trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ceai bre cu mine? Nimic, bre, vreau sã te pun bine 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Radem, glumim, trebuie sa platesc pentru o prostie... Unde in spanac ma mut eu de urgenta? Ca vesnic e de urgenta... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 Radem, glumim, trebuie sa platesc pentru o prostie... Unde in spanac ma mut eu de urgenta? Ca vesnic e de urgenta... Iar te muți? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Iar te muți? N-am de ales. Am trecut si testul asta de induranta, daca as continua as fi la fel de cretina.Mi-am facut baie la lighean in ultima perioada si el are impresia ca-mi facea un favor... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Pisa-m-as pe casa lui! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Am nervi, sorry.M-am saturat de cei care profita cand ma vad la greu si-mi fac greul mai mare. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 N-am de ales. Am trecut si testul asta de induranta, daca as continua as fi la fel de cretina.Mi-am facut baie la lighean in ultima perioada si el are impresia ca-mi facea un favor... Eu zic sã-ți cauți un apartament/garsonierã cu plata la lunã, lasã dreaq chiriile cu plata în regim hotelier, te ruineazã...un apartament decent cu douã camere, într-o zonã bunã, îl gãsești la 3-400 euro...zic asta pt cã bãnuiesc cã nu lucrezi la foc automat(recte trafic intens) sã-ți faci problemele cu proprietarul sau vecinii.In fine, e doar in sfat amical...tu știi mai bine Ti pup! 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Iunie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 1, 2016 puteai sa faci un filmulet cand stateai in lighean si luai apa cu palmele si dadeai pe tine )) 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Eu zic sã-ți cauți un apartament/garsonierã cu plata la lunã, lasã dreaq chiriile cu plata în regim hotelier, te ruineazã...un apartament decent cu douã camere, într-o zonã bunã, îl gãsești la 3-400 euro...zic asta pt cã bãnuiesc cã nu lucrezi la foc automat(recte trafic intens) sã-ți faci problemele cu proprietarul sau vecinii.In fine, e doar in sfat amical...tu știi mai bine Ti pup! Mda, in visele mele! Si bani in avans? Merci pentru sfat, pot doar sa repet ca stiu. N-am stat in hotelier de tuta. Unul s-a gasit sa-mi faca si calcule sa-mi demonstreze ca lunar iese mai ieftin! Zau? Ti pup si eu! puteai sa faci un filmulet cand stateai in lighean si luai apa cu palmele si dadeai pe tine )) Ai vrea tu, nebunule! 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 OT: Oribil. Stau pe forum ca nu pot misca nimic deocamdata... nu e destul sa vrei. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 La Multi Ani tutror copiilor din noi https://www.youtube.com/watch?v=MpQpsOHJ5sU 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 La Multi Ani tutror copiilor din noi L-ai felicitat pe Klm? 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Haz de necaz. Urmeaza sa revin in bransa oficial, logic.Daca fac vreo branza o sa iau in regim lunar. Mi-e groaza doar cand imi amintesc cat de complexata fizic am ajuns. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Vorbeste cu toata tastatura, nu ma supar. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 L-ai felicitat pe Klm? Da, si el, de ce nu ? In fond toti suntem copii, de la nastere si pana cand parasim aceasta lume, fie ca avem un an, fie 30 de ani, fie 50, fie 100 de ani, tot copii suntem ! 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Da, si el, de ce nu ? In fond toti suntem copii, de la nastere si pana cand parasim aceasta lume, fie ca avem un an, fie 30 de ani, fie 50, fie 100 de ani, tot copii suntem ! Daca ramai cu puritatea unui copil... Sa nu ramai cu comoditatea lui. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 http://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2012/08/Citat-Constantin-Br%C3%A2ncu%C8%99i.jpg 5 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ascunsul asta in cochilie ma scoate din minti de nervi!Te citesc oricum, te-ai convins de N ori, nu? Ce te mai strofoci sa ascunzi?!Te rascolesc?! Cine a inceput?! Eu?!Te stresez?! Zau?! Cine a inceput stresul?!Eu sunt rea? Daca si eu sunt rea... Cea mai buna aparare e atacul.Puteam sa-ti fac multe la cat de disperat erai, am stat sa te ajut, sa nu recunosti nici asta!Misca-ti curu' ala azi ca nu am baut, dar nici nu am mancat de draci ce-mi faci! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 O sa fiu recunoscatoare cand am de ce. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Pai, in straponul meu, aici citeste, la telefon da cu flit!Daca ii dau eu ce merita... nu se mai ridica! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 A vrut suflet. Sa ia si consecintele cand isi bate joc. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ii tremura curu'! L-am mai batut. De data asta o sa fiu fara mila! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ii tremura curu'! L-am mai batut. De data asta o sa fiu fara mila!sa nu lasi semne =)) 3 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 sa nu lasi semne =)) Una in rinichi si sa vezi ce plange dupa aer... Nu lasa semne. Pai de cate ori sa spun "Nu ma subestima!"? Se vede destept el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum