n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2016 Cu ce ma dau in stamba, jegule?Se asteptau toti (prea multi) sa fiu o tarfa.Stiam demult ca asta urmeaza.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2016 Nu intru in filozofii.Ce folos a fost ca am stiut cat de rahat o sa-mi fie viata? A fost mai greu stiind.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2016 Fiecare are un destin. Nu mai scriu.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 A venit vara! Pasarelele canta in copaci, Soarele isi scalda razele in mare iar marea mangaie cu blandete nisipul unii o iau pe aratura, altii se baga in aratura
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 A venit vara! Pasarelele canta in copaci, Soarele isi scalda razele in mare iar marea mangaie cu blandete nisipul unii o iau pe aratura, altii se baga in araturaTu lipseai de aicea... Chewie.. 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 Tu lipseai de aicea... Chewie.. sugea-mi-ai flocii si taci acolo
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 A venit vara! Pasarelele canta in copaci, Soarele isi scalda razele in mare iar marea mangaie cu blandete nisipul unii o iau pe aratura, altii se baga in araturate cam oftici ca Amada e pe picior de maritis, asa-i? 4
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 te cam oftici ca Amada e pe picior de maritis, asa-i? Cine e aia ? Casa de piatra la crucea de piatra ... ce treaba am io cu necunoscuti? ma bucur de briza marii si de limba lu' machucamboi in floaca mea
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 sugea-mi-ai flocii si taci acolo După ce ți-am văzut pozele (flocii), nimic nu mă mai poate atinge... Chuppacabra... 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 După ce ți-am văzut pozele (flocii), nimic nu mă mai poate atinge... Chuppacabra... normal, intre timp ai invatat sa le faci carare cu dintii strecurandu-ti limba
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 normal, intre timp ai invatat sa le faci carare cu dintii strecurandu-ti limba Mi-au spus băeții că ai niște pulovere mișto. Acu' e clar din ce sunt făcute... 1 3
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 31, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 31, 2016 A venit vara! Pasarelele canta in copaci, Soarele isi scalda razele in mare iar marea mangaie cu blandete nisipul unii o iau pe aratura, altii se baga in araturaŞomezi?
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 normal, intre timp ai invatat sa le faci carare cu dintii strecurandu-ti limba Se zice că tu faci "legea" la Târgu' de Floci... Așa-i? 1 3
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 normal, intre timp ai invatat sa le faci carare cu dintii strecurandu-ti limba Când te mai "despădurești" și tu, cum faci: îl chemi pe Verestoy Attila...? 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 Mi-au spus băeții că ai niște pulovere mișto. Acu' e clar din ce sunt făcute... ptiuuu , uitucule!!! ai uitat ca flocii ramasi intre dintii tai ii faceai ghem si noaptea te apucai de impletit? multumesc, sunt perfecte si mai ales ca sunt facute de tine, ma pot lauda... ai depus munca la greu Şomezi? Care e treaba ta? inca mai speri la reducere ?
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 Care e treaba ta? inca mai speri la reducere ? Am auzit că a scăzut producția de lână in Australia? Pot să te recomand acolo...? 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 Care e treaba ta? inca mai speri la reducere ? Am auzit că a scăzut producția de lână in Australia? Pot să te recomand acolo...? d'aia somezi ??? marsh la periat blana-mi!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 d'aia somezi ??? marsh la periat blana-mi!Să-ți anagajezi călăuză, să-i scoți naibii pe fraierii ăia care s-au pierdut pân flocii tăi...! 1 3
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 31, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 31, 2016 Care e treaba ta? inca mai speri la reducere ?Despre ce reducere vorbeşti? Fii mai explicită, eventual cu dovezi.
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 Despre ce reducere vorbeşti? Fii mai explicită, eventual cu dovezi. ma lasi cu dovezile tale! nu da nimeni 2 bani pe ele ... dar tu , vrei dovezi ti-am zis sa ma ignori ca iar dau anunt la statusul de messenger... vezi-ti de drum si nu te baga in seama
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 31, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 31, 2016 ti-am zis sa ma ignori ca iar dau anunt la statusul de messenger... chiar te rog :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 chiar te rog :laugh2 Masochistule!!! bag de seama ca iti este dor de urarile mele zilnice prefer sa stau ...incognito! deci nu iti dau satisfactie
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 31, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 31, 2016 Masochistule!!! bag de seama ca iti este dor de urarile mele zilnice prefer sa stau ...incognito! deci nu iti dau satisfactie mai rad si eu de pelikan ...si de tine p.s. am vazut ca esti offline 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 31, 2016 mai rad si eu de pelikan ...si de tine p.s. am vazut ca esti offline :laugh2 buna incercare ... mai insista
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum