n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2016 Toti credinciosii sunt contagiosi, de aceea ii evit
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 12, 2016 Amada,maine scapam de tine?
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 12, 2016 azi m-am pisat in ploaie da' nu s-a vazut unde 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2016 Amada,maine scapam de tine? Tu si care armata?
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 12, 2016 Tu si care armata? Tot forumul vrea sa scape de tine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2016 Tot forumul vrea sa scape de tine Mi s-ar rupe daca era adevarat, nu prea e, dar oricum nu o sa mai am timp de baliverne.Deci da, de maine o scriu mai putin, spre deloc.Sper sa dormi mai linistit azi.
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 12, 2016 Mi s-ar rupe daca era adevarat, nu prea e, dar oricum nu o sa mai am timp de baliverne.Deci da, de maine o scriu mai putin, spre deloc.Sper sa dormi mai linistit azi. Chiar mi-ai luat o piatra de pe inima
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Chiar mi-ai luat o piatra de pe inima ce-ai in avatar acolo ca ma tot chiorasc.... mamaliguta , ardeiash smanta na si alea ce-s ? sarmale?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2016 Chiar mi-ai luat o piatra de pe inima Ma bucur. Nu vrei sa scriu, dar ma tii de vorba. Mi-e ca o sa-mi duci dorul.
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 12, 2016 ce-ai in avatar acolo ca ma tot chiorasc.... mamaliguta , ardeiash smanta na si alea ce-s ? sarmale?Sarmale,ardei si mamaliguta... 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=mduWi9PxT0s minutul 2 si secundele 48.
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 12, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13413174_1013048798773038_1592427251634717512_n.jpg?oh=a0d73f38a5ca91c1c897c639960e645d&oe=5805ED86 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Sarmale,ardei si mamaliguta...ahamPS nu mai asezati pietre pe inima masochistilor PS2 catule cand imi faci sarmale sa le pui la topingu cu papici?PS3 maverick mi-ar face oare sarmale?PS4 as manca clatite 2
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 12, 2016 ahamPS nu mai asezati pietre pe inima masochistilor PS2 catule cand imi faci sarmale sa le pui la topingu cu papici?PS3 maverick mi-ar face oare sarmale?PS4 as manca clatite Sarmale la Craciun ... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 iar am ratacit cheile si m-am auto-sechestrat in casa :(e culmea cum nu le gasesc niciodata si trebuie sa fug rapid pan la magazin ca apoi nu pot pleca cateva oreintr-o zi musai sa mi le leg de gat
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 intr-o zi musai sa mi le leg de gat Inceteaza cu d-astea! Orice ar fi, viata merita traita. Am fost si eu tentat sa-mi leg cheile de gat si sa sfarsesc povestea, da' nu merita! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2016 iar am ratacit cheile si m-am auto-sechestrat in casa :(e culmea cum nu le gasesc niciodata si trebuie sa fug rapid pan la magazin ca apoi nu pot pleca cateva oreintr-o zi musai sa mi le leg de gat A place for everything and everything in its place. 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 le-am gasit, am fugit la za store , am 'jefuit' copiii de dude care mi-au dat si mie cu drag sa molfai in voie {noaptea pe susta ma mai urc sau mai trag pomii de craci ziua mi-e rusine ditamai capra} si m-am intors inapoi pe bicicleta pe bara m-a adus o gagicutza din vecini ))
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2016 le-am gasit, am fugit la za store , am 'jefuit' copiii de dude care mi-au dat si mie cu drag sa molfai in voie {noaptea pe susta ma mai urc sau mai trag pomii de craci ziua mi-e rusine ditamai capra} si m-am intors inapoi pe bicicleta pe bara m-a adus o gagicutza din vecini )) Si cand te-ai trezit,era ză fucking morning! )Hai ca a fost buna asta..........
