cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 3, 2016 Cat e scorul?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 3, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 3, 2016 Pe Andreea Marin o doare-n cur: Andreea Marin, după ce a fost atacată de câini. „Să nu vă plângeți că i-am omorât” Zilele trecute, Andreea Marin a trecut prin momente de panică, după ce a fost atacată de câini în plină stradă. Vedeta a povestit în exclusivitate pentruLibertatea, cum a încercat să se apere, însă nu a reușit și s-a speriat foarte tare. O cunoștnță a prezentatoarei tv a reușit să o salveze pe aceasta de patrupedele furioase. Soția lui Tuncay a povestit prin ce momente cumplite a trecut atunci.„Eram pe telefon exact în momentul în care m-au atacat. Mie nu îmi e frică de câini, așa că am început să vorbesc cu ei, dar nu se linișteau deloc. Vorbeam cu o cunoștință la telefon, m-a auzit țipând și a venit repede cu mașina. Așa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieșit să mă ajute. Nu este normal să îți fie frică să mergi pe strada ta și să-ți fie frică de câini. Și eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni”, a declarat Andreea Marin șa Kanal D.După acest incident care a speriat-o îngrozitor, prezentatoarea TV a făcut plângere la primăria Voluntari cu cu ajutorul unui alt vecin, avocat de profesie, care avusese și el aceeași experiență neplăcută cu copilul său și care făcuse aceste demersuri înaintea ei. În momentul în care autoritățile s-au deplasat la fața locului, vecinii au avut părerile împărțite. În timp ce unii au înțeles punctul ei de vedere și i-au dat dreptate, alții au recunoscut că nu cunoșteau legea și considerau că e normal să lase animalele libere, întrucât îi hrăneau și aveau carnete de sănătate.Mai mult, Andreea Marin a fost filmată de un trecător, în timp ce se certa cu vecinii. Cei de la ALF România, o organizație pentru protecția animalelor, au făcut public filmulețul cu pricina. „Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic așa. Dacă îi mai văd afară și mă atacă vreunul, eu acționez. Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră”, a spus nervoasă Andreea Marin.
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Cat e scorul?1-0 pentru fasolar. Machucambo este un lacheu fidel.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Sarmalagiul este lacheul brigazii.Mult mai bine decât lacheul rozkendrei... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Russian hackers may have found a crack in Denuvo’s defences June 30th, 2016 at 11:10 am - Author Jon MartindaleDenuvo is a name that sends shudders down the spines of pirates the world over, as it has meant that some games, no matter how hard people tried, have remained uncracked and unplayable for those not willing to pay for them. But there are whispers that that mightiest of foes may soon be defeated, as Russian hackers may have found a way around its defences for the first time.Unlike most digital rights management (DRM) systems, Denuvo has stood up to the efforts of many of the world’s best crackers for many months, mostly because it effectively adds a DRM layer to other DRM like SECUROM. It’s anti-tamper DRM, rather than game-pirate-blocking DRM. It even lead to some cracking groups claiming that the era of pirating games could be at an end.Not to be defeated so easily though, Russian hackers are now claiming partial victory in the case of Denuvo protected Rise of the Tomb Raider. Closing in on a year after the game’s release, a video has appeared online which appears to show the game cracked and working, without being paid for (thanks TorrentFreak).http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2016/06/650x366xdenuvocrack.jpg.pagespeed.ic.xB3hQem-RP.jpgThe video is very low frame rate, which suggests the implementation – if real – is far from perfect, but it’s a step in the right direction for those looking to crack some of the world’s most troublesome DRM.Of course we can’t confirm that the crack exists until we see the game in the wild, but it seems like Denuvo may have fallen for the first time. It’s taken months and months of effort, so it certainly did its job in protecting the game in the weeks and months after its release, where traditionally the highest piracy rates have been recorded.The question now remains whether – if this crack is real – other Denuovo protected games can be opened up in a similar manner. If so, the developers of the anti-tamper system may need to go back to the drawing board.
