Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce incerci sa insinuizzezi pe aicea? :laugh2

Incerc sa fiu eleganta, mi-a iesit?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E doamna,va rog frumos.

Cu flori ca s-o induplecati pentru impardonabila greseala comisa... :flowers2

La fel de galant, manca-ti-as buzele. :)

:kiss3

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
Postat

Nu cu flori, habar n-ai. Aplecat, cu dildo bagat in cur si c-o sticla de vodca in mana. Asa se face.... cred =))

Si daca nu-i plac plecaciunile? =))

Postat

Incerc sa fiu eleganta, mi-a iesit?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

La fel de galant, manca-ti-as buzele. :)

:kiss3

Ma simt onorat.

Iti multumesc. :heart:

• Like 1
Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Si daca nu-i plac plecaciunile? =))

Tu stii suspect de multe. Stai pe scaun cand postezi? =))

Postat

Ma simt onorat.

Iti multumesc. :heart:

Merci frumos si eu! Aveam de ceva timp niste flori uscate... era cazul sa le schimb cu unele proaspete. :)

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tu stii suspect de multe. Stai pe scaun cand postezi? =))

Inca n-as sufla in sonda...e prematur in acest moment.

Inoportun as indrazni... =))

Vizitator beraru
Postat

PS Am raportat postarile administratorului, deocamdata nu vad insa nicio reactie.

I-ai spus c-am injurat urat, da? Sau ca am amenintat copilul unui tigan si intru la discriminare - cel putin :).

Ai si 112 la dispozitie. Asa! Fii cetatean model, ca pana acum :).

PS: nu suna cand e ud pe jos; cazi de pe piedestal

• Like 3
Postat

Merci frumos si eu! Aveam de ceva timp niste flori uscate... era cazul sa le schimb cu unele proaspete. :)

:hug1

pai si klm?

cum nu ti-a umplut inca,camera de flori? :)

Postat

I-ai spus c-am injurat urat, da? Sau ca am amenintat copilul unui tigan si intru la discriminare - cel putin :).

Ai si 112 la dispozitie. Asa! Fii cetatean model, ca pana acum :).

PS: nu suna cand e ud pe jos; cazi de pe piedestal

L-ai injurat foarte urat.

Nu sunt mandru de tine....

M-ai facut sa rosesc.

Sincer nici n-am putut citi tot textul.

La jumatate deja m-a blocat constiinta.

I-am urmat sfatul....Am mai baut un pic.

Bine io am baut si la inceput da asta nu puteam sa incep asa textu.

Apoi mi-am stres o lacrima am ragait usor,si m-am indreptat catre locul unde pana si regele merge pe jos.

Traisca Comunismul!!!! =))

• Like 2
Postat

Nu-si are locul pomeneala.

Sa-ti spun sau nu... crede-ma pe cuvant.  :laugh2

Te cred.Te-am cunoscut o femeie faina.Ramai asa. :blushing2

• Like 1
Vizitator pustiu84
Postat

Imi cer mii de scuze pentru graba cu care-am citit utopica ta replica la adresa cetateanului de etnie si a propriei sale odrasle. Mi se pare mie sau nu ai adus in vorba doamna piranda? Amatorism de neiertat. M-ai dezamagit, sincer. Schimba berea in plm... =))

Vizitator beraru
Postat

.... a citi despre torturarea copiilor si sexul cu viermii rezultati din putrefactie ...

Am spart tiparele, este? Incet, incet se duc pe pula acceptatele si consacratele: "Futu-ti mortii ma-tii!", "Bag pula-n ma-ta!" etc. Offff, unde-s vremurile alea?

...Conservatorule! :))))

• Like 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Esti atat de amabil sa ma luminezi si pe mine care ar fi subintelesul urmatoarelor cuvinte:

"Cu prima ocazie cand o sa-ti plimbi puradelul ti-l voi smulge din brate si, sub ochii tai indurerati, ii voi fute genunchi in tampla pana-i vad vinisoare de sange la gurita aia mica, cat o capsunica. Il voi izbi cu muia de bordura pana il tumefiez si mi-l voi fixa cu dintisorii din fata direct pe pula, stil clema. Placerea mea: s-aud eu un mic "poc!". Dupa o lada de bere ma voi duce sa-mi golesc vezica si voi da drumul unu jet intr-atat de puternic cat sa-i iasa pe partea cealalta printre fesele ale mici, cat doua merisoare. Stii tu: gaura aia in care obisnuiai (si tu) sa-i bagi 3 degete de-odata la dus.

Pt. ca am inima mare, n-o sa-i las picioarele putrefacte sa atarne lălâi, ci i le voi lega de coapsele mele, sa-l simt vesnic aproape."

sau

"Imi imaginez scena perfect. O voi strange tare de pulpe, sa m-asigur ca-i sparg doua-trei varice. Ador s-o vad suferind! Estimez lejer 4-5 finalizari numai privindu-i chipul."

Eu o sa fiu foarte sincer, tot ce vad sunt doar elucubratiile si dejectiile unui gunoi umanoid dezaxat, care ar merita sa fie sub tratament psihiatric intensiv.

Dar, te rog mult, ajuta-ma sa vad dincolo de "what meets the eye", nu sunt ironic ci doar vreau sa-ti inteleg pozitia.

PS Am raportat postarile administratorului, deocamdata nu vad insa nicio reactie.

Lumineaza-ma!

Nu-i vorba de subtilitatea cuvintelor in sine, ci de context. E un mod (nonconformist si extrem, de acord) prin care omu' vrea sa arate ca, atunci cand se-ncepe cu injuraturi in care-i implicata familia, nu poti stabili un punct pana la care lucrurile sunt acceptate / acceptabile, iar de acolo-ncolo "dom'le stai, ca-i prea urat". Odata ce-ai trecut de pragul psihologic al primei injuraturi de familie, oare cine are obiectivitatea sa stabileasca ce-i mai urat si ce se poate admite, hai treaca-mearga...?

Omu' a facut o metafora (scandaloasa luata ad literam, intr-adevar) despre niste copii pe care celalalt poate-i are, poate nu-i are inca, in realitate. Cu o pagina inainte, celalalt facuse o referire la mama Berarului (pe care acesta cu siguranta o are) intr-un cosciug. Ce-i mai deranjant, atunci de ce n-a zis nimeni nimic? Ca suntem obisnuiti cu prea multe injuraturi de mama si ne-am abrutizat? Cand a fost ultima zi cand pe forumul asta nu s-a injurat de mama sau nu s-a luat in pula nicio familie? Numa' acuma ca suna prea dur, ne-am trezit? 

E doar modul meu de-a le vedea, poate ma insel...

• Like 7
Postat

Am spart tiparele, este? Incet, incet se duc pe pula acceptatele si consacratele: "Futu-ti mortii ma-tii!", "Bag pula-n ma-ta!" etc. Offff, unde-s vremurile alea?

...Conservatorule! :))))

Propun coniac, discutie cat ne tine pana la... si somn!  :laugh2

Tinut in brate daca nu ma violezi si atunci s-ar putea sa stau.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Suparat mai esti.  :hug1

Pisoi, prea mult scrii, cu tot respectul, cred esti la aia gen trece timpul si vine salariul... astia mai solicitati scriu mai putin si mai la obiect, no offence. :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

dupa o juma da palinca cam ametit . astept meciu sa ma manifest vreau sa bata italia

Reputație: 10279
Postat

Pisoi, prea mult scrii, cu tot respectul, cred esti la aia gen trece timpul si vine salariul... astia mai solicitati scriu mai putin si mai la obiect, no offence. :)

Ai nimerit-o fix (da' fix!!) la 180 de grade, 0 minute si 0 secunde  :laugh2

(cu acelasi respect, nu stiu daca e mare diferenta intre mine si tine, ca volum total de text... tu doar il imparti in mai multe postari, eu le "grupez"...)

:beex2

• Like 1
Postat

Ai nimerit-o fix (da' fix!!) la 180 de grade, 0 minute si 0 secunde  :laugh2

(cu acelasi respect, nu stiu daca e mare diferenta intre mine si tine, ca volum total de text... tu doar il imparti in mai multe postari, eu le "grupez"...)

:beex2

Ne suparam?

Pai ce faci, jupane, tocmai tu sa te superi? Pareai intangibil, unora.

Aaaa, da, esti om, act like it maybe? 

Sorry ca supar, esti deja iritat.

• Administrator
Reputație: 114594
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Propun coniac, discutie cat ne tine pana la... si somn!  :laugh2

Tinut in brate daca nu ma violezi si atunci s-ar putea sa stau.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Suparat mai esti.  :hug1

pre_1467568831__ind111ex.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Nu-i vorba de subtilitatea cuvintelor in sine, ci de context. E un mod (nonconformist si extrem, de acord) prin care omu' vrea sa arate ca, atunci cand se-ncepe cu injuraturi in care-i implicata familia, nu poti stabili un punct pana la care lucrurile sunt acceptate / acceptabile, iar de acolo-ncolo "dom'le stai, ca-i prea urat". Odata ce-ai trecut de pragul psihologic al primei injuraturi de familie, oare cine are obiectivitatea sa stabileasca ce-i mai urat si ce se poate admite, hai treaca-mearga...?

Omu' a facut o metafora (scandaloasa luata ad literam, intr-adevar) despre niste copii pe care celalalt poate-i are, poate nu-i are inca, in realitate. Cu o pagina inainte, celalalt facuse o referire la mama Berarului (pe care acesta cu siguranta o are) intr-un cosciug. Ce-i mai deranjant, atunci de ce n-a zis nimeni nimic? Ca suntem obisnuiti cu prea multe injuraturi de mama si ne-am abrutizat? Cand a fost ultima zi cand pe forumul asta nu s-a injurat de mama sau nu s-a luat in pula nicio familie? Numa' acuma ca suna prea dur, ne-am trezit? 

E doar modul meu de-a le vedea, poate ma insel...

La pariu ca nu ne-am trezit ? ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...