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Si cand te-ai trezit,era ză fucking morning! )Hai ca a fost buna asta..........get lost dude cand iti citesc comentariile fara vlaga, sange si energie mai am putin si adormacu pe bune te rog frumos nu ma mai cita, ma plictisesti teriil si cand ai mecla lipsita de vlaga in fata webcamului nu e de bine. poti sa te incrunti, poti sa te uiti urat etc si tot pare ca ai personalitate cand te citesc pe tine par plictisita de viata raudu-te de socializeaza sau impunge altti useri care au chef de tine, pe mine ma adormi mereu drq
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2016 get lost dude cand iti citesc comentariile fara vlaga, sange si energie mai am putin si adormacu pe bune te rog frumos nu ma mai cita, ma plictisesti teriil si cand ai mecla lipsita de vlaga in fata webcamului nu e de bine. poti sa te incrunti, poti sa te uiti urat etc si tot pare ca ai personalitate cand te citesc pe tine par plictisita de viata raudu-te de socializeaza sau impunge altti useri care au chef de tine, pe mine ma adormi mereu drq Au facut astia staniolul ala care acopera tableta de pastile al dracului de dur........ 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Au facut astia staniolul ala care acopera tableta de pastile al dracului de dur........ da,da sunt drogata, beata, nebuna si proasta si toate celem-am razgandit totusi....ce faci la noapte? ca am pb cu insomnia de cateva zile si pari sa ma bagi la nani instantpac imi bagi 2 replici si motai. nu glumesc vii diseara pe forum sa ma ajuti?
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 12, 2016 get lost dude cand iti citesc comentariile fara vlaga, sange si energie mai am putin si adormacu pe bune te rog frumos nu ma mai cita, ma plictisesti teriil si cand ai mecla lipsita de vlaga in fata webcamului nu e de bine. poti sa te incrunti, poti sa te uiti urat etc si tot pare ca ai personalitate cand te citesc pe tine par plictisita de viata raudu-te de socializeaza sau impunge altti useri care au chef de tine, pe mine ma adormi mereu drqBeși, făi, ciumăfaie...! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Beși, făi, ciumăfaie...!ce sansa pe tine lauureliansa il pupi in fund pe qst mark si in acelasi timp sa iti exerciti vrechea ura pt mine, 2 din one shot .in mod normal nici nu ti-as raspunde sa ma urasti si mai mult se stie ca sa te ignor te-a facut sa ma urasti atat de pasional ,dar fata de ametitu plapand sic u mamaliga mereu in gura in timp ce se exprima de mai sus tu esti atat de lipsit de inteligenta incat nu ai merita nici aceasta replica macar. prefer sa interactionez in orice sfera cu indivizi cu un iq macar mediudar uite acu da fericit din codita ca ti-am aruncat o firimitura sa sa stii ca altadata nu mai primesti. adica nimic inafara de reporturi.PS cheama-l [pe miski daca te plictisesti si n-ai ce face esti prea marunt pt mine, o companie proasta and overall not that brightedutzu pare blegit niciodata real stupid unlike others 1
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 12, 2016 ce sansa pe tine lauureliansa il pupi in fund pe qst mark si in acelasi timp sa iti exerciti vrechea ura pt mine, 2 din one shot .in mod normal nici nu ti-as raspunde sa ma urasti si mai mult se stie ca sa te ignor te-a facut sa ma urasti atat de pasional ,dar fata de ametitu plapand sic u mamaliga mereu in gura in timp ce se exprima de mai sus tu esti atat de lipsit de inteligenta incat nu ai merita nici aceasta replica macar. prefer sa interactionez in orice sfera cu indivizi cu un iq macar mediudar uite acu da fericit din codita ca ti-am aruncat o firimitura sa sa stii ca altadata nu mai primesti. adica nimic inafara de reporturi.PS cheama-l [pe miski daca te plictisesti si n-ai ce face esti prea marunt pt mine, o companie proasta and overall not that brightedutzu pare blegit niciodata real stupid unlike othersCe 'săși, fă? Ciumăfaie! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum