Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

Ai uitat de Ninja Turtles si Captain Planet :) (nu am reusit sa vad pana la capat Sandy Bell, eram curios sa vad cum se termina, am zis sa o caut pe torrenti, sa o pun deoparte cand o fi sa am copii, sa ma uit impreuna cu ei :laugh2 :laugh2 :laugh2 )

Am uitat multe ca Lolec si Bolec , Cartea cartilor care era dublat cu accent maghiar si filme de copii Arabela, Cas si doua ghiozdane !

La testoase, vreo saptamana am fost convins ca le zice testoasele mingea !

• Like 1
  • Oras:fara
Postat

Am uitat multe ca Lolec si Bolec , Cartea cartilor care era dublat cu accent maghiar si filme de copii Arabela, Cas si doua ghiozdane !

La testoase, vreo saptamana am fost convins ca le zice testoasele mingea !

arabela. xenia si rumburac :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Când mi-au dat liber părinții am golit întâi raftul cu filme de groaza... apoi mergeam zile în sir cu bunicii la tara, si după o zi întreagă prin munți cu copiii la joaca, spre seară bunicii erau in curte cu alții din familie, si eu ma strecuram sa adorm si nu stiam sa caut canale la radio... si adormeam după o cautare asiduă când găseam un zgomot, ceva cu sens.

Daaa, pacat ca nu se mai fac filme de groaza !

Postat

arabela. xenia si rumburac :laugh2  :laugh2

Xenia era chiar bunoaca si aparea de cateva ori in costum de baie ! :)

• Like 1
Postat

sau pe unguri serialu cu linda karatista (asa mi.o ramas porecla si amu, in fata blocului am scris in 86 cand ne.am mutat in alta zona pe betonu proaspat pus LINDA si amu se vede :laugh2 ) 

bateam tot nu conta ca era fata sau baiat :laugh2

• Like 3
Postat

sau pe unguri serialu cu linda karatista (asa mi.o ramas porecla si amu, in fata blocului am scris in 86 cand ne.am mutat in alta zona pe betonu proaspat pus LINDA si amu se vede :laugh2 )

Buna s-aia, oricum unguroaicele is U.De.Me.Reu !
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

bateam tot nu conta ca era fata sau baiat :laugh2

Aaaa, :) a fost un film serial super fain prin '83-'84, o productie Cehoslovaca, "Goscie" (Vizitatorii, cum era tradus la noi, il dadeau duminica la pranz cand era programul mai lung la TVR si in zilele libere de sarbatori, de Craciun, Anul Nou, Paste, 23 Aug.) :) Vi-l mai amintiti ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=u1uNe2yEHB8

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

ce imi amintesc e reclama la Lada Niva din primul episod :)

si inundația din ultimul :)

am uitat ce erau insa trimiși să găsească :D

Aaaa, :) a fost un film serial super fain prin '83-'84, o productie Cehoslovaca, "Goscie" (Vizitatorii, cum era tradus la noi, il dadeau duminica la pranz cand era programul mai lung la TVR si in zilele libere de sarbatori, de Craciun, Anul Nou, Paste, 23 Aug.) :) Vi-l mai amintiti ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=u1uNe2yEHB8

• Like 2
Vizitator
Postat

ce imi amintesc e reclama la Lada Niva din primul episod :)

si inundația din ultimul :)

am uitat ce erau insa trimiși să găsească :D

Nici eu nu mai tin minte, stiu ca-mi placea cand mancau pasta aia verde, cand le era foame si cand aveau cilindrul ala cu care faceau dolari, cazuera in mare intr-un episod sau ceva dupa o ploaie si ii arsesera cu fierul de calcat, ca sa-i usuce, erau pusi dolarii pe o sarma :) :D :lol: :lol:

Si mi-a mai placut "Norii Negri" (era dat in serile de joi, prin '85-'86), un serial istoric polonez:

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

io tin minte zilele alea cand se ratacea prin țărănoaia Caravana cinematografică..

Nu imi amintesc Norii negri :) o fi fost vreo perioada in care ni se stricase televizorul, titlul imi pare cunoscut dar actorii/actiunea..

Nici eu nu mai tin minte, stiu ca-mi placea cand mancau pasta aia verde, cand le era foame si cand aveau cilindrul ala cu care faceau dolari, cazuera in mare intr-un episod sau ceva dupa o ploaie si ii arsesera cu fierul de calcat, ca sa-i usuce, erau pusi dolarii pe o sarma :) :D :lol: :lol:

Si mi-a mai placut "Norii Negri" (era dat in serile de joi, prin '85-'86), un serial istoric polonez:

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Uffff...am fost la un pas sa-mi pierd bursa. Evident ca asta nu se va intampla, la proba orala profa si-a dat seama ca nu merit 9, ci 10.. :D

• Like 1
  • Minus 18
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

Uffff...am fost la un pas sa-mi pierd bursa. Evident ca asta nu se va intampla, la proba orala profa si-a dat seama ca nu merit 9, ci 10.. :D

i-ai dat limbi?
Vizitator
Postat

Am rascolit hard-discurile cu amintiri foto, si m-a apucat melancolia...

O fotografie pe care am facut-o la un festival international de folclor in Galati, acum 3 ani (frumusetea dansurilor populare arabe nu va putea fi distrusa nici de ISIS si nici de curentele anti-arabe din Europa. Unde se poate inca accepta si manifesta multi-culturalismul, dupa parerea mea, este in si prin arta, in si prin muzica, in si prin dans).

L-am intrebat pe unul din baieti (erau din Algeria) despre ce discutau cand i-am surprins (stia romaneste, vorbea chiar binisor) si a inceput sa rada. Cica ceva de genul: "Ia zi, Ahmed, mergem la o branza cu mamaliguta cum se face la romani, dupa ce ne terminam programul artistic ?"

(Foto by me, nu am mai pus watermark D.T.Photo)

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13428514_876569022488087_2149708901127111868_n.jpg?oh=89b06664691d892b6508bf84c26b53b9&oe=57D1809B

• Like 3
Vizitator Beraru
Postat

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13428514_876569022488087_2149708901127111868_n.jpg?oh=89b06664691d892b6508bf84c26b53b9&oe=57D1809B

Ce mica e lumea! Eu sunt pe bancuta din fundal, cu tricou verde.

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13466195_618332411656911_2342559698976007382_n.jpg?oh=42f7d21514a9c51cbf5c7c7e754fe52b&oe=580433E5 :)  :hug1

• Like 2
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13413516_1331218286892664_570564076533753168_n.jpg?oh=ba4abc1526d766e72b1a61655631318a&oe=580FAA89 :rax2  :hug1

• Like 3
  • Oras:ce te fute grija?
  • Oras:ce te fute grija?
Postat

nu ma simt pria biine, nu vedeti ce mult si prost scriiu pe aici?

nu pot nici sa dorm, veterinarii ziic cai din cauza ca nu miam luat xanaxul saptamana asta

voi ce ziiceti?

Postat

Ma simt ca si cum redescopar viata normala. :)

Fizic sunt varza, am picioarele terminate, s-au dezobisnuit sa faca efort (isi revin, n-am dubii si nici pretentii sa sar ca o caprioara la 80 si kg, corpul are nevoie de luni in sir dupa toate...), dar psihic ma simt renascuta. :)

Am colegi misto!  :laugh2  :ellao

Zici ca am stat in pestera ultimii cativa ani...  :blushing2  :slap2

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ma simt ca si cum redescopar viata normala. :)

Fizic sunt varza, am picioarele terminate, s-au dezobisnuit sa faca efort (isi revin, n-am dubii si nici pretentii sa sar ca o caprioara la 80 si kg, corpul are nevoie de luni in sir dupa toate...), dar psihic ma simt renascuta. :)

Am colegi misto!  :laugh2  :ellao

Zici ca am stat in pestera ultimii cativa ani...  :blushing2  :slap2

Colegele cum sunt ? :)

• Like 1
  • Minus 9
Vizitator
Postat

Unele prea bune pentru tine!  :laugh2  :rax2

Te-aş injura..... da' mi-e așa de klm-ul :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Asta seara-s obosit... 7 beri si o shaworma picanta. Parc-ar merge ceva de tras pe pula, dar la ora asta slabe sanse - cel putin aici. :) In plus, ma asteapta nevasta acasa. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...