Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Pai daca-mi amintesc faptul ca faceam 4-5 ore pana la Iasi cu acceleratul,nu-s chiar asa mic.Ca varsta.Aproape 40.Nush cum e treaba cu sarma,eu ma duceam cu acceleratu'.Bine,nu ma duceam eu,ma duceau ai mei.Sa scape de copii sa se duca ei linistiti vara la mare.Ce oameni. nu s-ar zice , de varsta zic 2 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 28, 2016 Pai daca-mi amintesc faptul ca faceam 4-5 ore pana la Iasi cu acceleratul,nu-s chiar asa mic.Ca varsta.Aproape 40.Nush cum e treaba cu sarma,eu ma duceam cu acceleratu'.Bine,nu ma duceam eu,ma duceau ai mei.Sa scape de copii sa se duca ei linistiti vara la mare.Ce oameni. Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! 1 1
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 28, 2016 ti-as spune daca as sti ce-i aia "sarma"...sau la ce te referi Atunci ce-ai vrut sa spui cu "easu"?Ps acceleratu nu a facut niciodata mai putin de 6,5 7 ore constanta iasi (pt mangalia mai adaugai o ora jumate)nici cand schimba la Faurei 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! De la asta le-au zis sârme la moldoveni?
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 28, 2016 Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! Corect era :saaarmaaaa oai
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 nu s-ar zice , de varsta zic ti-as arata buletinu' sa te convingi ca sa fiu mai convingator,era un tren care pleca la 12 noaptea si la 5 dimineata deja dardaiam de frig in gara din Buhaiesti.Mergeau pe Marasesti-Tecuci,mai tarziu au schimbat ruta pe Faurei(personale),cu d-astea ma aduceau inapoi
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 28, 2016 Corect era :saaarmaaaa oai
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 28, 2016 De la asta le-au zis sârme la moldoveni? Dap! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Se zice ca pe vremuri, cand nu erau electrificate toate liniile de cale ferata, rutele de Moldova erau foarte aglomerate. Multi se urcau pe vagoane pt a ajunge la destinatie. Cand vedea de departe cate un cablu care traversa pe deasupra calea ferata moldoveanul din fata striga tare : " Saaaarmaaa!! " Si toti lasau capetele jos! Da,stiu,in Tecuci schimba locomotiva.Prima data cand am mers si a luat-o cu spatele,credeam ca mergem inapoi la Bucuresti Si azi se mai schimba locomotivele,azi am schimbat una in Constanta
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Dap! Deci asta e! Recunosc că sunt sârmă! Că m-am născut pe acolo! 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 28, 2016 Deci asta e! Recunosc că sunt sârmă! Că m-am născut pe acolo! Like! Sa-mi bag in ele de puncte ca s-au dus!! 1 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Like! Sa-mi bag in ele de puncte ca s-au dus!! Aprecierea nu stă în puncte! Și eu pățesc la fel! Cred că mă lucrează Pisic că prea repede se duc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Atunci ce-ai vrut sa spui cu "easu"?Ps acceleratu nu a facut niciodata mai putin de 6,5 7 ore constanta iasi (pt mangalia mai adaugai o ora jumate)nici cand schimba la Faurei M-am luat si eu dupa Radu Banciu - asa zice el la Iasi-Easi nu-I un afront adus iesenilor,fereasca...Eu Bucuresti-Iasi vorbeam,nu Constanta-Iasi.Acum,cu IR faci 6 ore din start pe Bucuresti-Iasi.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 28, 2016 Aprecierea nu stă în puncte! Și eu pățesc la fel! Cred că mă lucrează Pisic că prea repede se duc! Sabotaj curat! 1 1
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 28, 2016 Mie dor de mers la mare cu trenuDa numai dus (noaptea) intoarcerea era un cosmar
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Mie dor de mers la mare cu trenuDa numai dus (noaptea) intoarcerea era un cosmar Cine te oprește! Acum e tren care face 2 h București- Constanța!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Mie dor de mers la mare cu trenuDa numai dus (noaptea) intoarcerea era un cosmar Acum e super sa mergi cu trenul.Mai e de lucru in Fetesti(gara tot asa a ramas,au inceput lucrul la cele 2 sine principale) si la podurile de peste Borcea si Dunare(au intrat si pe poduri,la intoarcere am mers pe podul lui Saligny - uau,inca mai tine un tren de 10 vagoane)Dar acum se ia la tranta cu masinile de pe autostrada,pe bune
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 28, 2016 Doar ca eu ar trebui sa merg cu sarmarii meiSa oprim in Birnova la aer, sa coboram la Tecuci si la Faurei dupa bere, sa aruncam sticlele goale de pe pod la CernavodaTraditii
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 28, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 28, 2016 https://media.giphy.com/media/E8BKRmebpiire/giphy.gifsara buna! 6 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Sincer,la anu' cred ca o sa ma duc iar la Gura Portitei,am auzit c-au facut super acolo,E drum cam lung ce e drept,ca trebuie sa mergi cu masina pana in Jurilovca si de acolo sa iei vaporul.
faded again Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Obosit!M-a alergat nepoțica 3 ore prin orășelul copiilor. O seara bună tuturor!
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Sincer,la anu' cred ca o sa ma duc iar la Gura Portitei,am auzit c-au facut super acolo,E drum cam lung ce e drept,ca trebuie sa mergi cu masina pana in Jurilovca si de acolo sa iei vaporul. Acum e super tare la Corbu! Bine...și la Portita e ok!
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 28, 2016 Sincer,la anu' cred ca o sa ma duc iar la Gura Portitei,am auzit c-au facut super acolo,E drum cam lung ce e drept,ca trebuie sa mergi cu masina pana in Jurilovca si de acolo sa iei vaporul.Iti recomand sfantu gheorgheGura portitei e scumpa si degeaba
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 Acum e super tare la Corbu! Bine...și la Portita e ok! Stiu,am fost acum 10 ani la Portita cu gasca de pe Linkmania,am auzit ca s-au schimbat multe intre timp.Dar a fost super,o ora de mers cu vaporul - ne-a mai luat nenea bani pentru inca o persoana la cate bagaje aveam.Bine,mai multa bere
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 28, 2016 Gata vrajeala.... ma simt fresh
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum