Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ma simt, doar ce am de facut.

Stii cum e sa ai perioade cand totul iti iese pe dos...

Ai zice ca e destinul, bla bla, eu de obicei stiu ce si unde am omis.

Contra cronometru, asta a fost, este, asta e tot ce mi-am dorit sa dispara.

Sa am timp sa aleg.

Am luat joburi in fuga, am luat garsoniere in graba, am luat relatii total nepotrivite din...

Poate par instabila cu o multime de schimbari, dar in spatele aparentelor de cand ma stiu am vrut stabilitate si doar m-am adaptat cum am putut de fiecare data cand am fost ingenuncheata...

Imi urca sangele in cap cand vad generalizari din topor, cand mi se vorbeste ca unei specii inferioare, ca de, mentalitatea prostimii e ca daca faci sex si ceri bani esti o batuta in cap care altceva nu stie... Ai fi uimit!

Nu ma justific, nimeni nu-mi poate cere socoteala, doar eu stiu de ce am ajuns asa...

Revin, stiu ce am de facut (rezolvat) ce nu stiu este daca imi iese in final cum vreau, dar nici nu-mi pun problema unui esec, am pierdut prea mult, nu mai sunt dispusa sa pierd.

http://i.imgur.com/kjr2SVR.gif

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Si pierderea face parte din joc

Daca accepti asta poti trece peste, din contra, daca o excluzi din start, atunci cand se va intampla va veni impreuna cu dezamagirea si depresia

Vizitator
Postat

Daca accepti asta poti trece peste, din contra, daca o excluzi din start, atunci cand se va intampla va veni impreuna cu dezamagirea si depresia

http://i.imgur.com/9zZKV8h.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

In unele cazuri, asa e. :)

In alte cazuri cand ti-e frica sa pierzi nici nu joci cum trebuie...

Iar mai sunt si cazuri cand joci neinfricat si iti asumi ca poti si pierde, iar asta nu duce la depresie, dezamagire bineinteles, dar te poate si ambitiona sa joci mai calculat in continuare... :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Recunoşti că furi curent

fura , fura , da e fata buna ca da si la altii :))

Vizitator
Postat

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ma simt, doar ce am de facut.

Stii cum e sa ai perioade cand totul iti iese pe dos...

Ai zice ca e destinul, bla bla, eu de obicei stiu ce si unde am omis.

Contra cronometru, asta a fost, este, asta e tot ce mi-am dorit sa dispara.

Sa am timp sa aleg.

Am luat joburi in fuga, am luat garsoniere in graba, am luat relatii total nepotrivite din...

Poate par instabila cu o multime de schimbari, dar in spatele aparentelor de cand ma stiu am vrut stabilitate si doar m-am adaptat cum am putut de fiecare data cand am fost ingenuncheata...

Imi urca sangele in cap cand vad generalizari din topor, cand mi se vorbeste ca unei specii inferioare, ca de, mentalitatea prostimii e ca daca faci sex si ceri bani esti o batuta in cap care altceva nu stie... Ai fi uimit!

Nu ma justific, nimeni nu-mi poate cere socoteala, doar eu stiu de ce am ajuns asa...

Revin, stiu ce am de facut (rezolvat) ce nu stiu este daca imi iese in final cum vreau, dar nici nu-mi pun problema unui esec, am pierdut prea mult, nu mai sunt dispusa sa pierd.

pai nu ? :))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

CeO face Marean... Săracu'

:))))

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

tremura pentru Astra, pardon...ceilalti
Postat

mAm liniști ie bine.... :)))

• Like 1
  • Minus 8
Vizitator
Postat

E fresh, pleacă la muşii =))
  • Like 4
  • Minus 15
Postat

E fresh, pleacă la muşii =))

Ai grijă să nu ajungi la Munchen.... :))e belită rău acolo...

• Minus 9
Vizitator
Postat

Se beleste in continuare (vedem in timpul noptii daca nu cumva se beleste si in alte orase din vecinatate)...

21:58 Ziarul german Bild, citat de Le Figaro, afirma ca "unitati ale politiei din toata Bavaria Sud se indreapta spre Munchen".

21.52 Presa germana spune ca politia din Munchen evoca o "amenintare terorista acuta"

Vizitator
Postat

Nu-mi ajunge benzina pana acolo =))

• Like 1
  • Minus 15
Postat

Nu-mi ajunge benzina pana acolo =))

Băga gaz... Cu Puf... Puf.. :))

• Minus 8
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am vazut în Bruxelles politisti îmbrăcați ca niste golani, unde erau mulțimile cele mai mari de oameni... pusi sa vâneze hoti. Ar putea sa fie asa ceva si pentru acei teroriști independenți...

• Oras:Acasa
Postat

Am vazut în Bruxelles politisti îmbrăcați ca niste golani, unde erau mulțimile cele mai mari de oameni... pusi sa vâneze hoti. Ar putea sa fie asa ceva si pentru acei teroriști independenți...

Mult mai greu de pus in practica.

Solutia e simpla, Israelul o aplica cu succes de multi ani: profilarea rasiala! Mai greu de aplicat in Europa de Vest, unde criminalii au mai multe drepturi decat cetatenii normali.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mult mai greu de pus in practica.

Solutia e simpla, Israelul o aplica cu succes de multi ani: profilarea rasiala! Mai greu de aplicat in Europa de Vest, unde criminalii au mai multe drepturi decat cetatenii normali.

De ce sa fie mai greu? Profilul lor psihologic este cu siguranta deja făcut, incepandu-se de la o simpla psihoză... si sa-i gaseasca-n multimi. La munca serioasa... nu doar trimisi ca niste căței pe teren dupa ce mor oamenii. Sa se infiltreze in lumea lor... daca ei o fac în a noastra.
Vizitator
Postat

Băga gaz... Cu Puf... Puf.. :))

Puf.....Puf.....Puf... =))

• Like 1
  • Minus 15
Postat

De ce sa fie mai greu? Profilul lor psihologic este cu siguranta deja făcut, incepandu-se de la o simpla psihoză... si sa-i gaseasca-n multimi. La munca serioasa... nu doar trimisi ca niste căței pe teren dupa ce mor oamenii. Sa se infiltreze in lumea lor... daca ei o fac în a noastra.

Ma refeream la profilare rasiala, nu psihologica. De exemplu,in aeroporturile din Israel calatorii musulmani beneficiaza de mai multa atentie si verificari suplimentare, doar pe criteriul rasei sau religiei, lucru imposibil de pus in practica in Europa deoarece ar fi neconstitutional in primul rand.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma refeream la profilare rasiala, nu psihologica. De exemplu,in aeroporturile din Israel calatorii musulmani beneficiaza de mai multa atentie si verificari suplimentare, doar pe criteriul rasei sau religiei, lucru imposibil de pus in practica in Europa deoarece ar fi neconstitutional in primul rand.

Nu politic se va rezolva acest fel de huliganism. Orice reactie care are tenta politica ii atrage si mai mult in nebunia lor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...