Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Lasoooo :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

ce mila mi-ar fi cateodata de unii oameni. asta daca ar fi doar retardati sau prosti (handicapurile nu-s din culpa)

mi-ar fi mila daca deficitele psihice sau frustrarile sociale nu s-ar combina cu tupeu, fire penala, scarbosenie si nesimtire (astea se antreneaza nu-s boli)

• Oras:Ucea
Postat

ce mila mi-ar fi cateodata de unii oameni. asta daca ar fi doar retardati sau prosti (handicapurile nu-s din culpa)

mi-ar fi mila daca deficitele psihice sau frustrarile sociale nu s-ar combina cu tupeu, fire penala, scarbosenie si nesimtire (astea se antreneaza nu-s boli)

Cea mai bună autocaracterizare pe care ți-o puteai administra...

• Minus 2
Vizitator
Postat

Mi s-a sculat pula .... o fi v'un semn ?

• Like 2
  • Minus 12
Postat

Cea mai bună autocaracterizare pe care ți-o puteai administra...

dispari latraciule, da-te-nplm tu nu auzi ca e o alegere personala sa nu vb cu latraci si oameni pe care ii consider f f prosti? (ma jur ca nu caut sa te jignesc efectiv te vad cretin si pe tine si pe justitiarul). consider ca e f nepoliticos sa nu rasp cuivadar tu chiar nu ai obsevat ca te bagi in seama cu mine mereu si de 2 conturi incoace iti ras mai niciodata? si pe laurelian f rar iti aruncam un os. si pe asta la fel. indiferent ca nu vb urat si nu iti stiam ex contul. ce faci acu iar devii latraci si te tii dupa cutrul si fusta mea la fiecare replica postata? 

nu asa linge in cur mai bine brigada ataca un alt membru care ti se pare mai strong poate poate iti mai intregesti si tu identitatea virtuala si pari cineva.

cu mine nain, niet,n-am. iar nu mai pot posta ce gandesc de tine paduche care copiezi glumele tuturor, lingi intre fese useri si in general parazitezi ca un paduche sa te agati de ce conturi poti sa capeti o farama de atentie?

intelege ca nu am nimic ciu tine. doar ca pot alege ca orice persoana sa nu discut nici cand e agresiv nici de bine cu persoane pe care le consider eu f f proaste si slabe si frustrate.

am dreptul sa b cu cine vreau eu ca nu iti datorez nimic. nici macar o replica inapoi penala fiinta esti geez

trist esti sa imi bag dildoul de nu :( :( mi-e rusine ca suntem aceeasi specie. si scarba

Postat

daca nu ridici ceasca de toarta cu ea este de rau augur  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

era sa uit si pt tine si pt justititiaru, laureliane

daca o persoana m-ar ignora cateva sute de replici si de doar 4658766546 ori mi-ar spune in fata ca nu ar placerea sa vb cu min nimic,niciodatae sa mor de nu as avea demnitatea(la mine doar dupa un minim refuz,dar nah altii sunt maidanezi) sa nu-i mai adresez un cuvant vfreodata.in orice caz nu m-as baga in seama fortat la infinit

ce penibil si trist :(

Postat

dispari latraciule, da-te-nplm tu nu auzi ca e o alegere personala sa nu vb cu latraci si oameni pe care ii consider f f prosti? (ma jur ca nu caut sa te jignesc efectiv te vad cretin si pe tine si pe justitiarul). consider ca e f nepoliticos sa nu rasp cuivadar tu chiar nu ai obsevat ca te bagi in seama cu mine mereu si de 2 conturi incoace iti ras mai niciodata? si pe laurelian f rar iti aruncam un os. si pe asta la fel. indiferent ca nu vb urat si nu iti stiam ex contul. ce faci acu iar devii latraci si te tii dupa cutrul si fusta mea la fiecare replica postata? 

nu asa linge in cur mai bine brigada ataca un alt membru care ti se pare mai strong poate poate iti mai intregesti si tu identitatea virtuala si pari cineva.

