Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sub pamanat srl

Ma aflu si eu in treaba, stiu (probabil ca de obicei), dar acel banner a fost (daca ai sa fii atent, ai sa vezi si la alte cateva fete de pe aici) facut de Pisic si dat DOAR fetelor care au obtinut premiile pentru 2015-2016. Anul acesta, dupa ce se va fi terminat jurizarea (spre sfarsit de toamna), Motan le va scoate si va face altele pentru noile fete care vor fi fost alese prin vot. Iertare pentru bagarea-n seama.

(Pana la urma, e dreptul fetelor sa poarte semnatura, ca e moral sau nu sa fie votate asemenea indeletniciri nu e nici treaba mea, nici a ta, nici a nimanui, fetele au muncit pentru a se afirma si e dreptul lor sa fie rasplatite macar cu o semnatura-banner) :hihat

Plus ca, cum foarte corect ai subliniat, cine nu doreste sa vada semnaturile, le poate dezactiva

pai i-am explicat omului cum sa dezactiveze mizeriile alea. si dansa mi se adreseaza mie ca si cum as fi ala  :laugh2

mai trage carasu' la galati sau e seceta mare?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

bre, sunt 2 personaje distincte aici. daca vrei sa explici cuiva ...explica-i omului care te-a rugat sa scoti mizeria aia  :laugh2  mai citeste o data. gata? pricepusi ca altcineva te rugase sa scoti gaoaza?

bre pulica am vazut tie ti.am raspuns ca te bagi ca musca in curu meu

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

L-am citit dând like-uri, unde era jignită o tipă. Respectiva încearcă sa domine... jignirile. Eu nu pot înțelege ce e aia dominare...

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Dominare este opusul la submissive. Dar in mediul virtual cand crezi ca ai dreptate si vrei sa iti impui punctul de vedere orice ar fi, chiar si cu riscul de a te denigra in ochii atat de multi oameni in incerca de a-ti apara egoul fragil

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Dominare este opusul la submissive. Dar in mediul virtual cand crezi ca ai dreptate si vrei sa iti impui punctul de vedere orice ar fi, chiar si cu riscul de a te denigra in ochii atat de multi oameni in incerca de a-ti apara egoul fragil

Presupun ca nu o încercare de a domina in mediul virtual, aduce dizgrație.
Link spre comentariu

Ceaveț  (dobitocie) mă? Nu puate (dobitocie 2) omu' să-și vază de trebi, că și apar mîșkinii ca coioții! :laugh2 (o cacofonie minunata. de la fasole se trage)

Nea Debussy, mulțam fain pentru camaraderie, dar te rog eu, lasă-l! Nu are rost să te bagi într-un război de uzură cu ăsta - pe de o parte pentru că asta vrea (să fie băgat în seamă, să-și dovedească faptul că există), pe de alta, pentru că ai văzut, nu are scrupule și nu are rost să-i suporți și tu mizeriile. Cât privește trecutul meu, viața mea privată ... nu am nimic care să mă facă să-mi fie cu adevărat rușine și oricum, asta nu e treaba nimănui, nu aici, pe forum.  :hihat

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...