Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La fel cum a fost când a aparut prima banca de investitii în lumea asta. Tot ce e rău pe lumea asta este de vanzare, noi facem un război... apoi aceiasi vin sa cumpere tot răul din noi.

Greu tare....

Totul se rezuma la Corupție. Calea de intrare.E valabil pentru orice.

Difera doar... forma. Simptomele sunt aceleași.Urmarea e aceeași.

Țin cu macaroana. :)

Postat

Cică în 2020 ar trebui să aibă loc în România 3 partide din cadrul CE fotbal. Întrebările fireşti: Cu ce ajung suporterii de la aeroport în Bucureşti? Pe ce stadion vor avea loc meciurile, ăla unde se schimbă gazonul după fiecare meci?

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Visătoarea, ce părere o avea? :)

Zilele astea doar am lăsat informația sa vina spre mine... daca vrei arunc o privire, dar pentru o exactitate si mai buna în ceea ce preiau e bine ca apoi sa fac sex. Problema e ca încă nu mi-am ales care sa fie primul după aceasta scurtă perioadă de virginitate.
Vizitator
Postat

Cică în 2020 ar trebui să aibă loc în România 3 partide din cadrul CE fotbal. Întrebările fireşti: Cu ce ajung suporterii de la aeroport în Bucureşti? Pe ce stadion vor avea loc meciurile, ăla unde se schimbă gazonul după fiecare meci?

Ii ia cu caruta/docarul, ii duc la Voluntari la stadion, au si peisaj frumos, caii tiganilor zlatari, oile care pasc pa camp, balta cu noroi in care se balacesc ratele si gastele :) :laugh2 :laugh2 ...

Vai de noi :(

• Oras:pretutindeni
Postat

Zilele astea doar am lăsat informația sa vina spre mine... daca vrei arunc o privire, dar pentru o exactitate si mai buna în ceea ce preiau e bine ca apoi sa fac sex. Problema e ca încă nu mi-am ales care sa fie primul după aceasta scurtă perioadă de virginitate.

Sex sau dragoste?

Postat

Eşti prea profund :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sex sau dragoste?

Amândouă fara separare între ele...
Vizitator
Postat

Amândouă fara separare între ele...

Eeeeee....aici e buba.

Pentru sex ai nevoie doar de un penis.Erect

Pentru dragoste...mult mai mult draga Vistantric. Vrei sa-mi spui tu sau sa-ți spun eu?

• Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-i rău :)

Asa ziceam si eu... de unde sa mai tot fie rău!?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eeeeee....aici e buba.

Pentru sex ai nevoie doar de un penis.Erect

Pentru dragoste...mult mai mult draga Vistantric. Vrei sa-mi spui tu sau sa-ți spun eu?

Nu este vorba de nevoi aici!
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Este...e ca un virus...care suferă mutații...la final tot acolo va ajunge.După ce-și va fi jucat rolul...nu știi ce e cald dacă nu știi ce e rece...atâtea exemple în natura,univers..același lucru,la scara diferita

Se pare ca Mircea Cartarescu are cont pe nimfomane ...

Postat

Ii ia cu caruta/docarul, ii duc la Voluntari la stadion, au si peisaj frumos, caii tiganilor zlatari, oile care pasc pa camp, balta cu noroi in care se balacesc ratele si gastele :) :laugh2 :laugh2 ...

Vai de noi :(

Cu siguranță ne facem iarăşi de băşcălie. La inaugurarea stadionului s-a făcut gazonul brazde :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se pare ca Mircea Cartarescu are cont pe nimfomane ...

Textul acesta putea sa primească lejer si o unda erotică... pro câteva cuvintele.
Vizitator
Postat

'mi-aş pula'n ea dă viața.... lăutarii cântă laiv...gratarili sfârâie...

• Like 2
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Olleee ! Asa da !

• Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

ce viata pe voi....nu ca alti chinuiti

• Like 1
Postat

'mi-aş pula'n ea dă viața.... lăutarii cântă laiv...gratarili sfârâie...

Explică-le tu că io nu mai am gigabaiţi dăia :(

• Minus 2
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Scârbit! Cred că exprimă ceea ce simt. Scârbit de această Deltă a Dunării forumistice. De ce deltă? Datorită diversității caracterelor umane, de la cei cu un capital intelectual și cultural ridicat, la cei mai puțin înzestrați cu harul oratoric și până la grobienii irecuperabili (din păcate această ultimă categorie a devenit majoritară).  Caracterul mojic, mârlănesc devine treptat o trăsătura standard a umanității.

Incapacitatea de a purta un dialog (sute de pagini “umplute” cu insulte și limbaj mitocănesc nu poate fi considerat dialog) conduce, în accepțiunea mea, la un regres a tot ceea ce ține de umanitate. Toleranța, respectul, înțelegerea, nevoie de comunicare par a fi concepte căzute, prematur, în desuetudine. Cred cu tărie în 1. libertatea de exprimare și în liberul arbitru, îmi călăuzesc existența după aceste principii, dar cred și în 2. bun-simț, respect, educație. Între aceste două  sfere ar trebui să existe un echilibru, un grad de toleranță...inexistent.

Worldoftanks OUT! Cu bine!

Daca am intelege toti ca orice conflict este intretinut de doua parti si atata timp cat il intretii te oglindesti in partea adversa , poate ar fi un pas spre normalitate.... poate !!!

• Like 4

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Dacă s-ar fi intâmplat cu 2 săptămâni mai devreme...

“Mâine (marţi-nr.), în şedinţa de Guvern, avem pe ordinea de zi un proiect de ordonanţă de urgenţă care va veni cu un pachet consistent de simplificare şi de reducerea birocraţiei (…) Cazierul judiciar se va solicita doar între instituţii, deci 2,5 milioane de drumuri la poliţie pentru ridicarea unui cazier judiciar vor fi eliminate pentru că instituţiile care vor avea nevoie de un cazier judiciar vor putea să-l solicite direct, la poliţie, fără să ceară cetăţeanului să treacă de la un ghişeu la altul şi să ia o hârtie ca s-o ducă la alt ghişeu”, a anunţat premierul, într-o emisiune la postul public de radio.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...