cu mine nain, niet,n-am. iar nu mai pot posta ce gandesc de tine paduche care copiezi glumele tuturor, lingi intre fese useri si in general parazitezi ca un paduche sa te agati de ce conturi poti sa capeti o farama de atentie?

intelege ca nu am nimic ciu tine. doar ca pot alege ca orice persoana sa nu discut nici cand e agresiv nici de bine cu persoane pe care le consider eu f f proaste si slabe si frustrate.

am dreptul sa b cu cine vreau eu ca nu iti datorez nimic. nici macar o replica inapoi penala fiinta esti geez

trist esti sa imi bag dildoul de nu :( :( mi-e rusine ca suntem aceeasi specie. si scarba

Miss Rapăn, când alegi să mă ignori, fă-o, te rog, în cuvinte mai puține...!

Ciumăfaie!

PS: de ce? ți le servește elegant, poți măcar să încerci să ai aceeași atitudine.

• Minus 2
Vizitator
Postat

E dă bine

Am zis io :)

Postat

Miss Rapăn, când alegi să mă ignori, fă-o, te rog, în cuvinte mai puține...!

Ciumăfaie!

PS: de ce? ți le servește elegant, poți măcar să încerci să ai aceeași atitudine.

ba tu esti prost sau esti prost? te-am ignorat de doar cateva sute de ori.....

ma gandeam ca lamurim lucrurile definitiv si iti intra in cap ca nu vreau sa discut cu tine niciodata . despre nimic.

tu continui sa ma citezi. arata-mi tu mie unde m-am bagat eu cu tine in seama macar odata? lasa-ma domne in pace si vb cu alti useri odata ce nu te plac si nu vreau. si chiar daca nu te plac nu m-am purtat urat fara sa latri ca fraieru la mine. ti-am zis eu prima ceva vreodata? ne bagam mereu cu japca in halul asta in seama de un an? tu nu ai orgoliu?

hai pa nb() in locu tau macar acu as avea demnitatea de a nu mai vb cand mi se da cu flit a 27475896968 oara

geeeeez

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da.

http://cdn.mysitemyway.com/etc-mysitemyway/icons/legacy-previews/icons-256/yellow-road-sign-icons-symbols-shapes/021666-yellow-road-sign-icon-symbols-shapes-male-symbol1-sc48.png

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13414658_1176660319040295_1727142862_n.png?oh=4d121801635c3fb1fcc6a6db6dc7cf70&oe=5760856B :rax2

• Like 2
Postat

ba tu esti prost sau esti prost? te-am ignorat de doar cateva sute de ori.....

ma gandeam ca lamurim lucrurile definitiv si iti intra in cap ca nu vreau sa discut cu tine niciodata . despre nimic.

tu continui sa ma citezi. arata-mi tu mie unde m-am bagat eu cu tine in seama macar odata? lasa-ma domne in pace si vb cu alti useri odata ce nu te plac si nu vreau. si chiar daca nu te plac nu m-am purtat urat fara sa latri ca fraieru la mine. ti-am zis eu prima ceva vreodata? ne bagam mereu cu japca in halul asta in seama de un an? tu nu ai orgoliu?

hai pa nb() in locu tau macar acu as avea demnitatea de a nu mai vb cand mi se da cu flit a 27475896968 oara

geeeeez

Aicea m-ai ignorat din nou...?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Aicea m-ai ignorat din nou...?

clar nu ai auzit neam de mandrie personala ori demnitate

si clar ca esti sclavete so into verbal humiliation

dar teapa tie ca n-o fac moca asa ca de acum te intotrci la ignor daca te comporti ca o potaie care i se da cu sutul si ea tot vine uda si trista sa iti calareasca picioru cu japca.......

mda

• Like 1
Postat

clar nu ai auzit neam de mandrie personala ori demnitate

si clar ca esti sclavete so into verbal humiliation

dar teapa tie ca n-o fac moca asa ca de acum te intotrci la ignor daca te comporti ca o potaie care i se da cu sutul si ea tot vine uda si trista sa iti calareasca picioru cu japca.......

mda

Statistic, ești de departe cea mai luată la pulă ființă de pe aicea (numa' pă barba ta). Mândrie personală și demnitate? Pe bune...?

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...