n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Roger! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Roger! ce bine de tine , n-ai nici`o grija Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 ce bine de tine , n-ai nici`o grija Nu mai zambari , unu, doi: nu mai intepa decat daca imi bagi ce trebuie si unde trebuie... Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 30, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 30, 2016 Am zis eu...a venit blegu' acasa de la serviciu si nu s-a spalat pe chicioare...si-a bagat pula-n el de lighean..... 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Am zis eu...a venit blegu' acasa de la serviciu si nu s-a spalat pe chicioare...si-a bagat pula-n el de lighean..... Mai cauta, sunt destui barbati care nu fac asta. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 30, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 30, 2016 da. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Sa ma cauti in momentele tale forte cand sunt obosita... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 De ce? Gusta o gluma, nu merg eu cum vrei tu. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Situatia in care sunt e o gluma prosta, o serie de glume proaste... Nu mai plang demult, rad de prostia si celor de sus... Sa care. Problema lor. Am foat obligata... era greu sa-mi spui? Nu ma obliga nici seful iadului, nici... nu a vrut sa vorbeasca cu mine...Vorbiti! Altfel comenzi se dau cainilor, nu mie.Una din probleme la angajare a fost ca eu comentam, in sensul bun, in sensul "nu ar fi mai bine daca..." Nu te astepta sa ai lider si sluga. Vrei lider, vorbeste! Voiai sluga, ok, pui o imbecila care executa fara sa gandeasca, problema e ca negandind te cam da peste cap si-ti da mai mult stres ca nu esti sigur ca face ce trebuie... Vorbiti!!! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Asa e, sunt lideri loiali. De ce sunt loiali? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Sau de ce sunt lideri? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Uneori sclavii ard sa se afirme... devin "lideri" sa-ti faca pe plac...Altadata liderii sunt in situatie disperata... si ajung sa accepte mofturile tale.Generalizat grosolan, detaliat scriu pana maine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Uneori sclavii ard sa se afirme... devin "lideri" sa-ti faca pe plac...Altadata liderii sunt in situatie disperata... si ajung sa accepte mofturile tale.Generalizat grosolan, detaliat scriu pana maine. ai baut cu gheata sau fara ? ) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 ai baut cu gheata sau fara ? ) Fara. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Fara. asa cevaaaa..... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Greu va ajunge la cap, retardatilor.El, altu', oricare... nu ma supune!Malc in servetzel! N-am stapan, sunt Stapana, ce pula mea de doamna?! cat mai ai pana la independenta ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 asa cevaaaa..... Crezi ca eu nu vad ca si beata scriu mai bine ca un imbecil treaz? Beau sa ma relaxez. cat mai ai pana la independenta ? De cine depind? Doar de mine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Crezi ca eu nu vad ca si beata scriu mai bine ca un imbecil treaz? Beau sa ma relaxez. De cine depind? Doar de mine. te rabda pipota sa bei de una singura ? Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 30, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Mai 30, 2016 ai baut cu gheata sau fara ? )Cognacul se bea din pahar incalzit nicidecum cu gheta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Cognacul se bea din pahar incalzit nicidecum cu gheta ce tare )) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 te rabda pipota sa bei de una singura ? Tanjeam sa fiu singura deseori doar sa fiu scutita de aberatii...Nu-mi spune ca nu ti-ar placea sa bei un pahar de vin in liniste, singur, dupa mult, prea mult stres...Nu mi-e rusine sa beau singura. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Tanjeam sa fiu singura deseori doar sa fiu scutita de aberatii...Nu-mi spune ca nu ti-ar placea sa bei un pahar de vin in liniste, singur, dupa mult, prea mult stres...Nu mi-e rusine sa beau singura. noaptea in curte imi place si mie Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 noaptea in curte imi place si mie Ce n-as da sa stau la curte... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Curtea mea. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Ar trebui sa ma enervez iar... grav. Pe ce? Ca nu am voie sa ma relaxez, am obosit sa stau pluton, iar... crede... sa te fereasca ce-i bese mintea.Ii zmulg falca sa-mi spuna ca nu a inteles de ce. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum