Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dac-o dati pe voo -doo.

.ma car!

Bine ca-s chel,și sus și jos,nu rămâne fir de par util în cazuri de-astea.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator worldoftanks
Postat

Scârbit! Cred că exprimă ceea ce simt. Scârbit de această Deltă a Dunării forumistice. De ce deltă? Datorită diversității caracterelor umane, de la cei cu un capital intelectual și cultural ridicat, la cei mai puțin înzestrați cu harul oratoric și până la grobienii irecuperabili (din păcate această ultimă categorie a devenit majoritară).  Caracterul mojic, mârlănesc devine treptat o trăsătura standard a umanității.

Incapacitatea de a purta un dialog (sute de pagini “umplute” cu insulte și limbaj mitocănesc nu poate fi considerat dialog) conduce, în accepțiunea mea, la un regres a tot ceea ce ține de umanitate. Toleranța, respectul, înțelegerea, nevoie de comunicare par a fi concepte căzute, prematur, în desuetudine. Cred cu tărie în 1. libertatea de exprimare și în liberul arbitru, îmi călăuzesc existența după aceste principii, dar cred și în 2. bun-simț, respect, educație. Între aceste două  sfere ar trebui să existe un echilibru, un grad de toleranță...inexistent.

Worldoftanks OUT! Cu bine!

• Like 6
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Scârbit! Cred că exprimă ceea ce simt. Scârbit de această Deltă a Dunării forumistice. De ce deltă? Datorită diversității caracterelor umane, de la cei cu un capital intelectual și cultural ridicat, la cei mai puțin înzestrați cu harul oratoric și până la grobienii irecuperabili (din păcate această ultimă categorie a devenit majoritară).  Caracterul mojic, mârlănesc devine treptat o trăsătura standard a umanității.

Incapacitatea de a purta un dialog (sute de pagini “umplute” cu insulte și limbaj mitocănesc nu poate fi considerat dialog) conduce, în accepțiunea mea, la un regres a tot ceea ce ține de umanitate. Toleranța, respectul, înțelegerea, nevoie de comunicare par a fi concepte căzute, prematur, în desuetudine. Cred cu tărie în 1. libertatea de exprimare și în liberul arbitru, îmi călăuzesc existența după aceste principii, dar cred și în 2. bun-simț, respect, educație. Între aceste două  sfere ar trebui să existe un echilibru, un grad de toleranță...inexistent.

Foarte pe scurt :

1. Puritatea unui crin o detectezi chiar şi in mocirlă

2. Aurul / argintul străluceşte chiar şi în noroiul drumurilor-

Nu zic să ne apucăm să curăţim grajdurile lui Augias dar 2-3 bidinele pe pereţi poate s-ar mai găsi. 

Cei buni se iubesc şi se caută între ei ( proverb antic ) . 

Rândurile tale reprezintă o oază de civilitate , aşadar te mai aşteptăm pe aici. Eu cred că nimic nu e definitiv.

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu am cerut niciodată... culmea este sa cer de la niste străini pe un forum. Worldoftanks... am purtat noi doi vreodată o discutie? Cautand sursa unor răutăți... nu faci decat sa intretii o fascinație în avantajul acestora.

• Oras:Bucuresti
Postat

Long time... :) Se pare ca va fi longer. 

Esti scarbit de forum, eu sunt scarbita de majoritatea oamenilor.

Inteligenta (oarecare) unora le da flatulente... prostia altora ii ajuta sa se creada destepti...

Nu mai vorbim de faptul ca, capra vecinului mereu e cea mai frumoasa si da mai mult lapte.

Wake up! Pe forum sunt cei pe care ii vezi pe strada...

:hug1

Vizitator
Postat

Long time... :) Se pare ca va fi longer. 

Esti scarbit de forum, eu sunt scarbita de majoritatea oamenilor.

Inteligenta (oarecare) unora le da flatulente... prostia altora ii ajuta sa se creada destepti...

Nu mai vorbim de faptul ca, capra vecinului mereu e cea mai frumoasa si da mai mult lapte.

Wake up! Pe forum sunt cei pe care ii vezi pe strada...

:hug1

esti happy?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amada... Nu e chiar asa... încercați sa deosebiți în gândirea voastră o influență, de ceea ce e gand in sine. Daca un om vrea sa se facă remarcat prin gesturi răutăcioase... nu inseamna ca gesturile lui vor face ceva util, ceva care sa conteze.

Postat

esti happy?

Acum da.

Mi-am bagat ceva in principii si am avut un super orgasm cu altcineva...

Nu ma simt mandra de asta, dar n-am cum sa ma simt prost cand ma simt atat de bine.

Amada... Nu e chiar asa... încercați sa deosebiți în gândirea voastră o influență, de ceea ce e gand in sine. Daca un om vrea sa se facă remarcat prin gesturi răutăcioase... nu inseamna ca gesturile lui vor face ceva util, ceva care sa conteze.

Esti pe langa subiect. :)

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Te înșeli.Aici te înșeli

Nimic nu e inutil în Calea Evoluției.Uneori,e nevoie de "rău" pentru a trezi Conștiința.Astfel,evoluția noastră mai urca o treapta.

Aici...si-a luat Pisicu mâna de pe forum as spune.Dar știi cum e?Ca mersul pe bicicleta... Atunci când te urci prima data și te petrece cineva...ajungi,după puțin timp,sa realizezi ca te-a lăsat singura,și ca de fapt te poți descurca și fără umbrela părintească.Sigur,mai cazi,te mai julesti...in final...reușești.

Ring a Bell?

• Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Esti pe langa subiect. :)

De ce oare îmi place sa fac asta? Este posibil ca dorinta mea de a nu mai atinge gandul omului pana in esenta lui sa imi dea senzatia ca fug de propria profunzime? Exista poate o solutie si la aceste nimicuri...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te înșeli.Aici te înșeli

Nimic nu e inutil în Calea Evoluției.Uneori,e nevoie de "rău" pentru a trezi Conștiința.Astfel,evoluția noastră mai urca o treapta.

Aici...si-a luat Pisicu mâna de pe forum as spune.Dar știi cum e?Ca mersul pe bicicleta... Atunci când te urci prima data și te petrece cineva...ajungi,după puțin timp,sa realizezi ca te-a lăsat singura,și ca de fapt te poți descurca și fără umbrela părintească.Sigur,mai cazi,te mai julesti...in final...reușești.

Ring a Bell?

Si răul acela cine vi-l vinde?
  • Like 5
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Si răul acela cine vi-l vinde?

Doar e acolo...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Doar e acolo...

La prima vedere... poate sa fie.
Vizitator
Postat

La prima vedere... poate sa fie.

iar o dam in d`alea ezoterice?

Vizitator
Postat

Este...e ca un virus...care suferă mutații...la final tot acolo va ajunge.După ce-și va fi jucat rolul...nu știi ce e cald dacă nu știi ce e rece...atâtea exemple în natura,univers..același lucru,la scara diferita

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

iar o dam in d`alea ezoterice?

Nu... doar chestii de promovare.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Este...e ca un virus...care suferă mutații...la final tot acolo va ajunge.După ce-și va fi jucat rolul...

La fel cum a fost când a aparut prima banca de investitii în lumea asta. Tot ce e rău pe lumea asta este de vanzare, noi facem un război... apoi aceiasi vin sa cumpere tot răul din noi.
Vizitator
Postat

Eeeehhheee... greu de crezut si imposibil un asemenea miracol... FRF este in tratative cu Walter Zenga pentru postul de antrenor la nationala... Nu cred ca va iesi ceva de aici., la cat de mioritici suntem...:( :(

Vizitator
Postat

Cine câştigă, Italia sau Germania?

RFG :)

Probabil Germania.... dar cu Italia nu stii niciodata... :no2 :no2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Eeeehhheee... greu de crezut si imposibil un asemenea miracol... FRF este in tratative cu Walter Zenga pentru postul de antrenor la nationala... Nu cred ca va iesi ceva de aici., la cat de mioritici suntem...:( :(

Mdea, după mintea unora tre' s-avem, musai, antrenor român....trăiască 'nepotismul' :(

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...