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iulie 3, 2016 Berarule, singura sansa ca sarmalagiu' sa nu limiteze acest cont, este ca sa ma cert cu tine.La o adica, nu stiu de ce tot imi baneaza contul/anuleaza posibilitatea de a posta/chiar modifica semnatura, deh, puteri de admin.In fond, e forum de curvasareala si caterinca, nu stiu de ce se supara, atunci cand scriu info..... Dar ce problema de viata si de moarte o fi avand lacheul numarul 1 de nu e aici sa te dea cu capul de toti peretii? Umpluse topicul vechi de amenintari - coincidenta - dupa ce-ti fusese banat contul. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Dar ce problema de viata si de moarte o fi avand lacheul numarul 1 de nu e aici sa te dea cu capul de toti peretii? Umpluse topicul vechi de amenintari - coincidenta - dupa ce-ti fusese banat contul.Oaloo, da' prost e ăsta...! Nu-i de mirare că-l place pe Mișkin... Mișkine, ia-l repede la măciuci, că-ți strică reputația! 3 2
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Dar ce problema de viata si de moarte o fi avand lacheul numarul 1 de nu e aici sa te dea cu capul de toti peretii? Umpluse topicul vechi de amenintari - coincidenta - dupa ce-ti fusese banat contul.O fi adoptat tehnica altuia, sa posteze dupa ce sunt banat, apoi sa stea de sase si sa vada daca-i raspund, moment in care sa-si proclame victoria. Se da bere la Starbucks? 1
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 O fi adoptat tehnica altuia, sa posteze dupa ce sunt banat, apoi sa stea de sase si sa vada daca-i raspund, moment in care sa-si proclame victoria. Se da bere la Starbucks? Nu. Doar sarmale si piftie. E ziua sarmalagiului.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Oaloo, da' prost e ăsta...! Nu-i de mirare că-l place pe Mișkin... Mișkine, ia-l repede la măciuci, că-ți strică reputația!Te-ntorci acasa, precum un spartan, cu tolba plina, dupa o batalie cu persanii. Nu inteleg, totusi, conversia asta, de la atârnator la ciutac catranit. 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Ai ciugulit si tu ceva. Lingaule, Berarule, singura sansa ca sarmalagiu' sa nu limiteze acest cont, este ca sa ma cert cu tine.La o adica, nu stiu de ce tot imi baneaza contul/anuleaza posibilitatea de a posta/chiar modifica semnatura, deh, puteri de admin.In fond, e forum de curvasareala si caterinca, nu stiu de ce se supara, atunci cand scriu info..... Stiam eu ca Beraru nu are curajul sa-si masoare fortele cu mine.Probabil mi-a urmat sfatul si asteapta sa urce-n categorie.Avertizez totusi ca am toleranta zero fata de lingai, fie ei ai propriilor rani sau ale altora funduri. O fi adoptat tehnica altuia, sa posteze dupa ce sunt banat, apoi sa stea de sase si sa vada daca-i raspund, moment in care sa-si proclame victoria.Se da bere la Starbucks? Miskine, te-am asteptat cu ardoarea cu care asteapta snobii la teatru pauza dintre acte . Recunosc, sunt putin dezolat: ti-am pus postarile cap-la-cap si n-am strans de-un zambet. Ii lasasem misiune preparatorului tau fizic, winehouse_whtevr, sa te aduca in forma care te-a consacrat, da' esti suspect de flasc. Ori ai halit acasa azi? Te strange cureaua Rolex-ului? ...Nu m-ar mira, ca de multisor n-ai mai postat la "Ce-am manacat". Fii sincer! Te-ai asezat la coada, ca-n reclama Gostat, c-ai simtit miros de sange? Nu pot sa cred ca perspicacitatea ti-a jucat o asemenea festa. 5
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Nu e nicio rusine: zi-mi daca vrei sa te mai gratiez cateva zile. Oricum, nu mi te prezinti asa ca n-apuci doua runde. ...Lasa bautul pe seama altora care se pricep si fii baiat serios cand e vorba de caterinca.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 3, 2016 Te-ntorci acasa, precum un spartan, cu tolba plina, dupa o batalie cu persanii.Nu inteleg, totusi, conversia asta, de la atârnator la ciutac catranit.Sunt acasă, n-am de unde să mă-ntorc. Sunt convins, totuși, că avem viziuni diferite asupra "conceptului"... 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Daca si tu ai inceput sa iei si caterinca la misto ajung sa-mi desfat intelectul cu d'alde winehuse_whtv. Si mie nu-mi place sa ma plafonez. O sa-ti port pica o viata.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Miskine, te-am asteptat cu ardoarea cu care asteapta snobii la teatru pauza dintre acte . Recunosc, sunt putin dezolat: ti-am pus postarile cap-la-cap si n-am strans de-un zambet. Ii lasasem misiune preparatorului tau fizic, winehouse_whtevr, sa te aduca in forma care te-a consacrat, da' esti suspect de flasc. Ori ai halit acasa azi? Te strange cureaua Rolex-ului? ...Nu m-ar mira, ca de multisor n-ai mai postat la "Ce-am manacat". Fii sincer! Te-ai asezat la coada, ca-n reclama Gostat, c-ai simtit miros de sange? Nu pot sa cred ca perspicacitatea ti-a jucat o asemenea festa.Sa iau copiii-n sulita si sa ma ascund sub stiharul de liturghie este un dar pe care inca nu am avut onoarea sa-l primesc. Esti un lingau periculos... 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 La a 63-a gluma cu Starbucksu' promit sa te scot la un restaurant fitos si sa te plimb cu masina ultimul racnet. Consider-o o resuscitare amicala.
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Aduna-ti ideile intr-o singura postare. 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Sa iau copiii-n sulita si sa ma ascund sub stiharul de liturghie este un dar pe care inca nu am avut onoarea sa-l primesc.Esti un lingau periculos...Esti bazat, pe buna dreptate. In neimplinirea ta, stii foarte bine ca tie nu am cum sa-ti iau vreodata copiii-n sulita. La cat de ursuz esti nu ti-ar bate vreunul la usa de Halloween, daramite sa stea in casa cu tine. Poate doar daca contribuie si el la chirie. 1
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Esti bazat, pe buna dreptate. In neimplinirea ta, stii foarte bine ca tie nu am cum sa-ti iau vreodata copiii-n sulita. La cat de ursuz esti nu ti-ar bate vreunul la usa de Halloween, daramite sa stea in casa cu tine. Poate doar daca contribuie si el la chirie.Cate lovituri sub centura! Nu te cunoscusem, pana nu te laudasi cu ciroza.Citisem pe undeva, sa fi fost in Ciuma de Camus sau Castelul de Kafka, ca boala ii face interesanti pe "saraci"... Si cica Halloween!Si eu sunt acuzat de snobism, doar pentru ca am servit kaiseki la 700 de dolari.
miskin download Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Ma trece cacarea. Asta dupa ce am borat de 3 ori citind dejectiile alcoolistului 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iulie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 3, 2016 Bine
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Cate lovituri sub centura!Nu te cunoscusem, pana nu te laudasi cu ciroza.Citisem pe undeva, sa fi fost in Ciuma de Camus sau Castelul de Kafka, ca boala ii face interesanti pe "saraci"...Si cica Halloween!Si eu sunt acuzat de snobism, doar pentru ca am servit kaiseki la 700 de dolari.Sub centura pe tema asta? Glumesti fad. Loviturile alea sunt rezervate unor akte ocazii, in functie de turnura dialogului, logic. Nu pot sa cred acum ca discutam despre o momeala pe care o aruncasem pulimii (gen clonei tale). Mai ramane sa facem caterinca despre infertilitatea ta. ...Care sigur e fictiva. Nu imi explic de ce dai apa la moara celor care te-au luat peste picior spunand ca esti chelner. Faptul ca servesti bauturi scumpe, indiferent carui tip de persoane o faci, nu te innobileaza. 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Astept replica, ca sunt domn, si-am plecat. Pe maine!
berea lu miskin Reputație: 23 Postat Iulie 3, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 3, 2016 Sub centura pe tema asta? Glumesti fad. Loviturile alea sunt rezervate unor akte ocazii, in functie de turnura dialogului, logic. Nu pot sa cred acum ca discutam despre o momeala pe care o aruncasem pulimii (gen clonei tale). Mai ramane sa facem caterinca despre infertilitatea ta. ...Care sigur e fictiva. Nu imi explic de ce dai apa la moara celor care te-au luat peste picior spunand ca esti chelner. Faptul ca servesti bauturi scumpe, indiferent carui tip de persoane o faci, nu te innobileaza.Deja nu mai ai inspiratie. Te magulesti crezand ca am nevoie de clone pentru a te lua in colimator. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum