Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai daca-mi amintesc faptul ca faceam 4-5 ore pana la Iasi cu acceleratul,nu-s chiar asa mic.Ca varsta.Aproape 40.

Nush cum e treaba cu sarma,eu ma duceam cu acceleratu'.Bine,nu ma duceam eu,ma duceau ai mei.Sa scape de copii sa se duca ei linistiti vara la mare.Ce oameni. :P

nu s-ar zice , de varsta zic

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pai daca-mi amintesc faptul ca faceam 4-5 ore pana la Iasi cu acceleratul,nu-s chiar asa mic.Ca varsta.Aproape 40.

Nush cum e treaba cu sarma,eu ma duceam cu acceleratu'.Bine,nu ma duceam eu,ma duceau ai mei.Sa scape de copii sa se duca ei linistiti vara la mare.Ce oameni. :P

Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand  vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
Postat

ti-as spune daca as sti ce-i aia "sarma"...sau la ce te referi :)

Atunci ce-ai vrut sa spui cu "easu"?

Ps acceleratu nu a facut niciodata mai putin de 6,5 7 ore constanta iasi (pt mangalia mai adaugai o ora jumate)nici cand schimba la Faurei

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand  vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! :)

De la asta le-au zis sârme la moldoveni? :)
Postat

Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! :)

Corect era :saaarmaaaa oai :)
Vizitator
Postat

nu s-ar zice , de varsta zic

ti-as arata buletinu' sa te convingi :)

ca sa fiu mai convingator,era un tren care pleca la 12 noaptea si la 5 dimineata deja dardaiam de frig in gara din Buhaiesti.Mergeau pe Marasesti-Tecuci,mai  tarziu au schimbat ruta pe Faurei(personale),cu d-astea ma aduceau inapoi

Postat

Corect era :saaarmaaaa oai :)

:laugh2

Postat

De la asta le-au zis sârme la moldoveni? :)

Dap!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Da,stiu,in Tecuci schimba locomotiva.Prima data cand am mers si a luat-o cu spatele,credeam ca mergem inapoi la Bucuresti :)

Si azi se mai schimba locomotivele,azi am schimbat una in Constanta :)

Postat

Deci asta e! Recunosc că sunt sârmă! Că m-am născut pe acolo! :)

Like!

Sa-mi bag in ele de puncte ca s-au dus!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Like!

Sa-mi bag in ele de puncte ca s-au dus!!

Aprecierea nu stă în puncte! Și eu pățesc la fel! Cred că mă lucrează Pisic că prea repede se duc! :)
Vizitator
Postat

Atunci ce-ai vrut sa spui cu "easu"?

Ps acceleratu nu a facut niciodata mai putin de 6,5 7 ore constanta iasi (pt mangalia mai adaugai o ora jumate)nici cand schimba la Faurei

M-am luat si eu dupa Radu Banciu - asa zice el la Iasi-Easi :) nu-I un afront adus iesenilor,fereasca...Eu  :)

Bucuresti-Iasi vorbeam,nu Constanta-Iasi.Acum,cu IR faci 6 ore din start pe Bucuresti-Iasi.

Postat

Aprecierea nu stă în puncte! Și eu pățesc la fel! Cred că mă lucrează Pisic că prea repede se duc! :)

Sabotaj curat!   :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mie dor de mers la mare cu trenu

Da numai dus (noaptea) intoarcerea era un cosmar

Postat

Cine te oprește! Acum e tren care face 2 h București- Constanța!
Vizitator
Postat

Acum e super sa mergi cu trenul.Mai e de lucru in Fetesti(gara tot asa a ramas,au inceput lucrul la cele 2 sine principale) si la podurile de peste Borcea si Dunare(au intrat si pe poduri,la intoarcere am mers pe podul lui Saligny - uau,inca mai tine un tren de 10 vagoane)

Dar acum se ia la tranta cu masinile de pe autostrada,pe bune :)

Postat

Doar ca eu ar trebui sa merg cu sarmarii mei

Sa oprim in Birnova la aer, sa coboram la Tecuci si la Faurei dupa bere, sa aruncam :( sticlele goale de pe pod la Cernavoda

Traditii :)

Vizitator
Postat

Sincer,la anu' cred ca o sa ma duc iar la Gura Portitei,am auzit c-au facut super acolo,E drum cam lung ce e drept,ca trebuie sa mergi cu masina pana in Jurilovca si de acolo sa iei vaporul.

Postat

Sincer,la anu' cred ca o sa ma duc iar la Gura Portitei,am auzit c-au facut super acolo,E drum cam lung ce e drept,ca trebuie sa mergi cu masina pana in Jurilovca si de acolo sa iei vaporul.

Acum e super tare la Corbu! Bine...și la Portita e ok!
Postat

Iti recomand sfantu gheorghe

Gura portitei e scumpa si degeaba

Vizitator
Postat

Acum e super tare la Corbu! Bine...și la Portita e ok!

Stiu,am fost acum 10 ani la Portita cu gasca de pe Linkmania,am auzit ca s-au schimbat multe intre timp.Dar a fost super,o ora de mers cu vaporul - ne-a mai luat nenea bani pentru inca o persoana la cate bagaje aveam.Bine,mai multa bere :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...