Sari la conținut

Vreau sa am orgasm cu tine! 0728384643

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Buna! Program 12:00 -00:00. Multumesc !!

te pot suna ?

nr meu se termina cu 12.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Disponibila ? Ca tare greu te gaseste omul la telefon 😂😂

• Oras:oriunde
Postat

Topicul este pentru recenzii, detalii despre programari si altele, la telefon....😎😎😎

Postat

Vai!!! Ai inteles gresit, nu ma deranjeaza absolut deloc, doar ca din 700 si ceva de postari ai 11 sau 12 recenzii, restul....dar daca asa merge treaba poate imi fac si eu o programare😚😚😚😚😚 tot asa ca toata lumea....pe forum...😂😂😂😂

Postat

Și eu mă programez când n o găsesc pe tel !!! Ce te fute grija pe tine ????? Stai toată ziua și belesti ochii parca ai fi buricul pământului !!!

Postat

Nu draga, ma refer la faptul ca ai putine recenzii, intr-un ocean de off-topic, un nou potential client trebuie sa aiba mare rabdare pentru a gasi o recenzie. Din punctul meu de vedere poti sa i-ti faci toate programarile aici, doar ca forumul, ca destinatie initiala este pentru recenzii.

Postat

Ce pula mea te doare pe tine altădată cum i și face Alina programările !!! Cum are puține ???? Ce pm tu ești șeful siteului ??? Mai fa in pm ceva nu mai sta cu ochii beliți toată ziua pe Alina !!; Cred că mori de pizda ei !!!!

Postat

Hahahahaaa

Dragul neu domn auzi fiecare alege sa faca cum doreste ca am putine recenzii sau nu domnii de la sait ma ales sa fiu in top. De ce atata rautate pe tine ???

Daca ceva te deranjaza cb cu cei de la sait se vede ca ai ceva personal cu mine!

Postat

Hahahahaaa

Dragul neu domn auzi fiecare alege sa faca cum doreste ca am putine recenzii sau nu domnii de la sait ma ales sa fiu in top. De ce atata rautate pe tine ???

Daca ceva te deranjaza cb cu cei de la sait se vede ca ai ceva personal cu mine!

Alina!!! Te-am felicitat pentru promovare, printre putinii clienti ai tai, vorba lui manix...

Nu am nimic cu tine...am facut o observatie doar, care oricum se va pierde in off-topic.., dar tu stii cum se face o promovare la top???

Postat

Am sa fac numai aici programari pe acest sait ca sa fie un chat de inralniri pentru cei dragi care nu ma pot intalni pe telefon.

E ceva rau in asta ????

Postat

Pentru clientii nou ma gasiti aici pe acest forum, pt o programare.

Iar pentru cei care deja ma cunoasteti imi stiti nr si astept un telefon de ls voi.

Postat

Cei care întrețin siteul fac promovarea ,femeia face programări unde vrea ea !!!

Manix, tu inafara topicului Alinei, ai mai intrat pe alte topice?

Pentru promovare la top ai nevoie de un membru "colorat" care sa faca o postare cu cele 10 recenzii complete, necesare promovarii!!!

Nu am nimic cu Alina, nu are decat sa faca programari unde vrea!!!

Am expus parerea mea si a-ti luat foc amandoi...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...