Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

N-am de ales. Am trecut si testul asta de induranta, daca as continua as fi la fel de cretina.

Mi-am facut baie la lighean in ultima perioada si el are impresia ca-mi facea un favor... :slap2

:*

Eu zic sã-ți cauți un apartament/garsonierã cu plata la lunã, lasã dreaq chiriile cu plata în regim hotelier, te ruineazã...un apartament decent cu douã camere, într-o zonã bunã, îl gãsești la 3-400 euro...zic asta pt cã bãnuiesc cã nu lucrezi la foc automat(recte trafic intens) sã-ți faci problemele cu proprietarul sau vecinii.

In fine, e doar in sfat amical...tu știi mai bine ;)

Ti pup!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Eu zic sã-ți cauți un apartament/garsonierã cu plata la lunã, lasã dreaq chiriile cu plata în regim hotelier, te ruineazã...un apartament decent cu douã camere, într-o zonã bunã, îl gãsești la 3-400 euro...zic asta pt cã bãnuiesc cã nu lucrezi la foc automat(recte trafic intens) sã-ți faci problemele cu proprietarul sau vecinii.

In fine, e doar in sfat amical...tu știi mai bine ;)

Ti pup!

Mda, in visele mele!  :laugh2

Si bani in avans?  :laugh2

Merci pentru sfat, pot doar sa repet ca stiu. N-am stat in hotelier de tuta. Unul s-a gasit sa-mi faca si calcule sa-mi demonstreze ca lunar iese mai ieftin!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Zau?  :laugh2

Ti pup si eu!  :hug1

puteai sa faci un filmulet cand stateai in lighean si luai apa cu palmele si dadeai pe tine :)))

Ai vrea tu, nebunule!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:laugh2

L-ai felicitat pe Klm?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da, si el, de ce nu ? In fond toti suntem copii, de la nastere si pana cand parasim aceasta lume, fie ca avem un an, fie 30 de ani, fie 50, fie 100 de ani, tot copii suntem ! :) :hug1

• Like 2
Link spre comentariu

Ascunsul asta in cochilie ma scoate din minti de nervi!

Te citesc oricum, te-ai convins de N ori, nu? Ce te mai strofoci sa ascunzi?!

Te rascolesc?! Cine a inceput?! Eu?!

Te stresez?! Zau?! Cine a inceput stresul?!

Eu sunt rea? Daca si eu sunt rea...  :slap2

Cea mai buna aparare e atacul.

Puteam sa-ti fac multe la cat de disperat erai, am stat sa te ajut, sa nu recunosti nici asta!

Misca-ti curu' ala azi ca nu am baut, dar nici nu am mancat de draci ce-mi faci!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...