Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

A fost neplacut. Si cu asta am inteles tot. Dar mie mi-a placut ca ai gasit putere sa scrii ceva placut despre altceva neplacut. Iar acum stai dreapta in picioare. Deci esti o invingatoare.

Chiar acum, in momentul acesta, daca ar fi sa ai o super putere, care ai prefera sa fie aceea? :)

Dau un interviu? :)

Mi se pare lesne ca am deja destule puteri la care deseori nu am aplicare...

• Oras:Timisoara
Postat

Dau un interviu? :)

Mi se pare lesne ca am deja destule puteri la care deseori nu am aplicare...

Ai dreptate. Este 05:23 si eu sunt plin de energie si pe deasupra si intr-un playfull mood.

Este vina mea :)

Postat

Ai dreptate. Este 05:23 si eu sunt plin de energie si pe deasupra si intr-un playfull mood.

Este vina mea :)

Nu prea am chef de joaca dupa ce am luat inca un mare flit ieri... 

Azi nu pot face haz de necaz caracteristic mie.

Cu alta ocazie.

Pup!

:hug1

Postat

Cu mare drag. Data viitoare ne revedem la un pahar virtual de nectar. Ca sa scriem frumos si optimist cu alb pe negru. Fruntea sus si coarnele inainte. Ca un berbec veritabil. Mi-a facut placere.

Si eu te pup!

Postat

Nu prea am chef de joaca dupa ce am luat inca un mare flit ieri... 

Azi nu pot face haz de necaz caracteristic mie.

Cu alta ocazie.

Pup!

:hug1

Cu mare drag. Data viitoare ne revedem la un pahar virtual de nectar. Ca sa scriem frumos si optimist cu alb pe negru. Fruntea sus si coarnele inainte. Ca un berbec veritabil. Mi-a facut placere.

Si eu te pup!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Si eu am la 00:00 :feet cu un membru de aici :rax2 :rax2

Corino, nu da tot din casa. Parca era vorba ca stii sa fii discreta. :(

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Buna dimineața☺

• Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13407030_10154306059567834_993600664144678985_n.jpg?oh=589d18166d1c64d30dc90de5aa16306f&oe=57E3E97E :hug1

• Like 3
  • Oras:To the moon and back.
  • Oras:To the moon and back.
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13407030_10154306059567834_993600664144678985_n.jpg?oh=589d18166d1c64d30dc90de5aa16306f&oe=57E3E97E :hug1

Vrei sa fii amabila sa scoti semnatura aia cu o pula intr-o gaoaza mizerabila? Multumesc.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Wish I'd be here (Santorini)...

http://greece.greekreporter.com/files/Shipwreck-beach.jpg

Zakynthos, Navagio ....
  • Minus 9
Vizitator
Postat

Zakynthos, Navagio ....

Daaa :( (adica nu e Santorini, vad ca un mare site foto induce lumea in eroare... :slap2 :slap2 :blushing2 Mi se parea mie putin curios, parca nu era chiar din Santorini, dar cum inca nu am ajuns nici in Santorini si nici in Zakhyntos, de aici inca o eroare. Mea culpa si Mersi Mariane pentru tragerea de urechi :bow :bow )

Postat

Vrei sa fii amabila sa scoti semnatura aia cu o pula intr-o gaoaza mizerabila? Multumesc.

manca.me.ai gaoaza/pizda cu pula aia in ea . POFTA  BUNA!

• Like 3
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13417605_251851461850459_1428562316052367649_n.jpg?oh=9e727fa91c44de5913cd85495077a2f6&oe=57E832EA :rax2

• Like 3
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13466306_1813758848855057_56662090948278106_n.jpg?oh=5dc0cd911bf2e0e538c02524e014e595&oe=57DE753F :P

• Like 3
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

manca.me.ai gaoaza/pizda cu pula aia in ea . POFTA  BUNA!

ce-ai bre cu bietul om? te-a rugat frumos! in schimb tu ai folosit din nou limbajul elevat de mahala. v-ati molipsit toate de la euglena.

• Minus 1
Postat

ce-ai bre cu bietul om? te-a rugat frumos! in schimb tu ai folosit din nou limbajul elevat de mahala. v-ati molipsit toate de la euglena.

el o inceput, tu ce ai te plictisesti?

• Like 3
Postat

ai posibilitatea de a dezactiva toate aceste semnaturi imbecile. vezi in dreapta semnaturii ca ai o optiune. bafta.

• Minus 1
Postat

el o inceput, tu ce ai te plictisesti?

i-am explicat cum sa scoata mizeria aia de semnatura. stai calma, nu te infoia ca naparlesti.

• Minus 1
Postat

ai posibilitatea de a dezactiva toate aceste semnaturi imbecile. vezi in dreapta semnaturii ca ai o optiune. bafta.

nu vreau . acele ”semnaturi” le.am primit pe merit, cu altceva te pot ajuta?

• Like 3
Postat

nu vreau acele ”semnaturi” le.am primit pe merit, cu altceva te pot ajuta?

nu trebuie sa-mi explici mie bre  :laugh2

• Minus 1
Postat

nu vreau . acele ”semnaturi” le.am primit pe merit, cu altceva te pot ajuta?

sa-mi bag pula, a ajuns o mandrie sa fii cea mai fututa-n cur  :eek  :wallbash

• Minus 1
Postat

atunci stai dracu in banca 

bre, sunt 2 personaje distincte aici. daca vrei sa explici cuiva ...explica-i omului care te-a rugat sa scoti mizeria aia  :laugh2  mai citeste o data. gata? pricepusi ca altcineva te rugase sa scoti gaoaza?

• Minus 1

Vizitator
Postat

i-am explicat cum sa scoata mizeria aia de semnatura. stai calma, nu te infoia ca naparlesti.

Ma aflu si eu in treaba, stiu (probabil ca de obicei), dar acel banner a fost (daca ai sa fii atent, ai sa vezi si la alte cateva fete de pe aici) facut de Pisic si dat DOAR fetelor care au obtinut premiile pentru 2015-2016. Anul acesta, dupa ce se va fi terminat jurizarea (spre sfarsit de toamna), Motan le va scoate si va face altele pentru noile fete care vor fi fost alese prin vot. Iertare pentru bagarea-n seama.

(Pana la urma, e dreptul fetelor sa poarte semnatura, ca e moral sau nu sa fie votate asemenea indeletniciri nu e nici treaba mea, nici a ta, nici a nimanui, fetele au muncit pentru a se afirma si e dreptul lor sa fie rasplatite macar cu o semnatura-banner) :hihat

Plus ca, cum foarte corect ai subliniat, cine nu doreste sa vada semnaturile, le poate dezactiva

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...