzwqE0SJABkKFKRteE0znVQLEC44HSr12V1WatS0J7OwYhBKvuuekPPsRoCaprw_wcBMultumesc frumos ! Dar cum nu stiu care sunt literele din fata numarului, nu prea cred sa am noroc, :habarnam sa iau si sa incerc combinatii de n luate cate k ar fi ridicol. In fine, am sa astept, spre sf. lunii ar trebui sa inceapa sa soseasca produsele. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 speriata de o domina albinoasa scheletica cu o forma ciudata a fetei si cu un ruz negru pe buze. zici ca nu era reala daca nu o priveam live ca se misca nu credeam ca e reala.... tre sa nu mai urmesc chestii asa hidoase
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 18, 2016 speriata de o domina albinoasa scheletica cu o forma ciudata a fetei si cu un ruz negru pe buze. zici ca nu era reala daca nu o priveam live ca se misca nu credeam ca e reala.... tre sa nu mai urmesc chestii asa hidoaseeu cand trag pe nas vad flori, tu ce dracu' fumezi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 eu cand trag pe nas vad flori, tu ce dracu' fumezi?io cand spun ceva pai asa e in pana mea nu stau sa aberez,infloresc,sorcovesc....pai spune tu numa daca nu e ciudata rau??
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 18, 2016 io cand spun ceva pai asa e in pana mea nu stau sa aberez,infloresc,sorcovesc....pai spune tu numa daca nu e ciudata rau??helter skelter
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum