n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Am o solutie simpla...Complicata pentru ei.Romania te pup pe portofelul tau gol inca o data!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 Am o solutie simpla...Complicata pentru ei.Romania te pup pe portofelul tau gol inca o data! E gol ca renunti de la primul interviu ratat. E gol ca asa vrei tu. E gol ca o "arzi" aiurea in drame gen telenovele cu Klm, in loc sa-ti vezi de interesul tau primordial. Si nu uita, dragostea trece prin stomac. Aplica metoda pasilor marunti, accepta un job mai slab cotat si te orientezi pe parcurs. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 E gol ca renunti de la primul interviu ratat. E gol ca asa vrei tu. E gol ca o "arzi" aiurea in drame gen telenovele cu Klm, in loc sa-ti vezi de interesul tau primordial. Si nu uita, dragostea trece prin stomac.Aplica metoda pasilor marunti, accepta un job mai slab cotat si te orientezi pe parcurs. M-ai exasperat cu asa numita intelepciune a ta!Nu am ratat niciun interviu, i-am socat, inca o data, cu ce pot face profesional...O sa ma sune cand li se scoala, eu am luat un job like shit in comparatie cu ce am facut inainte...Am scazut mult.Astept pana maine sa sune pentru contract?! Stau sa-l mai suport pe infantilul asta?!Am aplicat metoda pasilor marunti, e buna cand ceva se realizeaza pas cu pas, dar cand vezi ca faci unul inainte si te da handi 2 inapoi?!...M-am enervat dupa primul interviu ca nu se bucura pentru mine, m-am enervat si aseara ca nu m-a lasat sa ma bucur...Ma pis ca suna aia maine! La ce vor ei... Eu m-am pregatit. Nu are motiv sa nu ma angajeze, eu sunt plina de spume din cauza retardatului...M-a secat!Mi-a trebuit concentrare la superlativ...Dupa am vrut relaxare, atat.Pe scurt: Un mare sut in cur isi ia! (Dar pe de alta parte eu cica ii sunt datoare, spus nu de el, el doar o gandeste...)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 kaelemu mai traieste ? )) Nu l-am atins si e prea las sa se spanzure... deci cel mai probabil ca da.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Intreaba. E "Nu-i adevarat sau ce frumos e afara!"
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 poate sa moara si de foame sau de sete , dc te gandesti numai la violenta
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 poate sa moara si de foame sau de sete , dc te gandesti numai la violenta De fel sunt calma, calculata, organizata, joviala, rad de necaz...Contrariul lui... m-a facut sa fac ce nu credeam...Nu sunt violenta, de prea mult timp sunt peste limita mea de suportare...Mi-e dor de o discutie cu un om normal, mi-e dor de o plimbare... (nu mai vreau sa fiu pe strada cu un slinos in par si neras sa arate ca un boschetar cu N ani mai mult decat are... cand eu arat mai putin)M-a iubit? Se iubeste prea mult si de restul, inclusiv mine (cu exceptii cand il toc la randul meu) il doare dincolo de... Asa e, sa faca ce vrea. Nu reusesc sa ies din capcana asta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Nu ma mai bag, pentru mine concluzia e trasa.Intreaba, joaca-te de-a cuvintele... daca ce spun eu nu crezi.Mi-a luat face-to-face prea mult, virtual faci o sula.Have fun!
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Iunie 9, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 9, 2016 De fel sunt calma, calculata, organizata, joviala, rad de necaz...Contrariul lui... m-a facut sa fac ce nu credeam...Nu sunt violenta, de prea mult timp sunt peste limita mea de suportare...Mi-e dor de o discutie cu un om normal, mi-e dor de o plimbare... (nu mai vreau sa fiu pe strada cu un slinos in par si neras sa arate ca un boschetar cu N ani mai mult decat are... cand eu arat mai putin)M-a iubit? Se iubeste prea mult si de restul, inclusiv mine (cu exceptii cand il toc la randul meu) il doare dincolo de... Asa e, sa faca ce vrea. Nu reusesc sa ies din capcana asta. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2016 Drogurile sunt terminarea creierului... cea mai proasta varianta. L-am snopit pe Dece? legat de promovarea marihuanei... nici acum nu ma lasa...Am incercat cam tot ce exista... Nu ma las dependenta de prostii, n-am spus ca-mi place inteligenta? Nu sunt dependenta nici de alcool, nu am fost, dependenta inseamna sa faci in orice conditii... iar eu am baut cand era deja de facut shut down, nimic de inteles sau acceptat, imposibil de acceptat....Sunt dependenta de tigari, nu vreau sa ma las, cafeaua daca e o pot ignora, aveam cate 6-7 pe zi sa ma fug de starea de oboseala...Provocare: Cine sunt eu? (nu astept complimente, analiza, ca tot sunt cercetata...) Lasa vrajeala asta,ca nu ai marcat pe nimeni,nu ai snopit pe nimeni,nu se ascunde nimeni,totul se intampla in capul tau,tu chiar nu observi,ce dumnezeu? ...azi iubesti,maine nu,acum gasesti variante salvatoare,acum intervine viitorul nefast si nesansa care te-a pandit toata viata,acum e echilibru,acum dispare ,bobi,nesiguranta,frica. Parerea mea este ca nici un barbat 'normal' nu va putea avea o relatie cu tine,chiar tu ai recunoscut ca esti barbatoi la caracter ,ar insemna pentru el sa fie gay,sau sclav,dar ultima varianta pica pentru ca tu nu esti o domina sigura pe ea,as spune foarte nesigura,care se victimizeaza destul de des,care se justifica la fel de des...din cauza asta si vrei sa controlezi totul,totul ...Eu iti spun o parere personala sincera,la cum se vede din exterior,nu da in bobi. 3 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Obosita.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2016 Obosita. Mie-mi spui?!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2016 Lasa vrajeala asta,ca nu ai marcat pe nimeni,nu ai snopit pe nimeni,nu se ascunde nimeni,totul se intampla in capul tau,tu chiar nu observi,ce dumnezeu? ...azi iubesti,maine nu,acum gasesti variante salvatoare,acum intervine viitorul nefast si nesansa care te-a pandit toata viata,acum e echilibru,acum dispare ,bobi,nesiguranta,frica. Parerea mea este ca nici un barbat 'normal' nu va putea avea o relatie cu tine,chiar tu ai recunoscut ca esti barbatoi la caracter ,ar insemna pentru el sa fie gay,sau sclav,dar ultima varianta pica pentru ca tu nu esti o domina sigura pe ea,as spune foarte nesigura,care se victimizeaza destul de des,care se justifica la fel de des...din cauza asta si vrei sa controlezi totul,totul ...Eu iti spun o parere personala sincera,la cum se vede din exterior,nu da in bobi. 'ți-aș poola ta, dã înțelept 1
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 9, 2016 'ți-aș poola ta, dã înțelept La Napoli are loc conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, il capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti, la el.– Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?– Nu, raspunde Ion.– Dar Mertzane ca ale mele, ai?– Nu.– Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?– Nu.– Mai, pai ce mafiot esti tu?La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar? Merge Ion acasa si il striga pe servitorul lui, Ghita.– Ghita! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie sa-l port eu. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Lasa vrajeala asta,ca nu ai marcat pe nimeni,nu ai snopit pe nimeni,nu se ascunde nimeni,totul se intampla in capul tau,tu chiar nu observi,ce dumnezeu? ...azi iubesti,maine nu,acum gasesti variante salvatoare,acum intervine viitorul nefast si nesansa care te-a pandit toata viata,acum e echilibru,acum dispare ,bobi,nesiguranta,frica. Parerea mea este ca nici un barbat 'normal' nu va putea avea o relatie cu tine,chiar tu ai recunoscut ca esti barbatoi la caracter ,ar insemna pentru el sa fie gay,sau sclav,dar ultima varianta pica pentru ca tu nu esti o domina sigura pe ea,as spune foarte nesigura,care se victimizeaza destul de des,care se justifica la fel de des...din cauza asta si vrei sa controlezi totul,totul ...Eu iti spun o parere personala sincera,la cum se vede din exterior,nu da in bobi. Nu am avut barbati normali. Ma victimizez? Ma doare, nimic mai mult. Sunt sigura ca multi sufera in tacere, eu m-am saturat sa tac.Nu-ti convine, kinda problema ta ca alegi sa intepi, arata cine esti.Asteapta mult si bine sa ma justific unuia care promova droguri...Esti istet, ce sa mai.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 9, 2016 Nu am avut barbati normali. Ma victimizez? Ma doare, nimic mai mult. Sunt sigura ca multi sufera in tacere, eu m-am saturat sa tac.Nu-ti convine, kinda problema ta ca alegi sa intepi, arata cine esti.Asteapta mult si bine sa ma justific unuia care promova droguri...Esti istet, ce sa mai. Amada ruleaza-mi si mie una mica ca numaidecat te vizitez sa imi explici despre probleme{sa vezi ce incepe sa urle la mine prin tastatura }
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Amada ruleaza-mi si mie una mica ca numaidecat te vizitez sa imi explici despre probleme{sa vezi ce incepe sa urle la mine prin tastatura } Nu am ce sa-ti rulez, nebuno! Am baut azi sa ma descarc si sa pot plange, treaza nu plang neam. Plm, clar vorbesc singura. 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 9, 2016 Nu am ce sa-ti rulez, nebuno! Am baut azi sa ma descarc si sa pot plange, treaza nu plang neam. Plm, clar vorbesc singura.bine nu rula atunci. pai plangi ca face bine uneori.eu sunt incredibil de calma dupa ce plang. si super zennici eu nu prea pot sa plang cand sufar, plang mereu numai cand mi-e ciuda. sau constant in perioada delicata a lunii cand totul ma oftica, evident fara motive reale.pai si? ai plans sau nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 Nu am ce sa-ti rulez, nebuno! Am baut azi sa ma descarc si sa pot plange, treaza nu plang neam. Plm, clar vorbesc singura. ai baut in plm fara mine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 bine nu rula atunci. pai plangi ca face bine uneori.eu sunt incredibil de calma dupa ce plang. si super zennici eu nu prea pot sa plang cand sufar, plang mereu numai cand mi-e ciuda. sau constant in perioada delicata a lunii cand totul ma oftica, evident fara motive reale.pai si? ai plans sau nu? M-am descarcat. Tot de ciuda. Imi trag adidasii inca umezi ca i-am spalat aseara... (nu scotocesc dupa sandale si nici in papuci nu ma duc ca boschetarul ) si ma duc sa-mi iau tigari, inca nu stiu cu ce continui... vad ce-mi place la fatza locului. Ce mizerie! E ok sa ma raneasca, nu e ok ca o femeie sa comenteze...In yo dreams! ai baut in plm fara mine Nu-i timpul trecut. Ala nu mai are chef sa vina ca nu-l fac fericit, hai sa ne distram ca mi s-a taiat de probleme...Vii cu p... la tine? Cand beau nu ma abtin. 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Bleah, am intrat inapoi in puscaria asta, si de buna voie! Sa vina dezlegarea la limba... Maine mai astept confirmarea de angajare, daca mai fac figuri plec.La ce sa stau? Sa raman fara ficat? Orice problema are cel putin o solutie... In ce il priveste... mi se pare firesc sa i se ia apararea ca pare slab... Stie cineva cata tarie a avut sa ma ingroape? Tineti cu lupu', nu aveti decat. E supi pe fosta iar... Vai de mine, iote ca nu-mi mai pasa.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 I-am rupt laptopul pentru ca scria din pat pe aici, absolut fara nici o legatura cu mine...Eram cu un strain, mai rau, cu un om hain.Pe de alta parte am auzit "Mihaela, unde esti?!"Cand am spus ca merg a doua zi sa vorbesc cu ea (e colega cu el), cea cu care merge la carti..., mi-a spus ca e in concediu!M-am inselat si aici, nu?!Nu e hotul cu prostul.Am "citit" multe altele... inclusiv apelative... dar eu nu-mi permit sa-l transez, iar daca l-am terfelit pe forum e mic copil pe langa ce merita.Nu o sa-mi iasa din cap expresia "Trairile tale sunt trairile tale!" Se pare ca-mi descriu trairile public ca e imposibil sa nu existe cineva sa le inteleaga fara sa ma judece...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 "Uita-l" nu prea se pupa...Dupa ce o tai din gara o sa retin experienta asta ca lectia vietii mele.Te-ai referit sa nu mai vorbesc si sa nu ma mai gandesc la el... de acord. Cu timpul toata tevatura asta va fi doar ca un cosmar avut intr-o noapte.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Sunt constienta ca m-am expus, e pentru ca-mi permit.Nu ma mai analiza (scana), nu am nimic de ascuns, dar sunt nu in cea mai buna dispozitie...Nu vrei sa vezi partea mea neagra daca insisti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum