Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Mai bogat c'o casa ..................... 1 12
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Off, ce zi aiurea. Ma simt asa... nu stiu cum sa spun... vulnerabil. Da! Asta este cuvantul: vulnerabil! Nu ma vad in stare sa leg mai mult de doua-trei cuvinte. Nici n-am inchis un ochi toata noaptea si acum mi-e taaaare s...o...m...n.... 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Beat.Grantz stie de ce. 2 4
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iulie 1, 2016 Aseară am fost in Pakistan am intalnit acolo femei frumoase, disponibile
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2016 Off, ce zi aiurea. Ma simt asa... nu stiu cum sa spun... vulnerabil. Da! Asta este cuvantul: vulnerabil! Nu ma vad in stare sa leg mai mult de doua-trei cuvinte.Nici n-am inchis un ochi toata noaptea si acum mi-e taaaare s...o...m...n.... Hmmm, asa am fost si eu (mai rau), oboseala... mai ales psihica. Am un colectiv super, dar toata ziua am facut atacuri de panica dean pulea. M-a tocat stresul inutil si starea de nesiguranta... orice spatiu pus sus imi dadea aritmii... (balconul, scarile rulante in jos, peronul metroului...)Scuze, nu vreau sa te incarc si cu balariile mele. Toate trec.Odihna placuta! 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Hmmm, asa am fost si eu (mai rau), oboseala... mai ales psihica. Am un colectiv super, dar toata ziua am facut atacuri de panica dean pulea. M-a tocat stresul inutil si starea de nesiguranta... orice spatiu pus sus imi dadea aritmii... (balconul, scarile rulante in jos, peronul metroului...)Scuze, nu vreau sa te incarc si cu balariile mele. Toate trec.Odihna placuta! Ca intotdeauna, esti o scumpa... cu mine !Sincer sa fiu, postarea aia e o banala momeala. In realitate sunt odihnit si puternic )). :xoxo 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2016 Ca intotdeauna, esti o scumpa... cu mine !Sincer sa fiu, postarea aia e o banala momeala. In realitate sunt odihnit si puternic )). :xoxo Ma faci sa-mi amintesc de o alta problema nerezolvata... Odihnit si puternic n-am mai pupat demult. 1 2
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 1, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 1, 2016 Domnișoara blondă, cu rochie neagră si sandale bej, frumoasa și enervant de bună de ... mă scuzați... pulă, care a urcat pe scara rulantă înaintea mea, la AFI Palace și care mi-a azvârlit o privire plină de suptîntelesuri pe care, din decență, nu le pot reproduce, este rugata, în cazul în care din greșeală citește pe aici, să mă contacteze mai întâi prin PM și apoi sexual. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Asa de suparacios e mereu? l-a tampit spirtu si carmolu , probabil iar l a dat aia afara si doarme`n parc ca sa pishat dupa canapea .
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2016 l-a tampit spirtu si carmolu , probabil iar l a dat aia afara si doarme`n parc ca sa pishat dupa canapea . Asa a facut? 😠Prost obicei...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Asa a facut? Prost obicei...da , maine nu mai stie ))
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2016 da , maine nu mai stie )) Inteleg... Pare totusi stresat ca ar rade lumea de el... inseamna ca mai are încă o sansă. 😕
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iulie 1, 2016 Astazi ma simt extraordiar , maine ma internez la balaceanca vor femeile sa ma ia de soț, chiar insistă aş putea spune
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 Pizda, esti atât de proasta încât este inutil sa ori mai raspund. Mars si uita-te la o combina, un taran ca tine nu este decât de la coada vacii. Vezi ca prietenul tau are beamweu luat la 200 mii km. Sa mă fac pe voi de săraci si pe aerele voastre de bulangii. Ma pish pe voi mah, asta sa fie in tonul "discursului" vostru. Mizerabililor! L-a loat la O kilometri, lua-i-ai tiptronicu-n gură dă invidios
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 Pizda, hai sa iti explic pe intelesul matale de jartea ordinara. Daca este nevoie sa bat pe cineva, asta o sa se întâmple in legitima aparare. La burta matale de tigan sarlatan, nu am probleme. Euflo însă,si-o ia cum vrea sufletelul lui, deja nu mai depinde de mine. Prin ultimele postări nu a facut altceva decât sa ...!!! Ia spune desteptule, ce ai facut si la ce te astepti de acum încolo? Mesajele pe care le-ai trimis de aici au fost vazute si ... Ia spune, ai plătit ratele la beamweul la mana a coispea?Peseu: Stie toata lumea ca esti in pisat pana in gat! A intrat în insolvenţă firma dă lizing...ce să fac, n-am ce să fac p.s să fii nebun de n-oi spune adevărat, te oftici?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 Domnișoara blondă, cu rochie neagră si sandale bej, frumoasa și enervant de bună de ... mă scuzați... pulă, care a urcat pe scara rulantă înaintea mea, la AFI Palace și care mi-a azvârlit o privire plină de suptîntelesuri pe care, din decență, nu le pot reproduce, este rugata, în cazul în care din greșeală citește pe aici, să mă contacteze mai întâi prin PM și apoi sexual. Norocos eşti, chiar că te-ai născut cu mir în frunte...să ai bani şi femei multe peseu: să-mi sugă pula lisandru şi baselu să-şi dea ochii peste cap...asta că sunt bine dispus 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Haoleu,cum plec puțin,ia lumea foc 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 Haoleu,cum plec puțin,ia lumea foc Lume multă, Oameni puţini 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2016 Astazi ma simt extraordiar , maine ma internez la balaceanca vor femeile sa ma ia de soț, chiar insistă aş putea spune Toate? Chiar nu ti-a scapat una? Pana la Balaceanca nu ma duc, prin Berceni cica te poate tine inchis sa vorbesti singur...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Lume multă, Oameni puţini de fapt,ciuperci multe.stai ca ploua si-n seara asta,maine mai apar niste clone p-aici 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 de fapt,ciuperci multe.stai ca ploua si-n seara asta,maine mai apar niste clone p-aici Să le dea Domnu' sănătate...ce să zic?!?
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iulie 1, 2016 Era vorba de un sentiment curat, neîmpartaşit Da toate pe care le cunosc
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Să le dea Domnu' sănătate...ce să zic?!? sa le dea al de sus sanatate. 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 'mi-aş pula-n semnal...să mor dă nu tre' să stau într-un loc CASĂ mă conectez Noroc cu peisaju' care mă scoate dîn stare 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 Astazi ma simt extraordiar , maine ma internez la balaceanca vor femeile sa ma ia de soț, chiar insistă aş putea spune Fugi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum