machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Cum zici tu, lache!Sufla-ți-aș cu curu-n lingură, când te arde ciorba...! Disclaimer: e dissing... 2 2
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Sufla-ți-aș cu curu-n lingură, când te arde ciorba...! Disclaimer: e dissing...Te-a desemnat fasolarul sa-i reprezinti flatulentele? Nu-i o rusine sa fii lingau
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Poate nu-i mai plac sarmalele si se simte haituit. Ma simt precum Agent Smith din Matrix Revolutions, când vad atâtea copii.Sa nu cumva sa dau overrun si sa ramana bietu' fara bani de sarmale.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Te-a desemnat fasolarul sa-i reprezinti flatulentele? Nu-i o rusine sa fii lingau Mda... Și io pă tine...! 2
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Ma simt precum Agent Smith din Matrix Revolutions, când vad atâtea copii.Sa nu cumva sa dau overrun si sa ramana bietu' fara bani de sarmale. Nu ramane. Canta o manea la Starbucks si iese de-o oala.
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Mda... Și io pă tine...!Sa-i freci fasolea bine, lache.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Stiam eu ca Beraru nu are curajul sa-si masoare fortele cu mine.Probabil mi-a urmat sfatul si asteapta sa urce-n categorie. Avertizez totusi ca am toleranta zero fata de lingai, fie ei ai propriilor rani sau ale altora funduri.
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 3, 2016 Berarule, singura sansa ca sarmalagiu' sa nu limiteze acest cont, este ca sa ma cert cu tine.La o adica, nu stiu de ce tot imi baneaza contul/anuleaza posibilitatea de a posta/chiar modifica semnatura, deh, puteri de admin.In fond, e forum de curvasareala si caterinca, nu stiu de ce se supara, atunci cand scriu info..... Pe bune acum, de ce te tot baneaza?Ti-am urmarit (aproape) toate postarile cu miskinexit si nici macar una nu a fost impotriva regulamentului. 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Pe bune acum, de ce te tot baneaza?Ti-am urmarit (aproape) toate postarile cu miskinexit si nici macar una nu a fost impotriva regulamentului.Pentru ca se crede un Jerry Springer, caruia ii ia curu' foc, cand cineva sopteste Oprah Winfrey.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Stiam eu ca Beraru nu are curajul sa-si masoare fortele cu mine.Probabil mi-a urmat sfatul si asteapta sa urce-n categorie.Avertizez totusi ca am toleranta zero fata de lingai, fie ei ai propriilor rani sau ale altora funduri.Ai ajuns să te lingi singur la pulică...? 2
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Sarmalagiul este lacheul brigazii.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Ai ajuns să te lingi singur la pulică...?Te-ai ajuns si tu, după ce ai "lins pulicile altora". Ei ei Ciutacule...
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Te-ai ajuns si tu, după ce ai "lins pulicile altora".Ei ei Ciutacule...Ai ajuns să o copiezi pe Justlove... S-a-ntors lumea dandoaselea... 2 2
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Ai ajuns să o copiezi pe Justlove... S-a-ntors lumea dandoaselea...Sleahta de imbecili de care vorbeste Umberto Eco isi joaca cartea intotdeauna.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Ai ajuns să o copiezi pe Justlove... S-a-ntors lumea dandoaselea...Nu inteleg, esti suparat si pe ea?Alta iubire neimpartasita? Lasa-le.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Sleahta de imbecili de care vorbeste Umberto Eco isi joaca cartea intotdeauna.Tot de partea greșită a pulii ești... 1 2
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 3, 2016 Te-ai ajuns si tu, după ce ai "lins pulicile altora". Ei ei Ciutacule... Nu s-a ajuns, l-au bagat la inaintare ceilalti lachei, pentru ca el nu are oricum nicio reputatie de protejat 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Sleahta de imbecili de care vorbeste Umberto Eco isi joaca cartea intotdeauna.Un cont s-a dus. Fă repede altu'! 1 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Nu s-a ajuns, l-au bagat la inaintare ceilalti lachei, pentru ca el nu are oricum nicio reputatie de protejatRepet, un lacheu o face din proprie initiativa.
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Un cont s-a dus. Fă repede altu'!Trebuie sa se simta si sarmalagiul important.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Nu s-a ajuns, l-au bagat la inaintare ceilalti lachei, pentru ca el nu are oricum nicio reputatie de protejatAmice, nu prea te duce memeaca... Ești absolvent de orfelinat...? 3 2
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 3, 2016 Repet, un lacheu o face din proprie initiativa.Un lacheu bun la ceea ce face, dar nu neaparat si un lingau rudimentar, cu inteligenta unei maciuci (pun intended) Ironia e ca noi acum ii facem jocul aluia care te tot baneaza $$$ 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Trebuie sa se simta si sarmalagiul important.De ce? Ți-ai pus țâțe? 3 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Ironia e ca noi acum ii facem jocul aluia care te tot baneaza $$$Personal, ma deranjeaza putin faptul ca $$$ se duc pe sarmale, ceafa de porc si fruntile lautarilor.Am mai scris asta.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 LauraMachucamba, pentru ce/cine te sacrifici?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum