Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

azi m-am pisat in ploaie da' nu s-a vazut unde

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tot forumul vrea sa scape de tine 

Mi s-ar rupe daca era adevarat, nu prea e, dar oricum nu o sa mai am timp de baliverne.

Deci da, de maine o scriu mai putin, spre deloc.

Sper sa dormi mai linistit azi. :)

• Oras:worldwide
Postat

Chiar mi-ai luat o piatra de pe inima 

ce-ai in avatar acolo ca ma tot chiorasc.... mamaliguta , ardeiash smanta na si alea ce-s ? sarmale?

Postat

Sarmale,ardei si mamaliguta...

aham

PS nu mai asezati pietre pe inima masochistilor  :laugh2  :laugh2

PS2 catule cand imi faci sarmale sa le pui la topingu cu papici?

PS3  maverick mi-ar face oare sarmale?

PS4 as manca clatite

• Like 2
Postat

iar am ratacit cheile si m-am auto-sechestrat in casa :( :(

e culmea cum nu le gasesc niciodata si trebuie sa fug rapid pan la magazin ca apoi nu pot pleca cateva ore

intr-o zi musai sa mi le leg de gat 

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Inceteaza cu d-astea! Orice ar fi, viata merita traita.

Am fost si eu tentat sa-mi leg cheile de gat si sa sfarsesc povestea, da' nu merita!

• Like 2
Postat

iar am ratacit cheile si m-am auto-sechestrat in casa :( :(

e culmea cum nu le gasesc niciodata si trebuie sa fug rapid pan la magazin ca apoi nu pot pleca cateva ore

A place for everything and everything in its place. :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

le-am gasit, am fugit la za store , am 'jefuit' copiii de dude care mi-au dat si mie cu drag sa molfai in voie {noaptea pe susta ma mai urc sau mai trag  pomii de craci ziua mi-e rusine ditamai capra} si m-am intors inapoi pe bicicleta pe bara m-a adus o gagicutza din vecini :)))

• Oras:aer
Postat

le-am gasit, am fugit la za store , am 'jefuit' copiii de dude care mi-au dat si mie cu drag sa molfai in voie {noaptea pe susta ma mai urc sau mai trag  pomii de craci ziua mi-e rusine ditamai capra} si m-am intors inapoi pe bicicleta pe bara m-a adus o gagicutza din vecini :)))

Si cand te-ai trezit,era ză fucking morning! :))

Hai ca a fost buna asta..........

Postat

Si cand te-ai trezit,era ză fucking morning! :))

Hai ca a fost buna asta..........

get lost dude cand iti citesc comentariile fara vlaga, sange si energie mai am putin si adorm

acu pe bune te rog frumos nu ma mai cita, ma plictisesti teriil si cand ai mecla lipsita de vlaga in fata webcamului nu e de bine. 

poti sa te incrunti, poti sa te uiti urat etc si tot pare ca ai personalitate cand te citesc pe tine par plictisita de viata rau

du-te de socializeaza sau impunge altti useri care au chef de tine, pe mine ma adormi mereu drq

Postat

get lost dude cand iti citesc comentariile fara vlaga, sange si energie mai am putin si adorm

acu pe bune te rog frumos nu ma mai cita, ma plictisesti teriil si cand ai mecla lipsita de vlaga in fata webcamului nu e de bine. 

poti sa te incrunti, poti sa te uiti urat etc si tot pare ca ai personalitate cand te citesc pe tine par plictisita de viata rau

du-te de socializeaza sau impunge altti useri care au chef de tine, pe mine ma adormi mereu drq

Au facut astia staniolul ala care acopera tableta de pastile al dracului de dur........ :)

• Minus 4
Postat

Au facut astia staniolul ala care acopera tableta de pastile al dracului de dur........ :)

da,da sunt drogata, beata, nebuna si proasta si toate cele

m-am razgandit totusi....ce faci la noapte? ca am pb cu insomnia de cateva zile si pari sa ma bagi la nani instant

pac imi bagi 2 replici si motai. nu glumesc vii diseara pe forum sa ma ajuti?

• Oras:Ucea
Postat

Beși, făi, ciumăfaie...!

• Minus 2
Postat

Beși, făi, ciumăfaie...!

ce sansa pe tine lauurelian

sa il pupi in fund pe qst mark si in acelasi timp sa iti exerciti vrechea ura pt mine, 2 din one shot .

in mod normal nici nu ti-as raspunde sa ma urasti si mai mult  se stie ca sa te ignor te-a facut sa ma urasti atat de pasional  :laugh2 ,dar fata de ametitu plapand sic u mamaliga mereu in gura in timp ce se exprima de mai sus tu esti atat de lipsit de inteligenta incat nu ai merita nici aceasta replica macar. prefer sa interactionez in orice sfera cu indivizi cu un iq macar mediu

dar uite acu da fericit din codita ca ti-am aruncat o firimitura sa sa stii ca altadata nu mai primesti. adica nimic inafara de reporturi.

PS cheama-l [pe miski daca te plictisesti si n-ai ce face esti prea marunt pt mine, o companie proasta and overall not that bright

edutzu pare blegit niciodata real stupid unlike others

• Like 1

Postat

ce sansa pe tine lauurelian

sa il pupi in fund pe qst mark si in acelasi timp sa iti exerciti vrechea ura pt mine, 2 din one shot .

in mod normal nici nu ti-as raspunde sa ma urasti si mai mult  se stie ca sa te ignor te-a facut sa ma urasti atat de pasional  :laugh2 ,dar fata de ametitu plapand sic u mamaliga mereu in gura in timp ce se exprima de mai sus tu esti atat de lipsit de inteligenta incat nu ai merita nici aceasta replica macar. prefer sa interactionez in orice sfera cu indivizi cu un iq macar mediu

dar uite acu da fericit din codita ca ti-am aruncat o firimitura sa sa stii ca altadata nu mai primesti. adica nimic inafara de reporturi.

PS cheama-l [pe miski daca te plictisesti si n-ai ce face esti prea marunt pt mine, o companie proasta and overall not that bright

edutzu pare blegit niciodata real stupid unlike others

Ce 'săși, fă?

Ciumăfaie!

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...