trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2016 Hai Romania!!! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Hai Romania!!! Eu cand ti-am spus ca esti o mica soparla... Drogatu' de Deceu ti s-a parut intelept? Esti prost, zau.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Postat Iunie 9, 2016 Sunt constienta ca m-am expus, e pentru ca-mi permit.Nu ma mai analiza (scana), nu am nimic de ascuns, dar sunt nu in cea mai buna dispozitie...Nu vrei sa vezi partea mea neagra daca insisti. Ar trebui sa te descarci cumva... Bate pe cineva ))) Plm, m-am saturat sa-ti tot dau sfaturi bune. PS: dă numai la ficat.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 9, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 9, 2016 Eu cand ti-am spus ca esti o mica soparla... Drogatu' de Deceu ti s-a parut intelept? Esti prost, zau."Oh, hi there!"..."Hello!"..."Morning!"..."....".. https://imgur.com/gallery/3jMce1x 5 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Ar trebui sa te descarci cumva... Bate pe cineva ))) Plm, m-am saturat sa-ti tot dau sfaturi bune. PS: dă numai la ficat. Sa-ti pui sfaturile in cap, suntem cel putin la egalitate si stiu ce spui, ti-am explicat de ce fac ce fac...E de admirat totusi ca-mi vrei binele, e de neuitat cat m-ai atacat pe aici...Nu esti in masura sa dai sfaturi daca ma atacai public si in privat o dadeai in prietenie...Am inteles ca-ti pasa, dar nu uit cand nu ti-a pasat.Las razboiul, vezi bine, m-am saturat de ele.Sunt in punctul in care nu mai cred decat ce spun eu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2016 Drogatu' de Deceu ti s-a parut intelept? Esti prost, zau. 1. Deceu, nu-i drogat...și DA, chiar e înțelept 2. Sunt prost, de ce, cã țin cu România? sau cã ți-am întrerupt monologul?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 "Oh, hi there!"..."Hello!"..."Morning!"..."....".. https://imgur.com/gallery/3jMce1x 1. Deceu, nu-i drogat...și DA, chiar e înțelept 2. Sunt prost, de ce, cã țin cu România? sau cã ți-am întrerupt monologul? Ca-i sufli in cur! Hai pe romaneste! 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Mai usurel cu nervii...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Uite ca am mai scris ceva. Nimic.Tu stai de sase degeaba.Stiu de ce m-ai atacat, stiu cat de rau ti-a paraut dupa... stiu de ce te enervez...Stii ca te "citesc".Las-o balta, zau ca n-are rost.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Exact, sunt o nebuna! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Doar o pula m-ar potoli acum, iar dupa cum se stie... n-am.Are nevoie de atmosfera... Sa creeze daca cere.Eram destul de complexata, asta imi lipsea... Ma mai gandesc si la mine. Daca nu eu... apreciez gandurile bune, serios, doar ca practica ne omoara... 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Am facut niste porci macri cu cartofi si sos... N-am mai mancat ca zmeul cat m-am dus pana la chiuveta de bucatarie, care e la baie , era sa mi-o arda...Am rugat de N ori sa nu "ma mai ajute"...Ma freaca stomacul... Bag ceva, mananc singura.Inchei pe azi, e tarziu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Daaaaa! Chiuveta de bucatarie e in baie si aragazul e in balcon! Nu sunt atat de nebuna pe cat par... Am nebuni!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Chiuveta de baie e pe hol. E de ras, bineinteles.Poate ma apuca si fac poze sa nu mai creada cineva ca nu vad bine... (N-am baterii pentru aparatul foto ca puneam acum.) 1 2
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 9, 2016 Chiuveta de baie e pe hol. E de ras, bineinteles.Poate ma apuca si fac poze sa nu mai creada cineva ca nu vad bine... (N-am baterii pentru aparatul foto ca puneam acum.)ia pune 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 ia pune N-am baterii, puneam sa vezi in ce ridicol... Cu telu' nici nu ma complic... a facut 2 abonamente nu stiu pentru cine, o rapandula de tel mi-a dat mie...Cu iPhone-ul meu nu merge itunes...O sa pun intr-o zi sa spulber orice dubiu, iti pui mainile in cap si-ti dai peste frunte cum postez eu...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Merge si fara itunes, nu-mi bat eu capul la ora asta.
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 9, 2016 Merge si fara itunes, nu-mi bat eu capul la ora asta. de ce e chiuveta din baie pe hol? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 de ce e chiuveta din baie pe hol? De gandire prea multa, aka minte odihnita.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Nu stii nimic, Ioane Snou, eu sochez cu ce-mi fac altii... Faci febra musculara de ras daca ma apuc sa spun tot si-mi ia zile, nu ore.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Ce lucrezi la ora asta?
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 9, 2016 De gandire prea multa, aka minte odihnita. aaaaa....asa da:)))) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 aaaaa....asa da:)))) Pup si eu! Nu mi-e somn ca ma retrageam. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Acum nu am ce sa controlez, ma simt bine, detasata, cu mare pofta de...Nu mi-o restrictionez, m-as bloca si stiu cum e sa te chinui cu deblocarea...Vreau sex pasional, de abureala cu sentimente si hormoni pe pereti... cat era sa tina?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Miroase a parfum, placut.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum