justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 1, 2016 LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR SI ”COPILULUI DIN MINE” (nu.s gravida ) 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Nu e o limita oare si la egoismul asta?!S-a cheltuit ca un bou pe te miri ce tot facand ambitii prostesti... a gasit cu cine! Eu stau la cratita cand vreau si nici papusa de modelat nu sunt.Pana acum luam deja cateva salarii daca nu ma futea la creier, trebuia doar sa ma futa la propriu.Ce se mai bucura cand mai greseam si eu, in mintea bolnava se bucura ca nu sunt perfecta dupa atatea observatii ce faceam...Nu sunt perfecta, eu ma critic mai mult decat ceilalti, sunt prea dura cu mine, dar nu am de ales, daca o sa cad complet nu ma ridica nimeni.Sa nu explodez ca nu-l ajuta nimeni nici pe el daca pun mana. Gata cu bataia de joc si mars la magazin ca te omor!Cu cat trece mai mult timp, cu atat omorul aplicat o sa fie mai mare... Ai o extraordinara datorie la mine, altfel ma simteam eu datoare. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Nu mai rade, ma! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 N-am de ales. Am trecut si testul asta de induranta, daca as continua as fi la fel de cretina.Mi-am facut baie la lighean in ultima perioada si el are impresia ca-mi facea un favor... ai descoperit viata la tara ? 12 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 Nu mai rade, ma! Vorbiți pã skype? 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Vorbiți pã skype? Nu. Vorbesc singura, nu vezi? ai descoperit viata la tara ? As fi vrut eu. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 1, 2016 ma apuca.... pfuu daca m.ati auzi 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Bag ceva in bataia lui de joc.Ma duc la magazin.Nu ne putem desparti amiabil, e alegerea lui.Dau foc la patul ala la plecare daca vrea razboi. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ce dau la magazin era pentru locatie...O sa caut alte variante, nu-mi da de ales.Fortat nu merge cu mine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Vorbiți pã skype? amada se mai fute sau doar o kalemeneste paicisha ? 13 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 :laugh2 :laugh2 (s-a insurat motanul/s-a insurat golanul) 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 amada se mai fute sau doar o kalemeneste paicisha ? In draci! N-am locatie, altfel... A trebuit sa ma imbrac de mers la magazin sa ma faca sa-mi iau iar celelalte haine... Munca multa de lamurire... Altul imi astupa gura cu gura lui, nu se facea ca e surd! Sa vad ce fac cu locatia ca de chef sa ma fut nu duc lipsa. 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 amada se mai fute sau doar o kalemeneste paicisha ? N-o lasã Klm-ul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 N-o lasã Klm-ul al dreaq om ie frica c-o stricam? 12 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 In draci! N-am locatie, altfel... A trebuit sa ma imbrac de mers la magazin sa ma faca sa-mi iau iar celelalte haine... Munca multa de lamurire... Altul imi astupa gura cu gura lui, nu se facea ca e surd! Sa vad ce fac cu locatia ca de chef sa ma fut nu duc lipsa. nu ca te-as fute , doar asa de curiozitate ca te simt nervoasa )) 13 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Bag ceva in bataia lui de joc.Ma duc la magazin.Nu ne putem desparti amiabil, e alegerea lui.Dau foc la patul ala la plecare daca vrea razboi. Daca pleci parca-l vad cum incepe cu serenadele electronice. 2 Link spre comentariu
dinupaturica Reputație: 265 Postat Iunie 1, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Partajează Postat Iunie 1, 2016 citesc pe postarile fetelor sintagma ,dus asistat,ce anseamna,cum se practica,iti da cu burete inspumat pe harsie? Link spre comentariu
danoneboy Reputație: 149 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 1, 2016 nervos.mareane, ia zi tu , daca baeatu asta care este Hora , a iesit golgheter in Liga1, ce ce plm l-o lasat Anghel acasa si l-o loat la Euro pe motanu asta de care nu mai scapam ca de raie.????ps pisicuts, nu de tine zic, stie marean care e cu fotbalu de cinei vorba Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 al dreaq om ie frica c-o stricam? Tranzleit pliz stricata...lui, nu mie ) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Tranzleit pliz stricata...lui, nu mie ) largita ) 12 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 largita ) N-are cum, e el mic Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 N-are cum, e el mic Nu e mic si nici eu prea larga. Mi-au sarit toti nervii... Ale dracului sunt femeile nefutute la timp! Iote ca nu-i surd! Mi-e si frica sa ma bucur ca poate imi caut serviciu degeaba pentru ca nu am ce face cu salariul ala singura... Sa ramana asa, e tot ce-mi doresc, restul se rezolva.L-am simtit puternic si rational, parca nu l-am batut la cap totusi fara rost. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2016 "Eeeee, o strici acum, sa mor io!" Tare asta! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 1, 2016 Nu e mic si nici eu prea larga. Mi-au sarit toti nervii... Ale dracului sunt femeile nefutute la timp! Iote ca nu-i surd! Mi-e si frica sa ma bucur ca poate imi caut serviciu degeaba pentru ca nu am ce face cu salariul ala singura... Sa ramana asa, e tot ce-mi doresc, restul se rezolva.L-am simtit puternic si rational, parca nu l-am batut la cap totusi fara rost. Vezi ce-nseamnã sã-l ții numai în strapon?! Fiți cuminți și iubiți-vã mult 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Asta inseamna ca iar nu te mai futi ??? Iar te mariti? Poti sa ne spui aproximativ cat dureaza? Sau pana scriu eu, tu deja te razgandesti si nu mai dai maimutza la banana ) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum