Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deja nu mai ai inspiratie.

Te magulesti crezand ca am nevoie de clone pentru a te lua in colimator.

Aici e ciudat ce spui... Ca daca nu ai nevoie de clone, ce faci... ce inspiratie ai tu de fapt?! Apare... ca esti axat pe o intentie cu care iti faci veacul, fara prea mari pretentii. Mai simplu spus... esti un om cam prea linistit si in astfel de cazuri, ceilalti isi fac impresia ca si ei te pot linisti, pana la proba contrarie. Aceasta proba e singurul tau as... si trece timpul.
  • Like 7
  • Minus 4
  • Oras:.
Postat

Aici e ciudat ce spui... Ca daca nu ai nevoie de clone, ce faci... ce inspiratie ai tu de fapt?! Apare... ca esti axat pe o intentie cu care iti faci veacul, fara prea mari pretentii. Mai simplu spus... esti un om cam prea linistit si in astfel de cazuri, ceilalti isi fac impresia ca si ei te pot linisti, pana la proba contrarie. Aceasta proba e singurul tau as... si trece timpul.

Daca eu nu as fi fost inventat, nu trebuia sa fi existat...sau cum e vorba?

Postat

Sunt atat de abatut si suparat, incat ce a facut Hitler cu evreii va fi o nimica toata pe langa ce o sa pateasca nesabuitul care va indrazni sa se creada putin mai important decât nisipul pe care calc eu.

Iar eu nu lovesc in familii, dau in orgolii, ca astea dor cel mai mult.

• Oras:Mothership
Postat

Daca te pisti singur si te doare, asta inseamna ca esti prea puternic sau prea slab?

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Daca te pisti singur si te doare, asta inseamna ca esti prea puternic sau prea slab?

Mai rău e dacă te doare când te pişi.

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Like!

Sa-mi bag in ele de puncte, ca s-au terminat!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca eu nu as fi fost inventat, nu trebuia sa fi existat...sau cum e vorba?

... cum adică inventat? Iti pare doar... din pricina atentiei care ti se acorda. Daca vorbesti de inventie... nu aduci subiecte deja existente. Te legi de una si alta, te invarti, nu-ti găsesti rostul... si drept rezultat: clona. Un om agresiv este un om epuizat, golit din fasa... hai sa zicem ca doar te amuză aceste fapte. Bravo.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Inseamna ca nu ai stare. Ai profitat de lipsa mea jucausule?
Postat

Inseamna ca nu ai stare. Ai profitat de lipsa mea jucausule?

:)

Nu m-am putut abtine. Nelinistea face parte din natura mea.

Profitat e un cuvant asa ... greu

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:)

Nu m-am putut abtine. Nelinistea face parte din natura mea.

Profitat e un cuvant asa ... greu

De ce sa fie greu? Esti în forma... un pic mai treaz după ciupitura si-ti trece.
Postat

De ce sa fie greu? Esti în forma... un pic mai treaz după ciupitura si-ti trece.

Am asa un sentiment bizar ca nu mai sunt eu insumi. E dificil de exprimat in cuvinte, dar e si cum in timp ce dormeam adanc, cineva a venit, m-a desfacut in mai multe parti, si apoi m-a asamblat la loc in graba. Genul ala de sentiment ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am asa un sentiment bizar ca nu mai sunt eu insumi. E dificil de exprimat in cuvinte, dar e si cum in timp ce dormeam adanc, cineva a venit, m-a desfacut in mai multe parti, si apoi m-a asamblat la loc in graba. Genul ala de sentiment ...

Depinde de profunzime... Unde te-a desfăcut?
Postat

Depinde de profunzime... Unde te-a desfăcut?

Oamenii au o curiozitate insatiabila de a sti totul ... cu exceptia lucrurilor care merita a fi stiute

• Oras:Romania
Postat

Oamenii au o curiozitate insatiabila de a sti totul ... cu exceptia lucrurilor care merita a fi stiute

Asta e, sunt curois, foooarte curios

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Io ma simt nerăbdător. Aștept sa adoarmă piciu sa mai dau încă o tura.

Nu futi,nu exiști

Paraziții

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine decide care sunt acele lucruri care merita...?
Postat

Cine decide care sunt acele lucruri care merita...?

Am o mare curioazitate.. sper sa te descopar :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am o mare curioazitate.. sper sa te descopar :D

Vizitator
Postat

Futui AVG-ul si UBUNTU si drivere si tastatura wreless careintra in conflict cu banda de semnal de la tv-box si Win. 10 !!! :rax2 :rax2 De ce aia de la Altex nu lasa Free-DOS ?? Linux is not funny ! :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :no2

Vizitator
Postat

Futui AVG-ul si UBUNTU si drivere si tastatura wreless careintra in conflict cu banda de semnal de la tv-box si Win. 10 !!! :rax2 :rax2 De ce aia de la Altex nu lasa Free-DOS ?? Linux is not funny ! :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :no2

Și ce naiba cauți la Altex?

Nu știi ca-s țepari?

Mai bine încearcă Marketonline.

Sunt pățit cu Altex,am luat un leptoc și-n 8 ore l-am dus înapoi.Ca sa scap de contract,am pus avocatul pe speaker,sa audă și domnișoara care zicea ca nu se poate...

BUUUM! Sa vezi ce a mers...

• Minus 4

Vizitator
Postat

Și ce naiba cauți la Altex?

Nu știi ca-s țepari?

Mai bine încearcă Marketonline.

Sunt pățit cu Altex,am luat un leptoc și-n 8 ore l-am dus înapoi.Ca sa scap de contract,am pus avocatul pe speaker,sa audă și domnișoara care zicea ca nu se poate...

Nu bre, stai usor, ca dupa el scriu, dar de la 2 dupa-amiaza tot instalez-dezinstalez chestii. Daca era sa iau, cel mai mult iau dupa Amazon-Ebay and I mean it, LOTS of stuff. Chestia e ca ma cinui s-i dau o forma definitva, cu potoshop in primul rand pentru prelucrat poze si alte cateva programe (and games, de ce sa mint, e pus la pescuit Assassin's Creed - Syndicate) :laugh2 :laugh2

LE: chinui, nu cinui - tastatura asta trebuie sa dai putin mai tare cu degetul pana "se rodeaza"...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...